Nespusa închinare la cel rău s-a încheiat. Am suferit, iar de acum vom suferi efectele.


Măcar s-a terminat mizeria care aduce în Cluj zeci de mii de proști cu acte în regulă, drogați și de moșuleți străini însoțiți de fetișcane autohtone, pe lângă bubuiala insuportabilă, deranjul de ne-tolerat al cetățenilor, gunoiul și mirosul de urină de pe străzi, pe lîngâ un parc proprietate publică distrus și refăcut mai apoi pe banii noștri.

Un pitic insuportabil și gașca lui, jubilează: de fapt nespusul este generatorul de fonduri pentru el, P(D)NL și securoii veroși care girează abuzul. Ce simplu este să prostești un tineret educat precar, de fapt semi-analfabet, pe banul public, apoi să prezinți asta ca pe un succes. E greu de înțeles ce se întîmplă dacă nu trăiești în mijlocul evenimentelor. Barem Poliția face ce poate în ciuda presiunilor politicienilor și mai găbjește niște drogangii, pe unii chiar întorcîndu-i din drum, după arest. Felicitări!

De acum nimeni nu se mai ascunde: cine și-a ales tabăra, o declară. Reclama la pilule pentru efectele beției și a drogurilor se află pe un panou din plin centrul orașului – vedeți coada și coarnele aferente acestei manifestări. În comparație soții Ceaușescu și al lor cult al personalității, erau copii mici. Ăștialalți au adus închinarea către cel rău, la cote profesioniste.

Înspre deosebire de vampirii cu probleme, am avut grijă să nu mă reflect.

2 răspunsuri

 1. Si perspectivele sunt: trivaccinarea urmata de testarea contextuala, practic continua.
  In cazul in care testul iese pozitiv, clientul ( asa este numita persoana beneficiara a unui act medical) posesor al unui Pass verde va utiliza un pass verde-rosu timp de 11 zile.
  Acest document in curs de elaborare in Flandra a fost propus in scopul generalizarii in CE.
  Exista sansa ca propunerea sa ii agaseze pe electorii europeni decisi sa o carmeasca fara ezitare spre dreapta dreptei.
  https://www.7sur7.be/belgique/bientot-un-covid-safe-ticket-rouge-pour-les-vaccines-infectes~abed9005/

  • Au luat sărmanii oameni o țeapă uriașă crezînd că dacă își fac „datoria civică” încasînd ambele doze, se va termina. Din contră, acum ei sunt declarați super-răspînditori, iar șarada merge înainte. Trag nădejde că de frica a ceea ce va urma, organizatorii de la centru vor pune pLandemia pe STOP. Marea resetare nu lucrează încă.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: