Fost Prim Ministru, actual Primar și posibil candidat la Președinția României: o marionetă controlată mintal și fizic. Literalmente – VIDEO


Individul care nu s-a mulțumit cu distrugerea orașului care l-a adoptat, apoi cu a economiei țării al cărei Prim Ministru a ajuns printr-un concurs nefericit de împrejurări, dînd România gaj unor organizații cu o agendă străină dacă nu chiar de-a dreptul dușmănoasă, a făcut zilele astea mare tam-tam prin oferirea clujenilor pe post de subiecți al unui proiect pilot, cică de introducere a unei cărți de identitate conținătoare de cip RFID care va conține nu numai datele strict personale codate electronic, cît și cele medicale la zi și cine știe câte altele stocate pe aiurea..

Mă rog, e de înțeles că domnu’ Boc are manipulatori externi care îi trag ițele în scopul regionalizării, adică a distrugerii integrității teritoriale a țării care ne este matcă, dar nu credeam că gradul de control asupra „domniei” sale e unul atît de complet.

Urmărind alocuțiunea pe care dînsul dintr-o scăpare freudiană a început-o cu expresia „eu voi fi scurt”, vom observa semnalele discrete pe care manipulatorii săi ni le oferă, pentru a-și dovedi supremația lor totală asupra clasei politice românești. Astfel, domnu’ Boc care chiar este scurt, face tot soiul de scălîmbăieli care unui om aflat în deplinătatea autocontrolului, îi sunt străine:

După ce pe un ton asertiv care nu i-ar aparține defel fără augmentare externă face introducerea „programului pilot”, acesta își ia locul cuvenit în spatele Ministrului Lucian Bode, după care face de cel puțin trei ori un gest neobișuit chiar și pentru unul atât de scund: se înalță involuntar pe vârfurile labelor picioarelor – de la min. 1:50 încolo. în tot acest răstimp, se poate observa cum își scarpină degetul mare cu arătătorul. Ăsta nu e doar un biet tic nevinovat, ci unul dintre multele care pot fi observate la mulți așa-ziși lideri ai „lumii libere”. Băieții care îi controlează, dau semnalele cum că: „ăștia sunt ai noștri”.

Apoi, de la min. 03:37, atunci cînd Ministrul Bode spune „vom prezenta ceea ce specialiștii Ministerului Afacerilor Interne”, Boc își rotește capul și privirea incontrolabil în sus și împrejur, în timp ce continuă să își scarpine arătătorul. Remarca sa finală că „a venit și ploaia cea programată”, ar trebui să ridice cîteva sprîncene. Se pare că în vreme ce scurtimea sa știe cîteșceva, nu pare a fi deloc în controlul situației în care se află. Să fie niște biete drone teleghidate tot ce are România mai bun de oferit?

22 răspunsuri

 1. Sincer, sincer, cineva trebuie sa ii spuna domnului primar sa consulte un neurolog bun si cinstit,.care sa ii faca un IRM cerebral.
  Gestul pe care il face mecanic cu degetele, este caracteristic unei patologii degenerative cu evolutie dificil previzibila.
  Pare dansul voinic, dar este un om fragil.

 2. Ce ai cu el Eufrosine ? Nu voi sunteti aia care l-ati ales dupa ce , in calitatea-i de Prim Ministru si-a dovedit …limitele ??? Fireste ca , dupa administratia lui Gheorghe Funar ala care , doar WC-urile publice nu le vopsise in culorile tricolorului , Emil Boc se spera ca va insemna acea gura de oxigen de care avea nevoie Clujul insa … abia acum vedeti si voi ca , n-a fost altceva decat o conserva si-a ramas acelasi yesman folosit de catre acel ” grup ” de la Cluj pe post de pacalici ??? Asta se doreste a fi propus viitor Presedinte de catre acel ” grup ” Fi serios Eufrosine : cine crezi ca-l va vota…in afara voastra a clujenilor care , sperati ca-n acest fel sa scapati de el si de rusinea de-al fi ales Primar !? O dovada in plus ca , ” grupul ” al foloseste pe post de Pacalici …sau chiar de Popa Prostu . Fireste ca , in conditiile in care PNL se dovedeste pe zi ce trece ca , de fapt este PDL…cam orice-i posibil . P.S. Pai bine omule , ai uitat ca , nu-i chiar prima oara cand Emil Boc s-a inaltzat pe varfurile picioarelor pentru a fi…macar la nivelul celor din jur ori vrei sa-ti reamintesc asta , eu taman de-aci din Bucuresti 🙂 din satul cu ministrii…cu prea multi ministri dupa umila mea parere 😦 ?

  • Nu „noi” clujenii l-am votat, ci numai unii dintre noi, precum pensionarii speriați că altcineva le-ar retrage privilegiul de a călători gratuit în oraș, sau chermeza anuală, liota din primărie și acoliții lor, tinerii înnebuniți de festivale satanice pe domeniul public. Noi ceilalți nu am avut un contracandidat viabil, așa că orașul a rămas de căruță. Sper și eu din inimă să nu scăpăm de el cu prețul distrugerii întregii țări, deși mai rău decît acum, nu cred că se poate.

   • Intrebare Eufrosine : la voi n-au fost INCA scumpite biletele la transportul public ? Unde ai insa dreptate , mare dreptate este acolo unde spui : Noi ceilalți nu am avut un contracandidat viabil adica , fix ca si-n Bucuresti ! Respect omule !

    • Nu mă prea dau cu busul, dar din cîte știu, e 2,50 Lei o călătorie și da, parcă a fost o scumpire anul trecut. Trebui subvenționate cumva gratuitățile electorale ale primărașului.

     • Eufrosine , la noi in Bucuresti , Nicusor Dan { NOI L-AM ALES } si PGMB au luat hotararea de-a mari costul biletelor RATB la 3 lei . Norocul vostru , al ardelenilor , ca n-aveti primarie generala peste alea de sectoare ! La noi , la ” capitalistii ” bucuresteni , nu-i nevoie sa subventionam gratuitatile electorale ale Primarului General { oricum n-a dat vreuna } caci , doar dracu stie pe unde umbla ! Arunca-ti un ochi aici :
      gandeste.org
      Cornel Nistorescu: „Halucinantă situație pentru Capitala României și pentru bucureșteni”
      Arunca-ti si aici privirea si spune-mi rogu-te , dumneata sau Clement , ce este adevar si ce este… poveste ?
      Saccsiv
      Video – O NOUA MINUNE: Mănăstirea Sf. David, din insula grecească Evia, a scăpat neatinsă de foc
      Iti doresc sa ai un weekend cat mai linistit omule !

 3. Sa ne amintim cum siroiau elogiile aduse stralucitului strateg si poet, Dancu.
  Viziunile sociologului privind ciopartirea stiintifico-fantastica a ţarii imi dadeau fiori reci pe şira spinarii .Cu cat delira mai elocvent,.cu atat Rares Bogdan ii lustruia mai pasionat condurii, mimand patriotismul cu ochii sticlliţi pe ansamblul cavalerilor masoni de vis à vis de Sablon.
  Cand scriam ca Dancu-i in cardasie cu topografii lui Dragnea, doar amenintari nu am primit.
  Cine a aparut pe un post public tv in ziua in care Dragnea a iesit din inchisoare, pentru a-i face declaratii de fidelitate eterna ? Dancu.
  Iti era rusine de rusinea lui..
  Circul covid este un bun pretext pentru a oculta subiectul hacuirii Romaniei
  Cat despre ciotul de om cu nume de onomatopee care se fandoseste in biroul primariei din Cluj Napoca, deducem ca serveste la randu-i interesele topografilor.

   • Un ofiter cu stiinta de carte si demnitate….Multumesc pentru informatie.
    Daca ar avea macar un sustinator in fiecare circa de politie din tara, AURul si-ar putea impune pricipiile si proiectele.
    Dupa cum sunt intaratate potaile puterii impotriva sa, deducem ca frica a inceput sa inmoaie cauciucurile trotinetistilor. .
    Din toamna, domnul colonel ar trebui sa fie din ce in ce mai vizibil pentru romanii focalizati, din ignoranta, pe capcana Sosoaca.
    Diaspora va conta enorm. Contam pe vana patriotica a membrilor parohiilor crestine.

  • @Clement Spunea prin 2012 Madalin Voicu intr-o emisiune la A3 ca , Boc inseamna in limba rromales ….hàndel adica…sti si singur ce-i aia ! Ai mare dreptate : serveste interesele ” topografilor ” , ale romanilor in nici un caz . Pai , cat a fost PM nu veneau aproape in fiecare weekend mesageri ai Budapestei ce organizau in Cluj ” tabere de vara ” si fel de fel de festivaluri ? La o astfel de ” tabara ” a participat insasi Traian Basescu nu-i asa ? Daca nici aia nu erau ” topografi ” atunci… iar singura metoda a lui Basescu de-a le da peste bot a fost…acceptarea imnului Tinutului Secuiesc adica , ceva mai putin decat KW Johannis care le-a acceptat inclusiv…drapelul . Apropos : Emil Boc nu era primar al Clujului in 2016 atunci cand , in Februarie a prestat pe Cluj Arena si Armin van Buuren ? M-a costat o poala d e bani caci am venit acolo cu copii si nepotii dar…Dracu stia ca , peste niste ani al voi injura pe Emil Boc pentru asta ?

  • In limba turca, boc înseamnă kkt! Dureros este ca în scumpa noastră tara e prea mult kkt și prea putini vidanjori!

 4. Pana in ’90, in casa oricarui roman gaseai o biblioteca.
  Astazi , ordinatoarele si ecranele televizoarelor inlocuiesc raftule cu carti.
  Ei, daca tot stau conationalii nostri cu ochii lipititi de ecrane, secatuindu-si glanda pituitara, sa caute informatii despre aberatia numita „regiunea autonoma maghiara”.
  Imi amintesc ca „in generala” au chemat-o pe bunica la scoala pentru ca am cerut la dirigentie sa mi-se explice de ce tovarasele din tabara de la Tusnad nu vorbeau romaneste si cum se traduce cuvantul „bozgor” ?
  Stiu ca bunica a ras si i-a spus dirigintei ca intrebarile sunt pertinente si este de datoria dascalilor sa raspunda intrebarilor puse cuviincios de elevi.
  https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Regiunea_Autonom%C4%83_Maghiar%C4%83
  Foarte interesant este faptul ca anul crearii acestei regiuni autonome este si anul in care au fost modificate normele notariale prin care se pot instraina bunuri cu procura neinsotita de un act de identitate, norme valabile si in zilele noastre, prin grija UDMRului si nu numai.

  ,

  • Ai fost pesemne un copil precoce și cu bunici inteligenți.. 🙂

   • Da, bunica a fost cel mai drept si cuviincios om pe care l-am cunoscut.
    O priveai si stiai ca nu poti sa minti, nu ai voie sa fi slab si las, ca era iubire pura, curaj dus pana la sacrificiu .
    Cand imi faceam lectiile ma privea cum numai in Inger trebuie ca priveste un copil.
    Femeile din familia mea si-au invatat copiii sa fie oameni si crestini, ca si cum urmau sa ajunga nobili si viteji cavaleri.
    Pe peretele de la rasarit nu aveam icoana, dar aveam Romania Mare.
    Cred ca multi avem amintiri asemanatoare despre bunicile noastre.
    Pe cei paterni nu i-am cunoscut.Au murit la nationalizare
    De la dansii mostenesc atentia distributiva, incapacitatea de a face concesii si rudele din America..
    Iertare pentru cofesiunea spontana.

 5. Ticurile lui Boculet (dar si ale lui Bode- vedeti mai atent !!!) sunt parfum pe langa cele ale lui Coldea, kilăreaua sau mercheloaia; cautati si comparati. Veti vedea acolo sindromul tourette; controlulmintiiultra sau posedare demonica: fiecare denumire dupa credinta celui care o exprima….

 6. Intr-un fel, suntem rude.
  Imi place sa cred ca familia mea spirituala este numeroasa.
  Se vor petrece si evenimente demne de admirat in inima Ardealului, nu doar circariile pipernicitului cu care s-au pricopsit clujenii.
  https://www.buletindecarei.ro/2021/08/la-carei-si-la-cluj-napoca-vor-fi-comemorate-victimele-dictatul-de-la-viena.html
  Cu sufletul, suntem alaturi de voi.

  • Mă bucur mult că simți astfel dragă Clement. Așijderea. Scuze pentru întîrziere, am neglijat blogul pentru cîteva zile.

 7. In creerul bolnav al Europei s-a luat decizia ca „Zilele Patrimoniului ” sa se numeasca de anul acesta Heritage Days in spiritul unei „dinamici inclusive si largite”.
  Propunerea a venit de la ministrul defunctului „patrimoniu”, Pascal Smet , socialist flamand si homosexual decis sa lupte impreuna cu sotul sau impotriva racilelor lingvistice care impun minoritatilor sexuale utilizarea unui vocabular discriminatoriu alcatuit din radacini verbale perimate precum, pater si mater.
  In Franta, filologii vor trebui sa decida in ce masura cuvinte precum patrie, maternité, patristique, maternelle, patronime, mai au legitimitatea de a face parte din vocabularul uzual contemporan.
  De cand am citit informatia privitoare la ziua mostenirii, ma tot intreb daca vor avea o reactie parazitii romani din institutiile de la Brussel, incluzand si Institutul Cultural Roman, si daca primarii Emil Boc si Nicusor Dan vor adopta noua denumire anglicizata si impersonala.
  https://plus.lesoir.be/390449/article/2021-08-20/les-journees-du-patrimoine-un-nom-trop-sexiste-pour-bruxelles

 8. Mintea stralucita a Bocului national a clocit o strategie de imagine care sa ii serveasca si pentru a-l omagia pe Ivan Pataichin, pentru a agața gagici la ştrand si in viitoarea campanie, eventual prezidentiala.
  S-a pozat cu muschii la vedere, pieptul bombat si privirea semetita, intr-o ambarcatiune dotata si cu doi vaslasi valizi.
  Ei, eu cred ca poza asta l-a adus la disperare pe cel mai radical si consecvent protestatar roman, despre care in mod cert a aflat pana si domnul Presedinte. https://de.m.wikipedia.org/wiki/Adrian_Sobaru
  Supravieţuitorul Adrian Sobaru a decis sa faca dupa 11ani, greva foamei in fata Parlamentului Roman ,din balconul caruia s-a aruncat in fata lui Emil Boc, a alesilor-reprezentanti ai propriilor lor interese dar si a lumii intregi.
  Au trecut 11 ani de decadere morala si economica .
  Domnul Sobaru nu ţine sa mobilizeze masele si din acest motiv, liderii cu legitimatie il ignora.
  Chiar si enoriasii celor peste 15 locasuri de cult din zona, il ignora.

  • Mi-ai stârnit amintiri. Acu’ piticania e satisfăcută că generatorul de bani gheață pentru el&gașca și partid, a re-pornit. Pentru memoria colectivă:

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: