Cum protestezi față de un politician nepopular? Faci treaba mare pe casa lui!


Citind titlul știrii am crezut că fermierii francezi au aruncat poate două găleți pline cu balegă către casa micuțului gerontofil care bagă Franța în groapă, dar i-am subestimat. Fermierii au lucrat în stil mare – atît de mare, încît va fi nevoie tot de echipamente industriale pentru a curăța clădirea. Nu i-a dat prin cap lui Macron să strige la ei pe fereastră, că ar fi fost mai mare dragul – cred că a fost avertizat ce va să urmeze și oricum, curajul lui e undeva la glezna broaștei. Nici palma primită în public nu l-a ajutat să își revină, așa că oamenii au luat măsuri și mai radicale. Sunt inventivi și au sînge în ei francezii ăștia.. ; ) Pentru acest gest ar trebui să o felicităm pe ambasadoarea Franței în România!

3 răspunsuri

 1. Nu vreau sa stric placerea nimanui dar nu este vorba despre locuinta presedintelui gerontofil, victima a perversiunilor incestuoasei animatoare culturale, improvizata cadru didactic.
  Oricum, laudabila actiunea agricultorilor francezi de a deversa baliga de cal pe cuibusorul de nebunii al respectivului „factor de decizie” local.
  Agricultorii francezi si belgieni, cand se supara rau pe ticalosii care i-au adus in sapa de lemn, au imaginatie si nu stau mult pe ganduri in a bloca soselele cu utilaje argicole, a proiecta mii de oua pe fatadele institutiilor guvernentale sau a raspandi deseuriile porcilor si gainilor pe peluzele proprietatilor politicienilor.
  Ce ma mira pe mine, este faptul ca in Romania, niciun ministru al Mediului nu s-a trezit cu sute de saci cu gunoaie in fata ministerului sau a casei de vacanta construita din bani cu miros de pampersi folositi de rezidentii azilelor si spitalelor de psihiatrie.

  • Deci al cui e palatul?

   • Pai nu-i palat. Domnisoara a plusat si a publicat inregistearea unor protestatari nemultumiti de un ales local, presedinte de ceva, aiurea, in Franta.
    Proprietatile cuplului au chiar stilul si clasa elitelor al caror nume nu este recomandabil sa il pronuntam.
    ” Draco dormiens nunquam titillandus”

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: