3 răspunsuri

  1. In afara de faptul ca , o persoana de culoare este injectata de un militar alb si nu stim daca ” coloratul ” si-a dat acceptul liberconsimtit sau fortzat ca sa nu-i puna aia genunchiul pe gat si sa-i ia respiratia ca-n cazul lui Floyd George …operatiunea pare a avea loc intr-o incinta ce seamana al dracului de bine { cel putin dupa acel insemn } cu un templu masonic . Ai cam banuiam eu pe masoni de faptul ca nu-s total straini de pandemie dar chiar asa , sa primesc dovezi indubitabile … Mai exista oare ceva cu adevarat sfant , cu adevarat divin la oamenii ce populeaza azi Planeta Pamant ?

  2. Bucura-te draga Marian, cand te vei promena prin Oradea vei putea vizita si primul muzeul al francmasoneriei din Romania.
    Cu o bagatela de 6 milioane de euro din puşculiţa Europei s-a corectat o nedreptate istorica.
    Cum nu exista nici cea mai mica şansa ca din banii Europei sa se construiasca un Muzeu Al Victimelor Comunismului, poate ar trebui sa punem noi, cetatenii Romaniei, mana in puşculiţa familiei si sa ridicam un edificiu in care copiii si tinerii sa vada si sa inteleaga ca tara noastra a fost peste un sfert de secol, un lagar de exterminare disimulat.
    https://stiriletransilvaniei.ro/2021/10/12/la-oradea-a-fost-inaugurat-primul-muzeu-al-francmasoneriei-din-romania/

    • De aceea era incompatibilă statuia lui Mihai Viteazul cu centrul Oradei. După cîte blesteme a încasat bolojan pentru asta, mira-m-aș să o mai ducă mult.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: