Nuntă ca-n Colorado!


E oficial: Guvernatorul statului Colorado, Jared Polis, este un bărbat căsătorit!  

Polis și partenerul lui de cursă lungă Marlon Reis și-au pus pirostriile pe 15 Septembrie la Universitatea Colorado în cursul unei ceremonii iudaice tradiționale.

Rabinul Tirzah Firestone, al Congregației Nevei Kodesh din Boulder, a oficiat ceremonia. Fiica cuplului a servit ca domnișoară de onoare, iar fiul lor ca purtător al verighetelor. Cîtă drăgălășenie!

Uite cum nu mai sunt nici cowboy-ii ce-au fost odată..

5 răspunsuri

 1. Iubirea e un lucru foarte mare…
  Maine, poimaine, am putea asista la uniunea intre o fiinta umana si o papusa gonflabila, o creatura virtuaĺa, un robot .
  Atractia conteaza.

  Nu m-ar mira ca robotii sa le cada cu tronc progresistilor si sa fie binecuvantati religios .Si satanismul este inscris in State in nomenclatorul religiilor.

  • Da, da.. partea bună e că tot progresiștii sunt cei mai mari fani ai unor tratamente medicale cu efecte.. ușor previzibile.

 2. Eufrosine , pe bune ? Stirea este adevarata , nu-i facatura ? Unde dracu s-a mai pomenit evrei care sa se babardeasca unul pe celalalt ? Pai asta insemneaza ca , tot ce-i scris in TORA aia a lor , devine instantaneu hartie higenica !!!!!

  • Tora e Vechiul Testament al Bibliei creștine, pe care nimeni și nimic nu îl poate transforma în altceva decît ce este: Cuvîntul Lui Dumnezeu. Din păcate articolul nu este un pamflet.

  • Nu uita ca orasele Sidoma si Gomora tot la ” ei” sunt si azi „tHell-Abibi”( tell aviv( e captala do$nicilor( mai curcubeiat decit Frisco)

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: