În vreme ce Joe Biden tuna și fulgera împotriva drogurilor, fiul lui trăgea prima doză de cocaină-crack a zilei – VIDEO


Desigur cunoașteți evenimentele recente legate de clanul Biden, implicarea atît în Ucraina cît și în România a mai tînărului Hunter Biden (HB), care folosindu-se de influența sa, l-a făcut făcut scăpat de executarea condamnării definitive la șapte ani de închisoare pe mafiotul Gabriel (Puiu) Popoviciu, implicîndu-l și pe fostul director al FBI, Louis Freeh în acțiune. HB se vede că e o adevărată poamă: a supt milioane de dolari din ambele țări, dar atunci cînd sămînța e proastă, tot îți vei da cu stîngul în dreptul mai devreme sau mai tîrziu, căci banii nu țin locul unui comportament corect, vertical.

Și la ce să te aștepți de la un degenerat care s-a culcat cu nevasta fratelui său mort, decât să fie și un drogat. Iată-l fumând prima doză de cocaină-crack a zilei imediat după trezire, înregistrat de propriul său laptop care mai apoi s-a stricat. La cît de deștept e, și-a dus laptopul plin cu mesaje, fotografii și videouri compromițătoare, la un atelier local de reparații – era la mintea cocoșului că astfel de informații nu puteau scăpa nediseminate. Unul dintre rezultate, mai jos:

De taică-său nu există dubii că vor scăpa americanii în curînd, căci există o limită pînă la care poți propti un om senil atunci cînd îl scoți din pivniță, iar cea care îi este adjunct, a comis niște derapaje care o fac incompatibilă cu funcția – va fi foarte interesant de urmărit ce va urma.

5 răspunsuri

 1. Nici nu iti imaginezi cati admiratori activi are familia Biden in Romania…
  Tanarul mai ales, este considerat un model de talie planetara de navigator abil prin apele tulburi ale afacerilor .
  Experientele acumulate ca jurist la Cabinetul de avocatura Boies, Schiller& Flexner , cea de membru in consiliul de administratie la BHR Partners- fonduri de investitii cu sediul in China si cea de membru in consiliul de administratie al World Food Program USA, au contat in mod cert in forjarea calitatilor necesare unui ofiter de marina al fortelor navale americane.
  Slabiciunile omenesti puse in evidenta de Trump fiind probabil marturisite la spovedanie, i-au fost iertate de biserica catolica.
  Ca un amanunt Boies, Schiller& Flexner au pledat in apararea Theranos si l-au reprezentat pe Harvey Weinstein care are mari sanse sa fie inocentat cat de curand.

 2. @Clement ” Nici nu iti imaginezi cati admiratori activi are familia Biden in Romania…
  Tanarul mai ales, este considerat un model de talie planetara de navigator abil prin apele tulburi ale afacerilor . ” Culmea este ca si familia Caramitru are admiratori activi in Romania , aia pasivi vad ca , deocamdata stau in espectativa insa , dupa ce va fi votata dorinta mai tanarului Andrei Caramitru , sa-i vezi cum vor ingrosa randurile admiratorilor … familiei . Nu de alta dar , si ANdrei Caramitru este un ” navigator ” la fel de abil precum Biden Jr.

 3. Tanarul Biden este protejat sub o umbrela mult mai mare decat ne imaginam noi, chibitii traitori la marginea Europei si a lumii, din cate putem constata.
  Anghela fu la Joe unde batura palma in afacerea cu gazele rusesti.
  Ucraina urmeaza sa fie consolata financiar si Romania, şuntata, ca de obicei, va sta ca miloaga la bunul plac al teutonilor
  Ne-au flituit toti, cu uriasul aport al guvernantilor pseudo-romani votati cu ochii inchisi si mintea inţesoşata.
  https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Turkish_Stream#/media/Fichier%3ATesla_Pipeline-fr.svg

  • Umbrela lui e mucedă, găurită și picură din greu. A noastră este sigură, nu picură și ne acoperă atâta vreme cît o purtăm deschisă asupra noastră. N-aș vrea să mă aflu în locul lui, pentru nimic în lume.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: