Autopsia unui trădător


Oi fi vrut să spun radiografia, dar mi-a ieșit greșit.

Am auzit de tradatori de tara, dar este pentru prima data cand vad un militar roman care mai este si medic, capabil sa-si asasineze fara remuscari propriul popor. Este de o josnicie mai infama decat chiar a satanei, satana cel putin isi mentine conditia de entitate a raului prin definitie, dar colonelul Gheorghita om fiind, fara nici un temei legal obliga populatia sa se injecteze cu niste zemuri despre care habar nu are ce contin, nu a ordonat sa se faca nici o analiza a lor, nu exista nici un protocol de receptie cu analize, ia de bune doar minciunile furnizorilor de seruri letale.

Un asemenea criminal nu trebuie sa scape nepedepsit, in plus dezonoreaza pe vecie armata romana. Dar ce-i pasa lui daca i se umplu conturile secrete cu gologanii proveniti din moartea semenilor? Nu am cuvinte sa caracterizez abjectia acestui fals medic militar, unealta a satanei. Una este sa mori intamplator de boala pentru ca ai avut ghinion sa te imbolnavesti si sa nu intalnesti medici capabili si alta este sa fii sanatos si sa fii ucis la ordin cu o injectie letala care isi poate face efectul dupa luni de zile pana la un an. Asta este crima de genocid.

sursa: email

2 răspunsuri

 1. Numitul face parte dintr-o conjuratie si este strain de virtutiile celor doua profesii la care face referire corespondentul.
  In tot cazul, tanarul pare a ignora capitole importante din istoria lumii in care generali adevarati calare pe cai mai voinici decat cel pe care a fost obligat el sa incalece ,s-au trezit aruncati din şa, la dracu’n praznic.
  Nu cred ca cineva il poate invidia fie si numai la gandul ca va purta intreaga viata secrete de greu de marturisit si in fata celui mai indumnezeit duhovnic.

 2. Ar trebui sa NI SE RUPA sufletul…daca NU AM AVEA sufletele IMPIETRITE…

  36. Învăţătorule, CARE PORUNCĂ ESTE MAI MARE în Lege?
  37. El i-a răspuns: SĂ IUBEŞTI PE DOMNUL DUMNEZEUL TĂU, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău şi cu tot cugetul tău.
  38. Aceasta este marea şi întâia poruncă.
  39. Iar a doua, LA FEL CA ACEASTA: Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi.
  40. În aceste două porunci se cuprind toată Legea şi proorocii.
  Matei cap 22

  Sa ne PLANGA SUFLETELE si sa le prinda FRICA de Dumnezeu, cea buna,de a ne pocai si de a ne ierta Dumnezeu…
  Doamne iarta-ma pe mine PACATOSUL…UITE pe ultrascurt…

  Niciodată nu a fost mai mic Dumnezeu în om, dragă frate, decât astăzi; niciodată nu s-a făcut Dumnezeu mai mic decât s-a întrupat diavolul în om ca să-L scoata astazi din trup pe Dumnezeu-Omul. Astăzi tot iadul s-a sălăşluit în trupul omului, ca pe Dumnezeu să-L scoată din trup.
  Astăzi tot iadul s-a strămutat pe pământ; oare simte cineva că pământul a fost cândva Rai? Căderea de astăzi a omului este nemasurat mai mare decat cea dintai cadere.Atunci omul a cazut de la Dumnezeu,iar astăzi L-a răstignit pe Dumnezeu, L-a ucis pe Dumnezeu. OMULE, CARE ÎŢI ESTE NUMELE, DACĂ NU DIAVOL? Dar ce vorbesc eu? ACEASTA ESTE O JIGNIRE PENTRU DIAVOL.
  Diavolul nu a fost niciodată aşa de rau,asa de dibaci in a savarsi raul ca omul.Domnul Hristos S-a pogorat la iad, dar acolo nu L-au rastignit.
  Iar noi L-am răstignit! Oare nu sunt oamenii mai răi decât diavolii? Oare nu este pământul mai infernal decât iadul? Din iad nu L-au alungat pe Hristos; dar oamenii L-au alungat de pe pămâ nt, L-au alungat din
  trupul lor, din sufletele lor, din cetatea lor…
  Şi în sufletul meu, fraţilor, s-a strecurat precum şarpele o întrebare răutăcioasă şi m-am întrebat cu răutate: Oare a fost omul vreodată bun, dacă a putut să-L răstignească pe Hristos? Crezi în om, te lauzi
  cu el, eşti optimist? Oh, priveşte omul, omenirea, în apogeul Vinerii celei Mari, priveşte-l pe om cum II ucide pe Dumnezeu-Omul şi spune: Eşti, oare şl acum optimist? Nu te ruşinezi că eşti om? NU VEZI CĂ OMUL ESTE MAI RĂU DECÂT DIAVOLUL?
  Daţi uitării toate zilele dinainte şi toate zilele de după Vinerea Mare; priviţi-l pe om în hotarele Vinerii Mari: nu este el culmea răului, pista de alergare a tuturor ispitelor, confluenţa tu turor ticăloşiilor? OARE
  NU A ÎNNEBUNIT ASTĂZI PĂMÂNTUL ÎN OM? Nu a dovedii, oare, astăzi omul, omorându-L pe Dumnezeu, că într-adevăr el este nebunia pământului?
  NICI ÎNFRICOŞĂTOAREA JUDECATĂ, FRATE, NU VA FI MAI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE DECÂT VINEREA MARE. Nu, ea va fi fără îndoială mai puţin înfricoşătoare, căci atunci Dum nezeu îl va judeca pe om, iar ASTĂZI OMUL ÎL JUDECĂ PE DUMNEZEU. Astăzi este înfricoşătoarea Judecată pentru Dumnezeu; îl judecă omenirea. Astăzi omul îl preţuieşte pe Dumnezeu; îl preţuieşte cu treizeci de arginţi. HRISTOS PENTRU TREIZECI DE ARGINŢI! Oare este acesta cel din urmă preţ? Oare este Iuda ultimul nostru cuvânt pentru Hristos?
  ASTĂZI OMENIREA L-A OSÂNDIT PE DUMNEZEU LA MOARTE. Aceasta este cea mai mare răzvrătire din istoria Cerului şi a pământului. NICI ÎNGERII CĂZUŢI NU AU FĂCUT ACEASTA.
  ASTĂZI S-A ÎNCHEIAT ÎNFRICOŞĂTOAREA JUDECATĂ ASUPRA LUI DUMNEZEU.
  Niciodată lumea nu a văzut un judecător nebun, niciodată lumea nu a văzut un osândit nevinovat. Dumnezeu este batjocorit mai cumplit ca niciodată. „Iadul a toate batjocoritor” s-a sălăşluit în om şi L-a luat în derâdere pe Dumnezeu şi tot ceea ce este dumnezeiesc. Este batjocorit astăzi Acela care NU a putut sa rada niciodata…

  Sf Iustin Popovici,
  carte-Cuvinte despre Vesnicie,Înfricoşătoarea judecată asupra lui Dumnezeu -Predica întâi în Vinerea Mare (1926),pag 240

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: