Viitorul guvern al României – la mâna cui?


Cum in Romania, guvernul nu se poate forma fara UDMR, trebuie sa ne asteptam sa ne pricopsim si cu o numire facuta de Catalin Zamfir Manea.
Iritati la culme de tupeul agresiv al fostului premier pârâcios si mitoman, telespectatorii votanti trec cu vederea faptul ca zilnic, deputatul rrrom CZManea, aliatul neconditionat al lui Kelemen Hunor, este invitat sa baiguie cate ceva pe toate posturile de televiziune, numai pentru ca face parte din strategia ascensiunii politice a acestei minoritati.


Pana acum a fost rau si avem toate motivele sa credem ca situatia nu se va ameliora decat dupa viitoarele alegeri, daca AUR va rezista presiunilor, va face aliante cu partidele suveraniste europene si va urma exemplul Poloniei.

Clement

3 răspunsuri

 1. Clement , ai inebunit frate ? Pai , de cand si pana cand , un ungur se va alia cu-n tzigan…pardon RRRRRRROM ? Unde ai pomenit asa ceva in istoria recenta de o mie de ani a Romaniei ? Pe bune , cum dracu sa fie asta , Manea asta { ” se scrie MANEA dar se citeste…MANEA ” 🙂 } tzigan { PARDON omule….RRRROM } , chiar daca-i ialomitean si pe deasupra nascut in Barbulesti ? Cine sa faca ” aliante cu partidele suveraniste europene ” , A.U.R. sub conducerea inteleapta a lui Tarziu sau Lavric caci Simion , oricum INCA este om de paie p’acolo ?! AUR a fost AUR cat a fost acolo SOSOSACA ! Au dat-o afara { bine au facut } gata cu AUR…va ramane un ” partid ” de mucava . In rest apreciez dorinta dumitale referitoare la parasirea de catre Romania a acestei UE ce nu mai seamana absolut deloc cu acea UE la care visam pana cand am fost admisi la masa lor , in genunchi dar…am fost in sfarsit admisi ! Am o singura problema : POLONIA este tara unde , in proportie de 90% , populatia este catolica asta spre deosebire d e Romania unde…nici macar nu stim ce suntem !

  • Mariane draga, masoara-ti cuvintele caci Presedintele tau a semnat la Malmö, in Suedia , un document prin care se angajeaza sa reprime orice vorba, actiune ori ridicare de spranceana interpretabila considerata ofensatoare la adresa evreilor in general si holocaustului evreilor, in special.
   Tot inaltimea sa si-a luat angajamentul sa promoveze obiceiurile si valorile comunitatii si sa faca Totul pentru binele intregului popor ales.
   Ce legatura are cu ce spusesi tu?
   Are, intrucat Forumul a fost dedicat combaterii antisemitismului si antitiganismului, or’ purtatorii de cuvant si oamenii de curte ai Presedintelui nostru, au omis sa specifice faptul ca in cadrul Forumului dl.Iohannis nu putea discrimina importanta comunitate a ţiganilor* victime ale holocaustului si persecutiilor multi milenare.
   Documentul semnat la Malmö il gasesti dintr-un klik.
   *cuvantul este folosit pe canalele de informare EU
   https://www.euronews.com/2021/10/13/concrete-measures-needed-to-fight-anti-semitism-says-swedish-pm
   Guvern fara minoritati vazut-ai pana acum?
   Ia si socoteste cati au decis soarta romanilor incepand cu Tovaraşa.

 2. Trist, dar se leaga cu raspunsul pentru Marian.
  Sociologul Gelu Duminica, intelectualul mandru de originile sale etnice, da alarma :AUR reprezinta marele pericol care ameninta Romania.
  Ne paste o epidemie de populism nationalist.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: