Epidemie de avioane mici prăbușindu-se și legătura cu vaccinurile


În ultimele 30 de zile, s-a desfășurat o adevărată epidemie de accidente aviatice implicînd aeronave mici cu un singur pilot. De fiecare dată, șablonul a fost identic: piloții răspundeau confuz la instrucțiunile ATC, după care pierdeau controlul avionului. De ce s-a întâmplat doar cu avioane mici deocamdată, e clar: acestea au un singur pilot. Cînd acesta suferă un AVC sau un infarct în timpul zborului, nu există un copilot prezent să preia comanda.

Pentru câți dintre ei s-a putut verifica statusul de vaccinare, acesta a fost unul pozitiv (de fapt negativ, în sensul că se vaccinaseră cu otrăvurile covid). Nu degeaba au declarat o grevă de boală (sickout) piloții Soutwest Airlines după ce CEO-ul imbecil al companiei a impus vaccinarea ca o condiție a păstrării serviciului. Piloții au fost uniți și deștepți si s-au dat bolnavi, creînd un haos total, cu zeci de mii de călători blocați în condițiile groaznice din aeroporturi. Într-un final, CEO-ul imbecil a văzut lumina și a trimis un email în care spunea că Southwest nu obligă nici un angajat să se injecteze. Mass-media vîndută a vînturat povestea cum că criza s-ar fi datorat condițiilor meteo nefavorabile.

Idea e clară: cine se injectează, riscă să crape subit și în al doilea rînd, mandatele tiranice ale statului sau ale unor angajatori imbecili, pot fi învinse dacă suntem uniți. Trecuți prin boală deci imuni natural sau vaccinați, e vremea să stăm umăr la umăr împotriva mizerabilei dictaturi. Așa-zisele pașapoarte verzi sunt niște făcături care nu au nimic de-a face cu prevenirea răspîndirii, ci cu controlul individului. Nu trebuie să le descărcăm și nu trebuie să le arătăm nicăieri unde ni s-ar putea cere. Nu le dați banii celor care vor dovada de sclav ca o condiție. Cîtă vreme banul e în buzunarul vostru, voi sunteți șefii. Fiți și stăpâni.

Vizionați neapărat scurtul film. Dacă nu se redă, merită să descărcați serviciul de comunicare Telegram, care susține că nu stochează comunicațiile utilizatorilor. Apoi dați click pe „vizionează în Telegram”.

https://t.me/STFNREPORT/6153

P.S.

Se vede că epidemia a ajuns și în România, chiar dacă avionul s-a prăbușit în Italia.

5 răspunsuri

 1. eu as fi curios daca e ceva care sa declanseze acele avc-uri, gen unde de vreun fel sau altitudine/presiune atmosferica, pt ca de asemenea s-au inmultit nr celor care lesina din spatele unui pupitru in timpul conferintelor de presa… deci e emotia sau ceva care declanseaza?

  • Cauza cea mai simplă sunt trombii formați în creier. Citeam relatarea colegilor doctoriței neurolog de 39 de ani care a căzut după doza III de pfizer – spuneau că nu îi puteau îndepărta ei, pe cît de rapid se refăceau.
   Și-ar mai putea fi și alte cauze, vezi cei doi bărbați căzuți simultan și în acelaș loc în Neamț. Aș face pariu că sunt vaccinați. Poate microundele au interferat cu grafenul din vaxxuri.

   • Sunt arme nanometrice injectate în corpurile oamenilor bombe cu telecomandA pe frecvente cunoscute doar de fabricanți,care se declanșează și produc efecte cunoscute doar de inventatorii lor.Bietii de noi,am ajuns cobaii și poligoane de testare!!!!! Unii o meritau,alții sunt la grămadă…

    • Ai văzut paraziții din seruri? Se mișcă..
     https://www.bitchute.com/video/uuG6spD8nHxQ/

     • I-am văzut…materiale”inteligente”-reactioneaza la unde electromagnetice de frecvente diverse: radio, infrarosii, UV, 5G etc. Sunt brevetate ca arme la oficiul de mărci și brevete american.La unii blochează funcțiile celulare,la alții sparg membranele sau produc cheaguri,adică se detonează la comanda electromagnetica. Mai e un aspect amintit de unii și neglijat de cei mai multi: injecția te face parte din brevet-oricand te poate revendica proprietarul brevetului ca fiind „al lui”,injectatul având în corp o parte brevetata….Asa zice declarația invizibila din semnul fiarei:”Tu de bunăvoie ai venit/mi te ai dat mie, nu eu cu forță te-am adus”.Asa suna lepădarea de Hristos,cu viclenie mare instaurata în om….

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: