Și pat de spital, și sicriu: reciclarea ființei umane


Pe cînd credeam că le-am văzut pe toate, rămîn uimit de inventivitatea unora care fac un gheșeft de pe urma unei minciuni globale: iată și patul spitalicesc din carton, care se transformă în sicriu în urma administrării protocolului criminal căruia îi sunt supuși naivii ce mai cred în sistem – avantajul declarat este că personalul medical nu ar fi expus unui risc de transmitere a bolii prin mînuirea cadavrului. Cum să nu cumperi așa ceva? Să admitem: suntem tratați precum o marfă.

https://brandnewtube.com/watch/hospital-quot-coffin-beds-quot_AbnsaIM1LgiFQuJ.html

4 răspunsuri

 1. Daca nu deschideam linkul…asi fi spus si eu la fel ca dumneata : daca nu vedeam , nu credeam si asta , fix cand credeam ca le-am vazut pe toate ! Cat despre chestia aia cu ” suntem tatati ca o marfa ” este suficient sa vezi sau sa revezi un film din 1973 numit Solyent Green regizat de Richard Fleischer { aseara l-am revazut } si daca nici acolo nu vei vedea ce-nseamna cu adevarat sa fi tratat ca o marfa atunci..chiar nu stiu eu despre ce vorbesc . Paturi de spital ce se pot transforma la nevoie in sicrie { d e parca nu fix ca-n sicriu te simti odata ajuns in el } asta o gandeau medicii germani si chiar cei sovietici inca din 1942 insa aia , inca nu gandeau pe-atunci …ecologic si nici macar economic . ” Norocul ” nostru ca… am apucat si noi sa vedem inventivitatea unora dintre semenii nostri : mori pe patul spitalului..aia al impacheteaza si , direct la ” gradina ” cu verdeatza si umbra merge ! Economie de bani de spatiu si mai ales ECOLOGIC 100% ! P.S. Iubitii nostri conducatori or fi aflat…vestea ? Daca nu , vezi cum faci Eufrosine si fa-ti pomana sa le trimetzi si lor cate un linck . P.P.S. Felicitari…mi-a mers la casa sufletului si , daca nu-i o facatura atunci…FELICITARI EUFROSIN !

  • Da, da, am văzut filmul, e apăsător.

  • In tot cazul, este interesnt cum de au scenaristii si scriitorii de etnie evreiasca viziuni dystopice atat de complexe si plauzibile asupra viitorului omenirii. Cred ca inspiratia le vine si din lecturarea cu atentie a cartii lui Enoch.
   Se apropie Marea Judecata, caci au fost incalcate toate Legile Sfintei Treimi.

 2. Tind sa cred ca din motive sanitare si ecologice, se va legifera incinerarea cadavrelor ,dupa modelul suedez.
  Doar marile personalitati vor avea dreptul sa fie inhumate si depuse intr-un sicriu din lemn, cu conditia plantarii unor copaci ignifugabili anual pentru a preintampina incendierile cauzate de incalzirea globala.
  Imaginile cu kitul sanitaro-mortuar erau din Columbia, daca nu ma insel. Dreptu-i ca de cand americanii au dizolvat cartelurile de droguri, cum au promis, nivelul de trai a scazut de nu isi mai permit nefericitii nici sa fie tratati rezonabil, nici inmormantati respectabil.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: