Așa se vorbește cu un Prim Ministru mincinos


Parlamentarul acesta tînăr, deștept și înfipt, îl demască pe Prim ministrul Olandei Mark Rutte ca fiind un mincinos. El atacă falsa narațiune covid și demască legătura dintre cadavrul mișcător Klaus Schwab și PM-ul olandez, dar nu fără să îl facă de rîs pe acesta – nu a spus tot ce știa dintru început, ci l-a lăsat să se dea în stambă. Merită două minute:

Care parlamentar Român are curajul să facă la fel?

25 răspunsuri

 1. A existat unul , de fapt UNA pe nume DIANA IOVANOVICI-SOSOACA in rest NICIUNUL ! Spun ” a existat ” deoarece , pentru c-a indraznit sa faca ceea ce NIMENI n-a mai indraznit in Parklamentul Romaniei , asa precum a facut acest Gideon Van Meijeren , a fost exclusa din partidul a carui piatra de temelie era . Un fel de-a spune : pe cine nu lasi sa moara…

  • Tanarul Gideon are forta argumentelor de partea sa in masura in care a detinut functia de jurist legislativ in guvenul Tarilor de Jos.
   Actualmente este liderul partidului „Forum pentru democratie, considerat drept populist”.
   Domnisoara Paul este cuceritoare prin fragezimea, tenacitatea si retorica interventilor sale.
   In spatele dumneaei, sta o structura pe care eu personal, nu o pot identifica.
   Tuca i-a pus o intrebare cheie, pentru cernerea personalitatii acesteia :”Ce parere ai despre Blaga?!”
   La 19 ani,orice ardelean luminat l-a citit pe Blaga poetul si mai ales filosoful pentru a intelege din „Trilogia Culturii” de ce romanul la Judecata cea Mare va canta in apararea sa si a neamului sau, o Doina.
   Dreptu-i ca are tot timpul sa il citeasca pe Blaga fie si numai pentru a intelege de ce le-a casunat unora sa darame bustul dramaturgului.
   Din interventiile domnisoarei via net eu o aleg pe aceasta https://youtu.be/UvCw_k6PUjQ

   • Păcat că nu e ortodoxă. Poate o fi biserica evanghelică structura din spatele ei, eh?

    • Mie denumirea de „evanghelisti” imi pare foarte potrivita pentru crestini.
     Macar de am aprofunda noi, ortodocsii, textele Sfintelor Evanghelii dupa indemnul Mantuitorului de a bate la usile cunoasterii spirituale si a cerceta profunzimea sensurilor Scripturii.
     Faptul ca multe Inalte Feţe Bisericesti ale ortodoxiei sunt acreditate in functii de mare responsabinitate ecleziala dupa ce au fost confirmate in universitatile protestante din occident ridica multe si nelinistitoare intrebari contribuabililor parohilor ortodoxe din intreaga lume.
     Foarte posibil ca familia tinerei „formatoare de opinie” sa cotizeze la alta biserica crestina decat cea ortodoxa romana.
     Sper ca acest lucru nu o impiedica sa il citeasca atent pe Blaga si, de ce nu, pe Arghezii si Sorescu , uriasi poeti care avea obiceiul sa stea de vorba cu Dumnezeu, fara fasoane.

   • @Clement Sti cat respect am pentru dumneata insa , chestia cu ” orice ardelean luminat l-a citit pe Blaga poetul si mai ales filosoful ” asta , las-o la o parte caci , nu mai este de actualitate si bon ton , nici macar in Ardeal ! Eu imi amintesc cum Andrei Gheorghe { Dumnezeu sa-l odihneasca } i-a pus prin 2003 lui Emil Boc , cam acelasi tip de intrebare iar profesorul de Drept Constitutional Emil BOC , PRIM MINISTRUL GUVERNULUI ROMANIEI { ala caruia tat-su ai spargea IN DIRECT oua rosii in cap , pentru cazul in care ai uitat despre cine este vorba } , n-a fost in stare sa recite macar doua versuri din poezia MIRABILA SAMANTA a lui Lucian Blaga si asta ca sa nu mai vorbesc despre opera sa filosofica si , daca nici Boc n-o fi ardelean si cult in mintea creierului din cap cat cuprinde atunci , CINE ? In plus , la cata tevatura s-a starnit in urma faptului ca , ” cineva ” si-a amintit faptul ca , Lucian Blaga a fost ” adept al fascismului si-a fost ingropat avand zvastica pe piept ” … parca vad ca va scos in curand din inventarul cultural romanesc .

    • Scuze pentru că răspund în locul lui Clement, dar boc doar se întâmplă să fie ardelean, dar unul care nu face cinste locului de baștină. De cult nici nu mai vorbesc. Nu ne reprezintă.

    • Mare dreptate are Eufrosin.
     boc nu este reprezentativ pentru ceea ce intelegem noi, regaţenii , ca sunt romanii de dincolo de Carpati.
     Habar nu aveam ca Lucian Blaga a fost inhumat cu respectivul accesoriu. Chestie de gust..
     Am auzit ca unele dudui lasa cu limba de moarte sa treaca vama cu trusa de machiaj in poşetuţâ si ca prietenul lui Andrei Gheorghe isi facuse pinacoteca in cripta familiei. Conta sa mituiasca vamesul cu un Grigorescu pitit de administratia fiscala.

     • @Clement Omule , chiar nu stiam de relatia de amicitie dintre Valcov si …rusnac . Cred ca nici el nu stia , avand in vedere faptul ca…Lavinia era mai ” prietena ” cu Andrei decat era barbata-sau caci , avea pinacoteca inclusiv sub crivatul conjugal desii…se jura ca nu stia despre astea ! Cat despre Blaga…pai daca a fost decorat de catre Statul German cu , crucea de fier in rang de cavaler ce sa faca omu’ : s-o lase ” mostenire ” lui Petru Groza ?

   • Domnișoara Paul tocmai ce a transmis live un interviu din biroul Maicii Benedicta, amenajat în Mănăstirea Putna. Nu ajunge oricine în acel fotoliu din spatele biroului antic al fostei doamne Zoe Dumitrescu Busulenga.
    Ati văzut filmul?

 2. Doamne ajuta ! Mai sunt sperante : https://www.youtube.com/watch?v=Tdy2frl0q5c

 3. Tanarul Gideon are forta argumentelor de partea sa in masura in care a detinut functia de jurist legislativ in guvenul Tarilor de Jos.
  Actualmente este liderul partidului „Forum pentru democratie, considerat drept populist”.
  Domnisoara Paul este cuceritoare prin fragezimea, tenacitatea si retorica interventilor sale.
  In spatele dumneaei, sta o structura pe care eu personal, nu o pot identifica.
  Tuca i-a pus o intrebare cheie, pentru cernerea personalitatii acesteia :”Ce parere ai despre Blaga?!”
  La 19 ani,orice ardelean luminat l-a citit pe Blaga poetul si mai ales filosoful pentru a intelege din „Trilogia Culturii” de ce romanul la Judecata cea Mare va canta in apararea sa si a neamului sau, o Doina.
  Dreptu-i ca are tot timpul sa il citeasca pe Blaga fie si numai pentru a intelege de ce le-a casunat unora sa darame bustul dramaturgului.
  Din interventiile domnisoarei via net eu o aleg pe aceasta https://youtu.be/UvCw_k6PUjQ

 4. Un corp solid european capabil sa schimbe lucrurile in favoarea principiilor clamate de Gideon, de polonezi, unguri, italieni, nu poate include un lider politic cu un comportament inadmisibil prin violenta incontrolabila exprimata public.
  A intrebat-o cineva pe doamna Sosoaca daca are, direct sau indirect, legatura cu masoneria sau care este atitudinea sa in legatura cu inadmisibilele acuze aduse eroilor romani martirizati de comunistii atei sovietici?!
  In calitate de avocat si om politic, a auzit-o cineva pe avocata Sosoaca incriminand Ordinul Notarilor Publici pentru complicitatea la delapidarea bunurilor cetatenilor romani prin utilizarea unor reglementari datand din 1957?

 5. Va propun.ca dupa evenimentele incalificabile petrecute in ultimele saptamani in transportul feroviar din tara noastra, sa incercam sa analizam perspectivele economice, sociale, politice, dupa vizionarea a doua inregisteari cu subiecte aparent superficiial tangentiale cu Romania.

  https://www.globaltimes.cn/page/202106/1227186.shtml
  O prima.concluzie ne.conduce la ideea ca autoexcluzindu-ne din proiectul chinez, marsam in.dezodine si confuzie abulica.spre noua.dezordine mondiala.
  O zice si Richard Hessé

  • Pe dînsul nu îl pot lua în serios, ci vorba americanului, „tongue in cheek”. Unul ca el cunoaște desigur adevărul despre pLandemie, dar minte cu atît aplomb, încât e grețos; măcar să i se bată o pleoapă cînd minte, ăsta nimic – aproape nemaivăzut. Absolut tot ce spun alde ăștia, trebuie verificat de 20 ori.

   • M-a prins din urma mesajul pro vaccinare rostit de catre Catalin Stefanescu, incisiv aproape corp la corp cu telespectatorii .
    Ce le face bokul puţinilor oameni pe probitatea morala a carora am contat, pana ieri?!
    Asa de drag ii este filologului sa se priveasca pe sticla cot la cot cu spuma intelectualilor en vogue, incat a ajuns sa isi vinda sufletul eugenistilor?!
    Numai ministrul sanatatii al Frantei l-a depasit in cinism, vaccinandu-si colega de partid Olivia Gregoire insarcinata in 5 luni, pentru a convinge femeile gravide sa se lase injectate cu un ser care a condus deja la pierderea sarcinii la 20% din femeile vaccinate.
    Ma tem de ce e mai rau..
    Armata satanelor a ajuns sa sfideze pana si recomandarile de precautie consemnate de catre firmele farmaceutice in notitele serului comercializat sub denumirea de vaccin.

    ?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1420043094335033351%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ffrance3-regions.francetvinfo.fr%2Fprovence-alpes-cote-d-azur%2Ffemmes-enceintes-pour-y-voir-clair-entre-vaccin-test-pcr-et-pass-sanitaire-onvousrepond-2196607.html

 6. Si opozantii nostri din Parlament…
  AUR de tinichea!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: