Vacanța eșuată a D-lui Nistorescu


Reputatul jurnalist Corneliu Nistorescu s-a dus în vacanță la greci și a avut parte de un teribil travaliu la granița Bulgaria – Grecia, din cauza grecilor care nu permiteau decît celor injectați să intre în țara lor. Dînsul s-a injectat acum ceva vreme și nu s-a simțit prea bine după cum spunea. Nu am s-o mai lungesc – trei comentatori au sumarizat perfect situația:

Radu Humor 

De ce toate astea ?

Ați reflectat la ciudatele evenimente din ultimele 15 luni? V-ați întrebat de ce atât de multe țări au adoptat aceleași politici care nu au mai fost folosite niciodată și care nu au nici un fundament științific? V-ați întrebat de ce anumite medicamente și terapii eficiente care salvează vieți au fost suprimate în mod activ și agresiv? V-ați întrebat de ce oameni de știință, virusologi și epidemiologi de renume mondial au fost interziși pe Twitter și eliminați de pe Facebook? Este foarte greu să privești retrospectiv la evenimentele ultimelor 15 luni și să nu bănuiești că povestea Covid este mai complexă decât pare; că, în timp ce infecția ucide, de fapt virusul poate fi folosit pentru a promova o agendă politică despre care știm foarte puțin. Chiar și așa, există lucruri de care putem fi destul de siguri, cum ar fi faptul că toată teama și isteria au fost manipulate în mod suspect pentru a promova vaccinarea universală. De fapt, responsabilii de această operațiune Covid au declarat în mod deschis că scopul lor este de a vaccina „toate cele 7 miliarde de oameni” de pe planetă. Și, dacă este așa, putem presupune fără probleme că o mare parte din isterie a fost exagerată pentru a se atinge obiectivul declarat. Și, cu siguranță, nu sunt singurul care crede asta. Mai este și Dr. Peter McCullough, specialist în medicină internă și cardiolog cu experiență. Iată cum rezumă el situația într-un interviu recent, disponibil pe Rumble (pentru că pe YouTube ar fi fost imediat cenzurat): „Cred că toată această pandemie, de la început, a fost despre vaccin. Toate drumurile duc la vaccin. În Asia de Sud-Est și în Europa se pregătește terenul pentru vaccinarea obligatorie. Atât de mult își doresc cei interesați vaccinarea”.

Ha ha 

Stat la coadă interminabilă în vamă, o zi pe drum la dus, alta zi la întors, păi trebuie să tot fie un minim de 10 zile de concediu acolo.
Altfel cu siguranță exista destinații mai accesibile.

Să mai treacă pe acolo ciclonul lui pește, cu ploi și furtuni de bun venit romănilor pe „însoritele” plaje grecești. Cum ar zice o vorbă prezidențială ghinion să te coci pe drum lung prin vămi, ca să te bată vânturi si ploi pe malul mării.

marin 

cred ca ati avut experienta meritata. imi pare rau sa v-o spun public. atat timp cat nu suntem UNITI SA REFUZAM SERURILE EXPERIMENTALE MENGELE SI CONTROLUL POOLIMII CARE ISI DA VIATA PE VACANTE „AFARA”. Daca omenirea ar sta acasa atat timp cat ei instaureaza pas-cu-pas controlul digital qr – visul oricarui dictator – va faceti p[artas la planul diabolic de control si exterminare al omenirii. chiar nu vreti sa vedeti ADEVARUL? CA DOAR SCRIETI DESPRE EL ZILNIC. SERURI EXPERIMENTALE MENGELE PE CARE TOTI LE-ATI ACCEPTAT PENTRU A VA LUA „LIBERTATEA”? sper ca ati invatat – sau ar fi trebuit – in toti acesti ani de jurnalism ca LIBERTATEA NU SE NEGOCIAZA NICIODATA! felicitari macar pentru expunerea unei experiente RUSINOASE din punctul meu de vedere. o rusine pentru o persoana care ar fi trebuit sa distinga pana acum binele de rau….

13 răspunsuri

 1. Problema e ca vaccinarea continua si acum cand se vede ca nu aduce nimic bun ci doar probleme!

  • Sunt vremuri de cernere. Avem atâtea informații bune la dispoziție, încât nu mai există scuza „nu am știut”, chiar dacă omul nu cunoaște vreo limbă străină.

 2. Asa-i trebuie ! Pai cat de prost sa fi pentru a-ti goli cardul la palicari ? O fi bun Dumnezeu sa le dea pe cap inca cateva incendii plus un ciclon d-alea babane sa-i puna cu botul pe labe mama lor ciobani de capre !

  • Nu trebuiesc disprețuiți, ci compătimiți că doar sunt frați ortodocși si ei. Nu le doresc incendii și nici vreun al eveniment catastrofic, ci doar să revină la calea cea îngustă și dreaptă. Grecia e foarte frumoasă.. numai de și-ar arunca la gunoi politicienii!

   • Da. Din păcate, nu știu cât au înțeles grecii ca în situația lor(și a noastră), Dumnezeu trebuie să fie pe primul loc.

  • Ciobanii, de obicei, sînt valahi.
   Daci montibus inhaerent. (Lucius Annaeus Florus)
   De aceea românii sînt pînă-n Moravia, e drept, în mare parte dezrădăcinați.

   • @Tudor Deci , daca valahii sant { de obicei } ciobani inseamna ca hunii { aia stabiliti in coasta noastra …mult prea aproape si de prea multa vreme } , aia-s nobili ce au intelegere pentru cei ce , nu-s nobili adica , pentru …ciobani , nu-i asa ? Este si asta o explicatie logica la modul lor de comportament .

    • Nici maghiari nu mai prea sînt darămite să mai fie huni. Maghiarii de azi sînt populații autohtone maghiarizate, români, şi germani maghiarizați. Aceştia din urmă au fost aduşi de habsburgi după ce-au luat teritoriul numit azi Ungaria de la otomani, fostul paşalîc.
     Nu văd nimic rău în a fi cioban, dimpotrivă. Ciobanii au fost oameni înstăriți. Aromânii, ciobani în cea mai mare parte, au înflorit cînd au fost lăsați în pace: oraşul Moscopole, familia Sima ajunsă la Viena, Gojdu ajunsă la Budapesta.

   • Ai mei erau valahi din zona Campulung Muscelului si le ziceau ciobanilor carora le incredintau turmele de oi, mocani.
    Si unii si altii erau oameni care isi respectau cuvantul dat, harnici, luminati sufleteste, un strop cam prea ironici.
    Pe unguri si pe sasi ii observau cu oarece reticenta din motive diferite si justificate.
    Din Moravia ne-au venit etnici cehi si slovaci care au avut un bun renume si minte cat sa se intoarca in leaganul lor istoric.

  • Depinde unde s-a dus..
   Daca a inteles ca singura destinatie pentru care merita sa induri cozile si nazurile vamesilor este Patmos , nu trebuia sa se vaite.
   Posibil ca a trait in post si rugaciune in locurile in care Sfantului Apostol si Evanghelist Ioan i-au fost aratate franturi din patimile drept meritate de crestini la vremea Apocalipsei , dar l-au lasat nervii odata intors in tara si a scris ce a scris respectiv, jumatati de adevar.
   Celor care intentioneaza sa faca turism religios
   prin centrele de pelerinaje, le recomand sa se intereseze temeinic cum stau lucrurile cu testarile obligatorii.
   Spre pilda, pentru traseul Serbia, Muntenegru, Macedonia,Croatia, Serbia, propus de Basilica Travel se cere sau dovada de vaccinare, sau efectuarea unui test faringian pentru fiecare ţara separat. Asta inseamna testarea din granita in granita valabila doar 72 de ore, traumatizarea sinusurilor, 50€ adaugati la costul calatoriei si asumarea riscului de a ramane intepenit in Balcani in cazul in care rezultatul testului este pozitiv.
   Aceste „detalii” le sunt transmise aspirantilor la turism culural-crestin doar, la cerere.

 3. Ce nu e clar, noua agenda nu e ca sa calatoareasca sclavetii…si cu cat mai mult le faci pe plac psihopatilor, cu atat mai adanc vor impinge acul, nu?

  • Agenda e să ne injecteze cu orice preț. Te lasă chiar să călătorești, numai să te otrăvești. Renunț cu drag la vacanțe înafară decât să mă las înțepat. Doar așa ne putem împotrivi.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: