Eficiența măștii într-o țară care se trezește


Nu degeaba e folosită perna de către îndrumătorul spiritual asupra membrilor unui anume trib care odată aflați pe patul de moarte, vor să se convertească la creștinism: e eficace și nu lasă urme.

Pe noi ceilalți, ne termină la modul soft cu acceptul nostru tacit. Ne otrăvim singuri cu CO2, virusuri și bacterii reinhalate etc.

Și totuși rămânem optimiști: astăzi, în plin centrul Clujului, patru din zece oameni respirau liber. Nici urmă de polițist, de jandarm, sau de gardian public nicăieri, de unde pînă mai Sîmbătă, gemea urbea de ei. Pesemne că au luat pulsul societății și au priceput că vremelnicii și 100% mizerabilii guvernanți, sunt pe ducă.

Așa să fie!

11 răspunsuri

 1. Te-asi fi injurat pentru asta macar de oftica : ” astăzi, în plin centrul Clujului, patru din zece oameni respirau liber. Nici urmă de polițist, de jandarm, sau de gardian public nicăieri, de unde pînă mai Sîmbătă, gemea urbea de ei. Pesemne că au luat pulsul societății și au priceput că vremelnicii și 100% mizerabilii guvernanți, sunt pe ducă. ” NICI PRIN BUCURESTI NU-I MAI VEZI PE TOATE DRUMURILE MAI ALES DACA NU-I „PRESA ” SA-I FILMEZE ! Cred insa ca-ti faci iluzii cu ” luatul pulsului societatii ” …din pacate . ” FIARA CU SPINAREA RUPTA NU SE LASA SI MAI LUPTA ” dupa cum spuneau versurile unui marsh al soldatilor romani spre finalui WWII . Or fi pe duca cum speri dumneata ? SA DEA DUMNEZEU AMIN , AMIN , AMIN !!!

 2. Luca Niculescu, domnul ambasador Luca Niculescu ne-a pus o vorba buna pe langa inca Presedintele Macron, si 2 camioane cu 13 tone de echipamente medicale vor usura cat de cat efortul unitatilor de terapie intensiva.
  Alte 2 camioane au sosit deja cu medicamente ” exact acelea care sunt necesare pentru reanimare” a precizat doamna Auer,
  relaxante musculare, cf.declaratiei lui Raed Arafat.
  80000 de relaxante musculare in 2 camioane??!!
  MARE ATENTIE, relaxantele musculare au ca efect secundar deprimarea respiratorie. Or’ sedativ + relaxant muscular ….
  https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/romania-a-primit-medicamente-pentru-bolnavii-de-covid-din-partea-frantei-arafat-vor-ajunge-suficient-timp-1711755

  • Ăsta e protocolul lui arahat, descris de către cineva care se pricepe la repsirație:

   • Analiza este corecta dar concluzia, suspect de provocatoare.
    Chiar asta le-ar mai lipsi romanilor, sa ia spusele domnului din imagine, la propriu.
    Pus pe tuşe, cercetat penal pentru fapte probate si vaccinat cu ce a vaccinat-o pe tanara sa colega de la Elias.
    Avem cativa avocati straluciti si patrioti in acelasi timp.
    In Franta , in ultimele zile, membri uñor grupuscule considerate teroriste, de extrema dreapta nationalista, au fost arestati pentru intentia de a rasturna guvernul aservit marilor finante.
    Grupusculele numarau in jur de 300 de jandarmi, politisti, militari, un primar si o avocata.
    Doi ex gradati militari erau insarcinati cu recrutarea membrilor activi care urmau sa declanseze operatiunea Azur ce planuia distrugerea unei loje masonice, aruncarea in aer a unor depozite cu vaccinuri si a unor centre de vaccinare in regiuni diferite ale Frantei, eliminarea unor jurnalisti si personalitati , rapirea copiilor luati de instante si dati propriilor lor parinti.
    Remy Daillet considerat creerul mediilor complotiste se afla in arest.
    La inceputul acestei luni, 12 cetateni membrii ai gruparii „Onoare si natiune” au fost arestati, fiind suspectati de intentii criminal teroriste.
    6 au fost condamnati la 10 ani de inchisoare.
    Surse: Liberation, Le Parisien, 7sur7
    Pandemia i-a fost de un enorm ajutor presedintelui cazut in dizgratie. Populatia claustrata la domiciliu si pistata pe filiera covid19 a fost tinuta sub control, reusind sa anihileze rezistenta care avea sanse sa-i zadarniceasca planurile.
    Noi romanii, vom rezista cu pomelnicul la Altar. Aceasta metoda chiar are sanse de izbanda. Sa incepem de maine, ca-i zi mare.

 3. Pentru a obtine despagubiri ca urmare a efectelor secundare post-vaccinare inregistrate de medicul de familie sau de un medic specialist, trebuie facuta plangere si personal via email sau prin scrisoare recomandata.
  Daca medicul de familie insista sa faca doar el sesizarea, este recomandabil sa i-se solicite dovada comunicarii, pe un formular de prescriptie medicamente, parafat.
  https://www.anm.ro/medicamente-de-uz-uman/farmacovigilenta/raportarea-reactiilor-adverse-suspectate-vaccin-covid-19/

  https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/B-9-2021-0475_RO.html

 4. Perspective G20
  „Pandemia” a fost creata pentru a impinge omenirea in distopia propusa pe „scara lui Jacob”.
  Guvernantii si slugile lor devin din ce in ce mai agresivi.
  Li-se cere probabil socoteala pentru privilegiile de care se bucura şi nesupunerea romanilor.
  Presa occidentala publica articole mizerabile scrise in fapt, de romani vanduti .
  Carbunaru si Paleologu scrasneau pe b1vorbe pline de ura si dispreţ la adresa celor care refuza oferta mengheliotilor.
  http://echelledejacob.blogspot.com/2021/10/court-metrage-hallucinant.html

  • Acum avem ocazia să aflăm cine exact ce hram poartă.

   • Avem, dar parca oamenii nu mai gandesc , nu mai inteleg. Seara trecuta, cu o aroganta ingalata Rafila , doctorul Rafila a afirmat ca romanii nu trebuie sa se trateze cu antivirale la domiciliu pentru ca acestea dauneaza….celulelor!
    Singura scuza pe care o poate avea un doctor pentru o astfel de exprimare este ca el insusi are sechele neurologice dupa vaccinare, fiindu-i afectata aria lui Brocca. Sa se caute la cap si sa se retraga pe banii industriei Pharma in ce clinica privata ii permite punga.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: