Guvernul Australian recunoaște că vaccinul anti-COVID este otravă: DOCUMENT


Un document public găsit pe saitul guvernului australian, numește vaccinurile COVID, indiferent de producătorul lor, „otravă” (poison). Documentul este un INSTRUMENT DE AUTORIZARE PENTRU FOLOSINȚA ȘI ADMINISTRAREA UNEI OTRĂVURI în scopul combaterii (falsei – nb) pandemii de coronavirus. Le veți regăsi înșirate pe toate, de la „am trombi marca OXFORD/ASTRA ZENECA”, la „am miocardită și sunt magnetic PFIZER”, pînă la „paralizez patriotic NOVAVAX”.

De parcă mai aveam nevoie de astfel de confirmări, dar e totuși ceva că asemenea admisiuni să apară din surse oficiale străine. Cum mai pot samsarii noștri de seruri letale să le numească „SIGURE, EFICIENTE și GRATUITE” acum? Nici măcar gratuite nu sunt otrăvurile astea pe care Cîțu le-a comandat în număr de 120 de milioane de doze, adică 7 pe cap de locuitor, atîția câți am mai rămas pe bune în România?

EX-TERMINATOR

Atașez întreg documentul aici pentru a evita vizite către saitul guvernului australian. Nu vreau să intre la idei și să-l îndepărteze. Ofer totuși adresa pentru referință.

https://www.wa.gov.au/government/publications/public-health-act-2016-wa-instrument-of-authorisation-authorisation-supply-or-administer-poison-sars-cov-2-covid-19-vaccine-australian-defence-force-no2-2021

No, amu’ că-i clar că ăștia ne vor otrăviți, suflecăm mîneca pentru tulpina Delta?

4 răspunsuri

 1. Savantii de la Oxford, Berlin si Milano au ajuns la concluzia ca SARS Cov 2 ( covid 19 …. ) afecteaza ireversibil procesele neuropsihice umane, respectiv Comunicarea, Cunoasterea in sensul de cognitie si Constiinta in ambele acceptii ale cuvantului.
  Am scris cu majuscule respectivele nobile atribute ale speciei umane din respect pentru cititori dar si pentru respectivii savanti, in mod evident afectati de virusul in chestiune, cel putin in planul conştiinţei, nu al conştienţei.
  https://trustmyscience.com/modifications-cerebrales-provoquees-par-covid-auraient-impact-sur-conscience-et-cognition/
  Nu este citat si savantul roman din Belgia, specialist in boli neuro-degenerative si testat hapuri pe pacienti conjunctural fragilizati cognitiv.
  Absolut toate patologiile vor sa devina pretext pentru vaccinare.
  Cred ca urmeaza constipatia, deoarece in mod evident prin stocarea virusului este afectat creerul gros , cum spunea Marin Moraru, din maţe.

  • De fapt serul are efecte ireversibile, nu gripa – desigur că ești stăpîn pe fapte. Îmi pare atît de rău pentru cei care s-au încrezut în propagandă, dar de acum e vremea să îi evităm.

 2. 1.Inca nu se știe cum arată virusul (dacă există) sau dacă este altceva.
  2.Infectarea nevaccinatilor de către cei vaccinați provoacă probleme la fel de mari ca și serul injectat? Cred ca nu este același lucru.

  • Deși există observații ale celor neinjectați cum că s-au simțit nu în apele lor pentru cîteva zile de la contactul fizic apropiat cu cei injectați, cred că de departe răul cel mai mare e să încasezi serul, oricare ar fi acesta. Dacă cineva crede că unul ar fi mai puțin nociv decît altul, am și eu un pod de vînzare.
   Recomandă unii evitarea celor injectați pentru temerea că ar dezvolta prionii responsabili pentru boala Creutzfeld-Jacobs, cea care transformă creierul într-un burete mort.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: