Casa Albă promovează vaccinarea anticovid, printr-un membru al Gen. Z: wellcome Benny Drama! Să nu mâncați înainte.


Cînd apari la Casa Albă alături de Jennifer Psaki, purtătoarea de cuvânt a acesteia, evenimentul e unul planificat. De fapt, intenția nici nu e ascunsă: promovarea injectării cu serul letal tinerilor, de către Casa Albă prin acest puțoi clar dereglat care are mare nevoie de o expertiză psihiatrică. Ce fel de părinți vor fi crescut așa ceva? Și ce fel de Președinte se folosește de un astfel de individ pentru orice, înafară de a-l da drept un exemplu rău?

Știm totuși că Biden nu e Președinte decât pe hârtie și că de fapt vinovată e haita statului profund care îl scoate din pivniță și îl proptește pentru 10 minute cît să semneze ceea ce îi pune sub nas și să vorbească prostii. Au mai fost Președinți de toată ocara și înainte, dar ăsta e un punct de infamie pentru instituție. Cu toate că și Trump a fost tot o unealtă menită să dea speranță acolo unde speranță nu mai era, era totuși distractiv să-l vezi ignorînd acuzațiile democraților neomarxiști, de la „Russiagate”, la foste escapade sexuale, mai mult sau mai puțin imaginate. Acum la asta – se poate și mai jos de atât?

3 răspunsuri

 1. Daca Benito Skinner a fost ales de catre consilierii lui Biden pentru a promova vaccinarea populatiei juvenile mental, deducem ca viitorul Stetelor Unite are mari sanse sa arate aidoima personajului care pare ca zburda printr-o casa de nebuni in care falfaie si un sfant drapel.
  https://www.mediamatters.org/newsmax/right-wing-media-melt-down-over-benito-skinners-pro-vaccine-white-house-video

 2. va rog urmariti link-ul acesta cred ca este extrem de important
  https://www.manastirea-amd.ro/citeste-si-te-poti-salva-nu-citi-si-te-poti-pierde-pentru-totdeauna/

 3. Si in timp ce mascaricii capteaza atentia hamburgofagilor, Administratia finalizeaza proiectul de islamizare a Europei, cum drept cugeta Pavel Ghitiu epuizandu-se ani de-a randul in incercarea de dezmeticire a romanilor in chestiunea migratiei pusa la cale de fascia Merkeliotilor.
  Albania va instala pe proporiu-i teritoriu, conform intelegerii cu Biden, refugiati afgani abandonati de pacificatorii americani, care se presupune ca vor convietui pasnic cu mujahedinii iranieni, dupa parerea unora, pana la consolidarea unui stat islamic puternic, in coasta grecilor, macedonienilor, muntenerginilor..
  Apucaram sa vedem finalizarea proiectului de dezcrestinare a Europei.
  https://www.latribune.fr/depeches/reuters/KBN2FG09Z/l-albanie-prete-a-accueillir-des-refugies-afghans-selon-le-premier-ministre.html

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: