NATO o onorează pe Nancy Pelosi cu primul premiu „Femei pentru pace” din istorie


Cu un salariu anual de 172.000 de dolari (223.000 de dolari atunci când este președinte al Camerei), Pelosi are o avere estimată între 120 și 315 milioane de dolari. Persoana perfectă pentru a predica împotriva corupției.

În ceea ce privește premiul pentru „pace” din partea NATO – echivalentul primirii unui premiu pentru protecția copilului de la Jeffrey Epstein – Pelosi a susținut cu entuziasm fiecare război de când a intrat în Congres, în 1987.

Președinta Camerei Reprezentanților din Statele Unite, Nancy Pelosi, se află astăzi la Lisabona pentru a lua cuvântul în cadrul ședinței plenare a celei de-a 67-a sesiuni anuale a Adunării Parlamentare a Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), unde a primit premiul „Women for Peace and Security Award”, acordat pentru prima dată de către Adunare.

Premiul a fost acordat în cadrul adoptării Rezoluției 1325 a Consiliului de Securitate al Organizației Națiunilor Unite privind „Femeile, pacea și securitatea”.

În discursul său, Nancy Pelosi a considerat că „femeile sunt campioane în lupta împotriva corupției”, ceea ce echivalează cu „consolidarea democrației”.

Subliniind că „NATO nu este doar o alianță de securitate, ci „o alianță de valori”, ea a avertizat asupra pericolului reprezentat de regimurile autocratice care „sfidează democrația”, precum și asupra corupției care însoțește adesea aceste regimuri.

Nancy Pelosi, președinta Camerei Reprezentanților din SUA, s-a întâlnit sâmbătă la Roma cu Papa Francisc. Catolică, Pelosi a fost criticată de unii episcopi din SUA pentru sprijinul său pentru dreptul la avort.

Cea de-a 67-a Adunare Parlamentară a NATO, care a avut loc la Lisabona, este un eveniment anual de patru zile la care au participat reprezentanți ai guvernului portughez, reprezentanți oficiali ai NATO, experți în probleme de apărare, legislatori din cele 30 de state membre NATO, reprezentanți ai țărilor terțe ale alianței și reprezentanți ai organismelor parlamentare din țările alianței NATO.

Ce e cu ochiul ei stîng?

https://t.me/STFNREPORT/5665

sursa: AntiBellum

2 răspunsuri

 1. Foarte injust.
  Premiul trebuia acordat Condolezzei Rice, lui Madelaine Albright si Nency Pelosi, femeicare intruchipeaza continuitatea in promovarea idealurilor pacifiste ale aliatilor NATO ,marcand politica de securitate a Statelor Unite.
  Stim ca in politica de aparare, intre democrati si republicani diferentele de viziune sunt minore.
  Condolezza Rice l-a avut profesor de studii internationale pe Joseph Korbel, tatal lui Madelaine Albright si teza de doctorat si-a dat-o la Graduate School of International Studies denumita ulterior Scoala de studii internationele Joseph Korbel.
  Madelaine Albright va ramane in istorie si pentru
  cugetarea :”Trebuie sa ne pregatim sa traim intr-o alta lume” stiind de la tatal dumneaei incotro se rostogoleste omenirea.
  Modelul progresist in fapt, al femeilor insarcinate cu responsabiltati in domeniul apararii a fost aplicat si in Europa, concomitent cu violentele campanii pro avort.

 2. Si noi avem femeia noastra simbol al pacii intre popoare.
  De mult timp nu am mai auzit o fiinta umana exprimandu-se atat de..formatat, mai bine spus, calibrat.
  Mi-a trecut chiar un fior pe sira spinarii pentru ca tocmai ma uitasem pe Digi World la niste documentare despre inteligenta artificiala. Stralucit dialog.
  Doamna se pare ca va fi insarcinata de primul ministru cu misiunea de a coordona activitatea ministerului apararii.
  https://www.mediafax.ro/social/simona-cojocaru-secretar-de-stat-mapn-despre-razboiul-ideilor-al-aliantelor-si-al-securitatii-20118214

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: