Liberté, égalité, fraternité – sau cum să fi hăituit și bătut de către gonacii macroului, pentru că nu ai voluntariat să te sinucizi


Proaspăt, din țara care a lansat imbecilul slogan de mai sus: iată ce pățești dacă îndrăznești să îți asiguri necesitățile fără a prezenta dovada că tocmai ți-ai scurtat și chinuit viața. Aleargă și bat gonacii unui gunoi globalist care se dă „de dreapta”, o biată femeie prin magazine, de parcă ar fi o criminală. Nici un hoț maghrebian nu e tratat astfel în țara lui „Liberté, égalité, fraternité„!

Cum noi suntem români, așa ceva să nu se întâmple niciodată, cît despre malluri, am o repulsie imensă – cumpăr numai din piețele și magazinele care mă lasă-n pace, fără mască. Nu voi fi eu vreun exemplu nimănui, dar barem mă simt împăcat atunci cînd privesc în oglindă dimineața.


12 răspunsuri

 1. cred ca e vremea sa ne inarmam!

  • Cu foartă multă rugăciune. Americanii au 400 de milioane de arme de foc în mâinile lor, a cetățenilor și tot degeaba. Le e mai rău decît nouă.

 2. Macronul roman , Dacian Ciolos, s-a dus cu para la stapan.
  Iliberalii, populistii, pun in pericol valorile progresiste europene.
  https://www.lopinion.fr/edition/international/bonjour-paris-chronique-dacian-ciolos-252884
  Cațu , si-a pus la randu-i poalele-n cap, dandu-se-n stamba in fata Templului Coral dupa ce a trimis depeşe pe la inaltele cancelarii.
  Oricum, toate taberele vor impune vaccinarea copiilor. Asta este ţinta.
  Astazi, o bunica scolita imi spunea ca in familia sa toti s-au vaccinat si vor urma schema propusa de specialisti. Chiar si fiica sa insarcinata a ales sa se imunizeze cu Pfizer.
  Aceste persoane au avut acces la Nota vaccinului publicat si pe Eufrosin, in care este precizata interdictia vaccinarii pentru femeile insarcinate si pentru cele care alapteaza.
  Ascultand predica la Slujba Nasterii Maicii Domnului, nu m-am putut impiedica sa ma gandesc la pruncii pe care mamele ii sacrifica acceptand pe langa cele 6 vaccinuri din primele zile de viata si otravurile din sangele propriu.
  Cu adevarat trebuie sa ne rugam si pentru cei slabi, naivi orbiti, rataciti.

  • Desigur că ai dreptate, mulți au nevoie să li se deschidă ochii, dar există și o categorie care nu poate, pînă cînd nu o pățesc chiar ei. E o spălare la creier formidabilă. Știu pe cineva care trăgea să moară după rapel, într-un final și-a revenit și continuă să susțină necesitatea serului. Ce să mai zici, decît fiecare pasăre pe limba ei piere.

 3. Nu pot sa vad videoclipul.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: