6 răspunsuri

 1. Cum se downloadeaza videoclipul? As vrea sa-l arat si la altii.

 2. ” Un doctor practicant????!!”
  Bun, trecem peste anonimatul personajului si afirmatiile eliptice de subiect si predicat.
  Nu doar vaccinatii ci si persoanele dopate ” pe viata” sub ordonanta, cu medicamente precum propranololul sau omeprazolul , trebuie sa isi verifice trimestrial valorile coagularii sanguine.
  Un exemplu
  https://www.romedic.ro/teste-de-coagulare-interpretare-analize-probleme-de-coagulare-0P36980

  • Desigur, înspre deosebire de recenta vedetă mass-media și „apostol” al carantinei, Jurma, ăl’ care nu practică meseria pentru care a studiat.
   Trecînd peste anonimatul personajului pe care nu am cum să îl verific decît dacă îmi pun mintea cu asta și nu am 30 de minute la îndemînă, cred că mesajul e unul cît se poate de valabil, iar îngrijorarea momentului este despre coagualarea sîngelui provocată de serurile administrate în mod curent unor populații neinformate, în schimbul unor saci de ciment, sex gratis la bordel ca în SUA și Austria, doi mici la piață ca la noi etc.
   Nu spun că „medicamentele” pe care le-ai menționat nu au efecte similare, dar acum ne concentrăm pe vătămările produse de falsele vaccinuri. Acestea sunt urgența, ceilalți au avut tot timpul din lume pentru a cerceta problema.

   • Mi-a folosit mesajul tipului pentru ca am cercetat cum stau lucrurile cu respectivele investigatii si asa am picat pe medicamente prescrise cu iresponsabilitate, pana se trezesc oamenii ca au ficatul zob spre pilda.
    Gravisima este furia cu care se reped asupra copiilor.
    Ticalosii au asociat la Sibiu in chip pervers, sarbatoarea Craciunului cu vaccinarea.
    In Piata Sfatului vor organiza „Targul de Craciun” , intre 26 Decembrie si 6 Ianuarie, la care vor putea participa doar posesorii certificatului de vaccinare .
    Baraca in care copiii si adultii sunt acum invitati sa se vaccineze se va transforma dupa Sfanta zi a Nasterii Domnului in Casuta unui Moş ( Gerila sau Dracila) care le va oferi daruri celor care au fost docili si au ascultat de spiridusii lui Iohannis.
    Greu de crezut ca cineva poate concepe un plan mai diabolic.
    Trebuie sa ii urasti visceral pe copii pentru a-i ademeni cu ghirlande si acadele sa se vaccineze in ţarcul lutheranilor. Daca nu ma insel , notabilii urbei sunt lutherani.

    va oferi daruri copiilor

    sarbatoarea

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: