Legătura dintre „vaccinurile” anti-covid și controlul omenirii prin AI (inteligența artificială)


Insistența cu care autoritățile promovează „vaccinarea” anti-covid, e de-a dreptul hilară. Ascultând știrile Radio România în dimineața asta, m-a binedispus grozav să îl aud pe Valeriu Gheorghiță spunînd că se discută la modul cel mai serios ca cei care au făcut I-ul vaccin cu Astra Zeneca, să își facă rapelul cu Pfizer, adică cu tehnologia mRNA! Material de club de comedie, nu alta.

Propun o scurtă revizuire a adevăratelor scopuri pentru care poporului i se cere să să injecteze cu seruri conținătoare de nano-particule, pe lângă alte mizerii cum ar fi proteinele spike, atât de toxice pentru organism. Materialul e scurt și la obiect, subtitrat în limba română – va deschide multe perechi de ochi.

https://www.brighteon.com/embed/52334a54-b6af-406b-9699-52c5f21935b4

14 răspunsuri

 1. […] Legătura dintre „vaccinurile” anti-covid și controlul omenirii prin AI (inteligența artificia… […]

 2. Rujatul homalau latra la ordinul sodomitilor perciuNAzi

 3. Un program de calculator, un algoritm, nu poate fi nicicum numit inteligență. O altă sperietoare.
  Alte sperietori:
  – CO2 efect de seră; de fapt este unul din cele mai grele gaze din atmosferă, stă pe pămînt, se infiltrează în pămînt, ce nu este luat de plante.
  – hidrocarburile se termină, sînt de origine biologică; de fapt singura structură stabilă de benzen obținută în lab a fost din C și H2O la temperaturi și presiuni mari, toate găsite din plin spre adîncurile Pămîntului.
  – bomba nucleară; una din minciunile pe care am plăcere în a o dezvelii.
  – fără sare; „sarea în bucate”, de cînd lumea om și animale nu pot fără sare, ne îmbolnăvim.
  – boala se ia; la-nceputuri cînd voiau să vadă cum se ia boala nu au reușit nicicum să ajungă la o înțelegere pt că voluntarii nu se îmbolnăveau.
  – GPS merge prin sateliți; cu cît frecvența este mai mare cu atît se propagă mai puțin, umezeala (norii dacă ajung acolo) le omoară. Altfel, ce antenă și ce sursă/baterie ar trebui unui celular cît palma să bată, pe frecvențe mici, pînă la 200-600 de km. Oficial, mai bine de 99% din comunicațiile transcontinentale se fac prin cabluri scufundate.
  – sateliți; toate drumurile duc la Roma, dovezile sînt prostești.
  ….

  • Ca unul tehnic, localizarea prin GPS se face nu emițînd din telefon/dispozitiv către sateliți, ci recepționând semnalele transmise de aceștia. Adevărat, poți fi localizat prin semnale emise de telefon, dar către antenele 3/4/5G de pe clădiri, nu către sateliți.
   De altfel sunt de acord cu afirmația că internetul e bazat pe fibră optică scufundată între continente.
   Dacă poți dovedi că nu există sateliți, îți acord dreptul nelimitat de a posta articole aici.

   • De la care sateliți, cei geostaționari sau cei de joasă înălțime? Primii sînt după centurile Van Allen (undele EM nu trec) la 37 de mii de km (37.000 km), iar ceilalți trec pe deasupra (între 200-600 km) cu 28 de mii km/h (28.000 km/h).
    De altfel unde nu este semnal celular și nici wifi nu merge GPSu sau dă rateuri mari (posibil softul ghicește după ultimele date: loc, viteză, direcție, drumuri).

    • Știu cîteva locuri fără acoperire, am să încerc. Oricum, nu cred că sunt degeaba ghidurile orientării antenei parabolice.
     https://www.fastsatfinder.com/satfinder/satellite-finder.html

    • Termosfera, tot parte a atmosferei, unde se-vîrt sateliții de orbită joasă, ajunge la 2000 C! Aluminiul se topește la 660 C!
     Unii ar zice că se răcesc cînd ajung în umbra Pămintului, la fiecare oră jumate, dar cui cedau căldura din moment ce atmosfera este rarefiată? Termosul pe acest principiu se bazează.

     „Thermospheric temperatures increase with altitude due to absorption of highly energetic solar radiation. Temperatures are highly dependent on solar activity, and can rise to 2,000 °C (3,630 °F) or more”.

     • E o explicație pe care am ascultat-o și eu odată. Totuși, războiul din spațiu e real, iar acesta nu e posibil fără sateliți, care alături de nave spațiale cu echipaj, constituie flota United States Space Command, o branșă a serviciilor militare americane a cărei existență a anunțat-o Trump, nu că nu ar fi fost în folosință de cel puțin 30 de ani. Nu dau link, dar e ușor..
      Când niște aeronave care levitează și-apoi dispar instantaneu într-un glob de plasmă sunt filmate pe toată Terra, ar trebui să ne dea de gândit. Cel mai ușor lucru e să ascunzi un secret într-o falsă conspirație.

     • Tot ce spun oficial despre sateliți merge numai cu Pămîntul sferă.
      Cu calcule simple se află atracția gravitațională în funcție de distanță față de pămînt. Unde se-vîrte SSI și restul sateliților de orbită joasă g este puțin peste 9, adică orice cade la fel ca pe pămînt.
      Ce-i ține, zic cu jumate de gură pt că întrețin imponderabilitatea, este forța centrifugă. Din calcule simple reiese, independent de masă, viteza ce trebuie s-o aibă pt fiecare orbită, înălțime.
      La fel la cei geostaționari.

   • Ionosfera se află exact unde pretind că se află sateliții de joasă înălțime.

    ‘Ionosfera este partea superioară a atmosferei, caracterizată de o ionizare produsă de radiația solară. Ea joacă un rol important în electricitatea atmosferică și formării marginii interioare a magnetosferei. Acesta are o importanță practică, deoarece, printre alte funcții, ea influențează propagarea undelor radio în locurile îndepărtate de pe Pământ.”

 4. O noua epidemie ameninta Franta si in mod cert, Europa.
  200 de medici cardiologi considera ca 1500 000 de francezi au cazut prada, din motive necunoscute, insuficientei cardiace.
  In comunicatul transmis oficial, cardiologii insista asupra faptului ca boala nu are tratament si mortalitatea este statistic, ridicata.
  Termenul de „epidemie” pare folosit impropriu dar cred ca au considerat ca este singura modalitate prin care au putut alerta populatia in legatura cu aparitia unui efect secundar grav al vaccinarii.
  https://www.europe1.fr/sante/200-medecins-lancent-lalerte-face-a-une-epidemie-dinsuffisance-cardiaque-en-france-4055806

  • Doar 150,000? Încă e bine! Efectele astea sunt pe termen scurt. Pe termen mediu, urmează CJD, iar pe termen lung, sterilitate. Nu vor muri cu toții dar nici bine nu le va fi.

 5. Un milion cinci sute de mii.
  In mod cert exista si informatii privind tipul de vaccin care a condus la ceea ce doctorii numesc epidemie, dar nu risca un proces si conteaza pe perspicacitatea francezilor.
  Gravissima imi pare afirmatia privitoare la absenta unui tratament..Cum pot spune 200 de specialisti o asemenea enormitate?
  Trebuie ca lucrurile stau mai rau decat ne imaginam.

  • Da, nu am văzut eu bine. Cât privește tratamentul, I-ul lucru care ar trebui făcut în opinia mea, este să se scoată serul blestemat din organism prin detoxifiere. Cineva trebuie să aibă un protocol, la Viena mă gîndesc.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: