Președintele Mexicului ar spune mai multe despre serurile anti-Covid, dar nu poate


Bănuiesc că nu vrea să o sfîrșească precum Președinții Tanzaniei, al Burundi și al Haiti, care după ce au refuzat „binefacerile” serurilor anti-covid și au luat în derîdere pLandemia, au murit în condiții foarte suspecte, ultimul asasinat în timpul somnului de către un comando, dar totuși Președintele Lopez-Obrador, dă dovadă că își iubește neamul. După năpastele suferite în ultimii 31 de ani, s-ar putea spune că e cazul să avem și noi un Președinte de un neam cu noi.

6 răspunsuri

 1. „Nu poate” si pentru faptul ca se afla pe lista Pegasus, alaturi de prieteni, zeci de mii de oameni politici si jurnalisti.
  Un om care provine dintr-o familie foarte credincioasa, care este convins ca identitatea si patrimoniul cultural al mexicanilor sunt unice si merita prezervate cu orice sacrificiu, devine ţinta pentru fortele distructive identificate de presedintele insusi.
  Faptul ca Presedintele a facut parte din „partidul regenerarii nationale” spune cat se poate de limpede in ce masura mexicanii sunt constienti ca este urgent sa isi regandeasca prioritatile.
  Eu cred ca noi suntem mai rau plasati decat mexicanii si mai apropiati de interesele celor care au creat Pegasus.
  Daca, printr-o minune, Presedintele Academiei Romane ar alege sa candideze la viitoarele alegeri, cu siguranta ca Ţara l-ar sprijini si nadejdea ar reinvia.
  Acest „daca” este de o complexitate…
  https://www.france24.com/fr/info-en-continu/20210720-pas-parano%C3%AFaque-le-mexique-au-coeur-de-l-affaire-pegasus

  • Îmi amintesc că și dînsul a fost printre semnatarii fruntași al unui memoriu care îi cerea imperios Președintelui României, să arboreze steagul unui alt stat pe toate clădirile guvernului, ceva mai devreme anul acesta. Mai există oameni de calibru care să nu aparțină? Cred că da, dar trebuie săpat mai adînc.

   • Steagul altui stat?
    Poate se gandeau la steagul dacic!
    De acord cu sapatul dar sa nu ne incingem prea tare si sa ne pomenim ca am gasit romanul providential la antipod, fix in Noua Zeelanda.
    Ma lasa nervii.
    Pana la urma, cred ca ar trebui sa ii propunem generalului Streinu sa ii
    testeze pe candidati, pentru fi siguri ca nu sunt de fel din Aldebaran adica, reptilieni.
    Asta ne-ar mai lipsi ,dupa ce
    avuram pana acum tot metamorphi care isi schimbau aparenta si caracterul dupa cum le dictau interesele straine nu doar de ce este romanesc, ci si de ceea ce este uman.

    • Nea Clement,
     Vezi clip-urile de pe net cu miscarile ciudate ale pielii dar mai ales ale ochilor unora din candidatii manciurieni cei mai celebri: reginaregatului unit,obămuț-ficior, precum si alti *binecuvantați* ai fabricii de iluzii din orasul Ingerilor(cazuti). Sa vezi la ăia draci cu piele de om…..

     • https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT05001373
      Asta ni-se pregateste si asa se poate explica dementa cu cara au fost promovate si legiferate drepturile minoritatilor sexuale, cu precadere expuse contaminarii cu SIDA.
      Educatia sexuala in scoli va incuraja curiozitatea minorilor in exploatarea universului senzorial si prin consumul de droguri, in acest mod uneltele satanei vor da doua lovituri sustinute pana la delir inRomania de USRisti si nu numai.
      Vor legaliza consumul de canabis si vor argumenta necesitatea inocularii cu „vaccinul” ARN impotriva SIDEi a carui testare MODERNA o va incepe in luna septembrie.
      In Aprilie 2023 „vaccinul” va fi impus persoanelor care vor supravietui campaniilor covid.
      Cred ca vom asista la o noua forma de terorizare a populatiei tinere, la nivel planetar.
      Oare acum, cand este limpede ce urmaresc politicienii aserviti industriei farma, inteleg imbecilii de activisti pro curcubau ce li-se pregateste?!

      • Îndrăznesc să spun că nu, leghebetiștii nu înțeleg deloc ce li se pregătește. E atît de simplă și de testată rețeta: creezi un grup de ciudați, îl promovezi, îl folosești pentru a distruge majoritatea normală, apoi scapi de ei. Nu mai are cine ce povesti, după – simplu, nu? Drept să o spun îmi pasă mult mai mult de tinerii normali.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: