Adevăratele motive pentru care unii se vaccinează


Cineva, probabil un fotograf profesionist de meserie, care nu pare impresionat pozitiv de campania oficiala (de propagandă vaccinistă – nota red.) a postat si el pe Twitter o contra-campanie sub hashtag-ul „Impferpressung” (Santaj cu vaccinul)

In aceste poze apar alti oameni care si ei explica motivele lor pentru care se vaccineaza:

– in prima poza, o femeie plange pe o canapea „ma vaccinez pentru ca altfel imi pierd locul de munca”

– in a doua poza un om in varsta: „ma vaccinez pentru ca ei mi-au facut frica”

– in a 3-a o pițipoancă isi trage un selfie facand cu degetele semnul victoriei „ma vaccinez pentru ca toti o fac!”

– in a 4-a o femeie trista cu genunchii stransi la piept:”ma vaccinez pentru ca altfel familia mea nu mai vrea sa ma vada”

– in a 5-a o femeie e in prim plan si alte doua susotind in spatele ei „ma vaccinez pentru ca ele ma arata cu degetul”

– in a 6-a un baiat tanar in prim plan si un grup de amici in spate „ma vaccinez pentru ca prietenii mei spun despre mine ca nu sunt solidar”

– in a 7-a e un batran in scaun cu rotile impins de un ingrijitor probabil intr-un camin de batrani, ingrijitorul e costumat ca un cosmonaut „ma vaccinez pentru ca vreau sa fiu tratat iarasi ca un om”

– in ultima e un tanar trist privind afara pe geam „ma vaccinez pentru ca imi vreau viata inapoi”

 

Al doilea set de poze m-a impresionat, sunt bine realizate, au impact, merita vazute, ma intreb daca macar una dintre ele va misca vreun neuron in capul fanaticilor asa-ziselor vaccinuri.

CORONOIA

13 răspunsuri

 1. Ich lasse mich nicht impfen, weil Ich kein idiot bin. 😉

 2. Înainte de a-l doilea război, în România cine nu era fan Germania și mișcarea legionară, nu exista. Apăruse acea combinație caustica între mișcarea legionară și reprezentanții nazismului german. Toată lumea era presata să li se alăture, sa se exprime în favoarea lor, sa ii legitimeze astfel. Așa se explică de ce studenții și un mare număr de intelectuali li s-au alăturat, pentru că nu aveau încotro.
  Acum presiunile sunt pentru vaccinare, pentru a legitima dictatura covidica.

  • Cred că există o mare diferență între cele două situații. Majoritatea legionarilor au fost așa din convingere. Ceea ce trăim noi acum, e genocidarea poporului român.

   • Nu imi este clar si nu gasii niciun istoric care sa imi explice daca romanii erau la curent cu faptul ca intre 1933 si 1937 lagarele din Germania au fost construite si populate cu etnici germani crestini practicanti si reali sau imaginari contestatari politici si ai ordinei publice.
    In aceste loturi puteau intra si, sa zicem, anti vaccinistii.
    Dupa „noaptea de cristal” au construit lagarele in care urmau sa fie incarcerati pe criterii etnice sau medicale si persoane care nu detineau cetatenia germana.
    Tinand cont de aceste realitati consemnate oficial, imi este dificil sa cred si sa accept ca legionarii, ca buni crestini, au fost la curent cu practicile criminale ale nazistilor din perioada ‘ 33-’37.
    In tot cazul, Carol si camarila erau la curent cu tot ce misca in Germania.
    Pe 15 iunie a avut loc un simpozion la care a fost omagiat Nicolae Iorga.
    A fost imposibil sa fac rezervare.

  • @eu
   De unde ai scos tampeniile astea comunistoide? Filmele lui Serghey Nikolaevitch sunt niste minciuni ptr prosti, ptr mankurti. Open your eyes, komrade!

 3. Eufrosine , te stiu un tip sprintzar la mintea din cap si pe dumneata si pe multi dintre cei ce-ti viziteaza ” mustaria ” asa incat , te-ntreb si VA INTREB PE TOTI : daca vreodata se va dovedi , nu ca n-a existat vreodata acest virus ucigas ci , ca toata aceasta campanie furibunda de vaccinare ” pentru a fi solidar ” , ” pentru viata ” pentru… orice , daca se va dovedi vreodata ca n-a fost nimic altceva decat un nor de fum ca , sub acoperirea lui , sa se imbogateasca companiile farmaceutice producatoare de vaccinuri { patronii acestora de fapt } iar guvernele unor tari ce doar de lipsa de democratie nu pot fi acuzate , sa-si terorizeze cetatenii rapindu-le bruma de libertate pe care-o aveau si calcandu-le cu bocancii pe drepturile si libertatile lor mai vechi decat respectivele guverne , daca se va dovedi asta , va plati cineva dintre cei ce de peste un an de zile nu fac altceva decat sa influenteze oamenii sa devina… neoameni ? Am citit postarea plus ceea ce scriu aia sub fotografi . Daca pe mine ma-ntreaba cineva , voi spune { romaneste caci in materie de limba germana sunt tufa } : NU MA VACCINEZ PENTRU CA , PREA VOR ASTIA NEAAPARAT S-O FAC . P.S. Fa-ti o pomana si pune-i pe Drugwash si ioansperling sa traduca asta in germana sa stiu si eu , ce si cum s-o spun la un caz de… P.P.S. Ala , paraliticul ala , chiar credea ca , daca se va vaccina , va fi tratat altfel decat este deja ? Ce ma-sa mai spera ala ?

  • Nu va plăti nimeni niciodată pentru crimele comise, cel puțin nu în fața legii, dar mulți dintre ei încă de aici, de pe pământ.

   • @eufrosin
    Kabala de la conducere e imuna la justitie, se pot debarasa insa de idiotii utili daca acestia fluiera in sinagoga

   • Pai…Urmare a ultimelor informatii, venite pe cai mainstream media, deja Fauci e pe faras rau de tot. Gates „divorteaza” ca sa-si protejeze averea, etc…Ni se ofera deja capul unor Motoci…

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: