Cine se poate lupta cu așa ceva? Mînia populară stă să explodeze


Măsurile dictatoriale adoptate de către guvernul Australian împotriva cetățenilor sunt notorii: carantinare draconică, eliminarea zborurilor internaționale, cerința de mascare irațională chiar și a celor care sunt singuri în mașină, represiune extremă împotriva celor care își afirmă libertățile. Australia și Noua Zeelandă au fost alese special pentru a experimenta cît de departe se poate merge cu represiunea, datorită izolării lor geografice, a lipsei de granițe cu alte țări, ceea ce face o populație captivă fizic în ciuda spațiilor întinse. Dacă nu ai voie să conduci înafara unui areal determinat, degeaba e țara mare.

Acum Premierul dan andrews se pare că a încurcat-o rău: cetățenii orașului Melbourne și nu numai, nu îl mai suportă și pe bună dreptate.

De la min. 03:40. Se pare că zilele lui ca Premier sunt numărate – cine se poate opune la așa ceva și mai ales cu ce risc?

Dacă va îndrăzni să scoată armata în stradă, toată țara se va răscula cu consecințe previzibile, ceea ce va transmite clar și fără echivoc lumii întregi, mesajul că puterea este a poporului, ori ăsta e ultimul lucru pe care manipulatorii din umbră ai politicienilor, doresc ca națiunile să îl conștientizeze. Mă aștept să slăbească frîiele dictaturii și să continue la modul „soft”, asta dacă nu-i trag australienii un șut în dos pînă atunci. Doamne ajută!

2 răspunsuri

  1. Mania populara? Au stat 3 ani in carantina. Ce, si astia sunt mamaligi? Asta-i etapa jocului de glezne. Ciomageala mondiala vine mai incolo. Question is : R U READY?

  2. Au cerut solidarizarea cu revolta lor si pe 4 decembrie sa se organizeze proteste” pasnice” in fata ambasadelor Australiei.
    Deasemeni au propus Greva Planetara.
    Cred ca nici nu realizam cat de greu le este.
    In tot cazul, sa ne rugam pentru acesti oameni a caror cauza este si a noastra si pe 1 Decembrie sa ne sarbatorim cum se cuvine, Patria.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: