Un fapt trecut cu vederea – vaccinații sunt de 9X mai predispuși să ajungă în spitale decît nevaccinații


Din anumite motive, în zilele noastre este greu să obții date valabile de la spitale. Nu am nicio idee despre motivul pentru care se întâmplă acest lucru. Ai crede că lucrurile ar trebui să fie mai transparente.

Dar Aaron Siri a descoperit pe cineva care și-a convins spitalul să facă ceva cu adevărat neobișnuit: să urmărească starea de vaccinare a fiecărui pacient internat în spital. Urmărirea s-a bazat pe faptul că ai primit sau nu vaccinul, nu pe „două săptămâni după ce ai primit vaccinul”, ceea ce reprezintă o diferență majoră de definiție. Pe scurt, o urmărire onestă.

Nu veți ghici niciodată ce s-a întâmplat, așa că vă spun eu.

Siri a scris pe saitul său:

O asistentă medicală îngrijorată, Deborah Conrad, și-a convins spitalul să urmărească cu atenție statutul de vaccinare Covid-19 al fiecărui pacient internat în spitalul său. Rezultatul este șocant.

După cum a detaliat doamna Conrad, spitalul ei deservește o comunitate în care mai puțin de 50% dintre indivizi au fost vaccinați pentru Covid-19, dar, cu toate acestea, în aceeași perioadă de timp, aproximativ 90% dintre persoanele internate în spitalul ei au fost documentate ca fiind vaccinate cu acest vaccin.

Dar iată partea pe care Aaron nu a subliniat-o și care trebuie precizată foarte clar:

Singurul mod în care poți obține aceste cifre este dacă persoanele vaccinate au de 9 ori mai multe șanse de a fi spitalizate decât cele nevaccinate

Este matematic imposibil să ajungi la aceste cifre în alt mod. Punct. Punct și de la capăt. Acest lucru este cunoscut ca un „adevăr incomod”.

sursa: LewRockwell

3 răspunsuri

  1. Pai da! Cand esti bolav nu iti mai arde de tras cu pusca!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: