La cafea: Cetățene, actele la control! Ce se poate face.


Se mai poate cineva bucura cu un prieten la terasă în condițiile astea? Într-acolo ne îndreptăm și noi dacă nu ne trezim. Asta dacă nu ne închid din nou în case derbedeii de la guwernare după vacanța de vară. Nici după ce un sfert dintre români s-au injectat cu serurile letale, ăștia nu se vor potoli, de fapt ei nici măcar nu decid nimic. Cei care au risipit 1,5 miliarde euro pentru a-și otrăvi propriul popor, sunt niște trădători și ca atare și-au pierdut orice urmă de legitimitate. Soluția este să trăim ca și cum nimic nu s-ar fi întîmplat: fără mască, fără „pașapoarte de sănătate”, fără să acceptăm nici un fel de impuneri abuzive și restricții. O vom face?

https://brandnewtube.com/embed/WEuhW8hbNxl33oV

9 răspunsuri

 1. Invictus
  S-a vaccinat și a murit – Un băiat de 16 ani a decedat după a doua doză de vaccin anti-Covid
  ” Pai ce vrei domnule agent , sa-l urmez p’ala ? Ia-ti actele si baga-le unde doresti ca de vaccinat , tot nu ma vaccinez chiar daca va face Catu spume la gura din cauza asta ! ” Atentie : un oficial al OMS a declarat ca ” PANDEMIA S-A SFARSIT LA FEL CUM A INCEPUT , BRUSC ! ” Spui dumneata : ” Soluția este să trăim ca și cum nimic nu s-ar fi întîmplat: fără mască, fără „pașapoarte de sănătate”, fără să acceptăm nici un fel de impuneri abuzive și restricții. O vom face? ” Nu stiu ce veti face dv.stra la Cluj insa eu…cata vreme vor insista astia s a ma vaccinez , N-O VOI FACE !

  • Nu e vorba de Cluj, București, sau de Cuca Măcăii, deși am impresia că în cea din urmă se vor găsi mult mai mulți oameni cu bun simț, procentual vorbind, decât în „educatele” și cosmopolitanele noastre orașe. Pur și simplu, să ne purtăm ca și cum nu ar fi fost nimic.

   • Iep! Doar ca nu trebuie uitat cum a început măgăria și prin ce anormalitati am fost Obligați sa trăim!

    • De acord cu afirmația ta, ca si cu a lui Marian dealtfel. E natura umană care mă face să ignor neplăcerile vieții.

   • Eufrosine , permite-mi sa te corectez cu scuzele de rigoare ! ” Pur și simplu, să ne purtăm ca și cum nu ar fi fost nimic. ” NU CA SI CUM NU AR FI FOST NIMIC { caci ceea ce A FOST NU VA PUTEA FI UITAT NICIODATA …SPER } CI : CA SI CUM N-AR FI NIMIC DIN CEEA CE SE PRETINDE A FI !

 2. De astazi 16 August, in Franta nu se mai permite intrarea in marile magazine ( Galeriile Lafayette, Samaritaine, Ikea ) fara masca si fara prezentarea documentului prin care se confirma vaccinarea.
  In mod cert marionetele care pretind ca guverneaza Romania vor prelua exemplul macronistilor.
  Eufrosine draga, este destul de greu sa ne strecuram printre capcanele puse de slugile satanei. Am decis sa renunt temporar la cursuri de antropologie si acest lucru ma afecteaza in multiple feluri.
  Tinerii sunt pusi in situatii inca mai dificile decat a renunta la niste cursuri sau vacante culturale, sa spunem.
  A propos de francezi, greu incercati pentru pacatele lor, acum sunt arestati manifestantii care au purtat pancarte pe care era scris :”NU SUNTEM RINOCERI”, cu referire la piesa lui Eugen Ionescu si pancarte pe care este scris doar” CINE?”( Mais Qui ?)considerate drept antisemite.
  https://www.ln24.be/node/21984
  https://www.rtbf.be/info/monde/detail_quels-sont-les-slogans-et-symboles-des-manifestations-anti-pass-sanitaire-en-france?id=10823718
  O alternativa de comunicare este limbajul gestual care, daca nu ma insel, nu a fost interzis.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: