Asta-i primirea unui nou Prim-Ministru vaccinist vîndut și anti-popor


PM-ul nou desemnat susținător al vaxxurilor ucigătoare, al carantinelor și în general al oricăror măsuri genocidale și liberticide, a avut parte de primirea pe care o merita din partea cetățenilor. Din nefericire e vorba de Karl Nehammer al Austriei, națiunea cu doar 9 milioane de locuitori și nu de cel local. Aroganța de a sosi fără mască în mijlocul celor pe care îi vrei înjosiți cu scărbosul accesoriu.. exemplul merită urmat – dacă urmașii foștilor noștri ocupanți torționari pot reacționa în felul ăsta, de ce nu am putea și noi, cei care le-am spuraviețuit? Suntem de mii de ori mai tari decît ei.

6 răspunsuri

 1. Tuturor politicienilor (şi păpuşarilor lor) trebuie să le fie deschis al treilea ochi din frunte, obligatoriu. Calibrul nu contează. 😉

 2. Cu rare exceptii, in aceasta perioada , toti indivizii numiti pentru a executa dispozitiile entitatilor care au conceput Planul, au fost alesi in functie de profilul psihologic, scanati biografic, biologic..
  Sa luam exemplul sociologului Vasile Dancu, fiul poetului ţaran Vasile Dancu.
  Faptul ca acest om inzestrat cu calitati intelectuale exceptionale a acceptat o functie de executant, straina de competentele sale reale, i-a dezamagit pe multi romani.
  De ce a acceptat sa fie o marioneta?
  In vremea tineretii, obisnuiam cu indrazneala sa ii crispez pe multi, spunand ca in cazul colegilor din provincie, complexele de inferioritate se convertesc in complexe de superioritate si ambele vor aduce profit colegilor specializati in psihologie clinica.
  Nu ma gandeam atunci la personaje de calibrul domnului Dancu, ci la tartori mai marunti ajunsi Sefi de Cadre prin ministere, spre pilda.
  Sa exemplific ideea, citandu-l pe domnul Vasile Dancu.
  ” Modul in care se creaza relatiile umane, ce influenta au ceilalti asupra ta, sistemele de integrare in grupuri noi, modul de structurare a grupurilor..Aceste lucruri m-au preocupat din copilarie,am multe notite scrise pe aceasta tema in caietele din copilarie”
  „Toata copilaria mi-am petrecut-o in perspectiva ca trebuie sa plec din acel loc ( Runcu Salvei-Bistrita Nasaud), pentru ca din punctul meu de vedere a ramane la tara echivala cu un fel de condamnare pentru toate visele mele”.
  Domnul ministru Vasile Dancu si-a vazut visul cu ochii. S-a asezat in umbra lui Geoana si nimic nu il impiedica sa se viseze d’a dreapta lui Stoltenberg .
  In stupefierea cazului ma duc cu gandul la versurile poetului ţaran Vasile Dancu.
  „Fixat pe veci pe-o culme de deal, n-am zepelin, n-am aripi, doar bietul dor de duca imi poarta gandul prin multe cetati …”( Fixare)
  Nici cu gandul nu gandea poetul ca fiul sau le va darui romanilor nu zepeline pentru a strabate vazduhurile ci avioane de lupta F16.
  https://realnewslist.wordpress.com/2011/09/13/biografie-vasile-dancu/

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: