Scopul real al injecției, în cîteva rânduri


Injecția este controlul populației în toate sensurile. Are două funcții – reducerea populației și etichetarea fiecărui membru al acestei populații care rămîne în viață.

Cu prima injecție, subiectul este sterilizat permanent – deci nu mai există copii pentru cei „vaccinați”. Cu prima injecție și cu fiecare rapel ulterior (dintr-o serie fără sfârșit), sistemul imunitar al subiectului este în cele din urmă degradat până la punctul în care chiar și bolile minore devin fatale.

Odată cu prima injecție sunt introduse nanocipuri în subiect, care cu ajutorul tehnologiei 5G transmit identitatea, locația și semnele vitale ale subiectului în timp real. Cu alte cuvinte, oamenii sunt etichetați digital precum vitele.

Astfel, scopul final al „vaccinării” în țările occidentale este genocidul. Acei membri ai populației subiect care refuză „vaccinarea” vor fi învinuiți pentru mortalitatea în creștere rapidă a populației „vaccinate” și vor fi puși cu forța în lagăre de „carantină” unde, în cel mai bun caz, vor fi „reeducați” până când vor accepta de bună voie injecția. În cel mai rău caz, vor fi injectați cu forța cu „vaccinul”.

Genocidul nu este nimic nou pentru elita noastră culturală marxistă/globalistă (comuniști rebranduiți). Într-adevăr, aceștia i-ar face foarte mândri pe mentorii lor Lenin, Stalin, Mao și alții, care împreună au ucis aproximativ 120 de milioane de oameni în secolul XX.

4 răspunsuri

 1. […] Scopul real al injecției, în cîteva rânduri — Lumea după Eufrosin […]

 2. 1. Demoralizare
  2. destabilizare
  3. Criza
  4. Normalizare

  Dar acum e mult mai mult – nu mai poti vinde si cumpara fara QR cu 3 caractere in colturi identice ptr toti.
  Fiara = comunsimul cibernetic mult mai eficient acum decat proiectul Cybersyn al lui Salvador Allende din 1971-1973 datorita supercomputerelor.
  Icoana vorbitoare (ptr un om din antichitate) a fiarei = ecranul supercomputerului global care poate sa fie unul mare in sediul turnului babel de la bruxelles sau mai multe, cate unul in buzunarul fiecarui om.
  Balaurul = diavolul,
  Falsul profet =? mahomed? papa ? antihristul?

 3. Amorţirea mentala a politicienilor romani din acest moment, altfel iuţi in a se ploconi in faţa autoritatilor de la Brussel, este de-a dreptul suspecta.
  Didier Renders, Comisarul pe Justitie cere guvernului Roman sa nu impuna Certificatul verde „pentru activitatile desfasurate in interiorul teritoriului national.
  https://www.capital.ro/rasturnare-totala-de-situatie-statul-roman-acuzat-de-infractiune-dupa-ce-a-introdus-obligativitatea-certificatului-verde.html
  http://www.ms.ro/nou-conditii-de-calatorie/
  https://consultation.avocat.fr/blog/pascale-rayroux/article-40515-reglement-ue-2021-953-confirmation-de-l-absence-d-obligation-d-etre-vaccine-et-du-principe-de-non-discrimination..html

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: