Vaccinele antiCovid: crede și nu cerceta – mai gândește cineva?


Suntem puțini cei care mai vrem să facem ceva…Marea majoritate au cedat sau sunt pe cale să accepte serul ucigaș. Foarte ușor! Pentru un concediu, pentru o viză, pentru un concert…
Și mai cu seamă nu văd că și-au vândut de fapt viitorul lor drept la a gândi, la a cerceta, sau chiar la protest, dreptul la a spune NU!

Cât de simplu cedează românii mei. Și nici măcar nu verifică, nu citesc nimic din părerile unor oameni de știință care își pun probleme tot pentru ei…
Fac alegeri „pro-rapel” absolut emoționale! Merg pe mâna unui Fauci sau a unui guvern, care face jocul murdar al politicii corporatiste. Și ne acuză pe noi că suntem „emoționali”. Că nu acceptăm acel „sigur” medical al unui anumit segment de medici și politicieni.

Adică, ce ar trebui să facem?! Să venim cu brațul gol și entuziasm la rapel?! Apoi la alt rapel, mergând „sigur” pe mâna lor.
Ei bine suntem câțiva care mai cercetăm și nu am citit numai falsuri. Mă îngrozesc de ce va urma! S-au jucat cu un ser experimental și au dat constrângeri politice ca să ne încoloneze.
Iertați-mă, dar afirmația și lupta mea nu e „fac politică „… Adică nu vă folosiți de haina mea, ca să-mi limitați dreptul de cetățean si dreptul de a gândi.

Pur și simplu nu vreau să mor de serul vostru. Și nici cei dragi mie pe care i-ați șantajat, sub pretextul ieșirii la „liber” ca să se înțepe. O să răspundeți de moartea lor!
Niciodată nu mă veți înțepa! Știu să-mi păstrez libertatea!

sursa: email

15 răspunsuri

 1. Doi danezi, persoane publice, au facut stop cardiac „in direct” dupa ce s-au vaccinat.
  Intamplator, ambele se numesc Erich(k)sen.
  Foarte impresionant a fost momentul in care asta seara, un tanar fotbalist danez a cazut secerat la inceputul meciului din cadrul campionatului european, imaginile fiind transmise in intreaga Europa.
  Cred ca nu intamplator aceasta drama s-a petrecut sub privirea catorva sute de milioane de oameni.
  De cate avertismente mai au nevoie romanii?!
  Tot asta seara, pe stadionul din Petersburg, 10000 de spectatori fara masca, au participat la meciul Belgia-Rusia.

 2. Ia de colea material Eufrosine ! ”
  Saccsiv
  Florin Citu declara ca vaccinarea in Romania are succes, dovada fiind numarul mic de teste pozitive. Atunci cum vor mai da vina pe nevaccinati pentru valul 4 din toamna? ” si mai na :
  OrtodoxINFO
  Comitetul francez de etică recomandă să nu vă grăbiți să vaccinați adolescenții ”
  Ginerele meu si-a programat deja fiul la vaccin insa…nu pot spune nimic caci 1] nu-i copilul meu si 2] fara vaccin nu poate intra la examen de final de clasa a 8-a deci o mare problema si cu liceul . Mai romaneste zis : vrei sa te pregatesti sa mananci o paine amarata in viitoarea Romanie…OBLIGATORIU VACCINUL ! Astia chiar nu iau in consideratie nimic din ce spun altii mai cu expertiza decat Arafat si Col. Gheorghita …nu mai vorbesc despre Catu ca , oricum ala-i aerian daca a apucat sa traga ceva pe nas ?!?

  • Arafatul belgian, epidemiolog agresiv si complice la ticalosiile fabricantilor de seruri patogene, care manjea zilnic ecranele televizoarelor cu amenintari impotriva celor care nu erau dispusi sa respecte masurile demne de inchizitie, a fost pus impreuna cu familia sub protectia politiei in urma mesajelor
   primite din partea unui militar de cariera, disparut de la domiciliu si inarmat ca pentru o partida de vanatoare de lunga durata.
   Virologul sta pitit si probabil se simte foarte inconfortabil…

  • Un test pcr nu e de ajuns?
   Riscă viata copilului pentru ex final de clasa a8a?

   • Nici pe acela nu l-aș face – s-a arătat clar că bețigașele sunt contaminate cu particule și substanțe dăunătoare.

    • Eufrosine , eu sunt si mai radical decat dumneata si zic : da-i dracului cu pcr-urile lor cu tot ca , si-asa nu cred c- are de gand sa-si traiasca restul vietii in Romania , ca nu-i fraier ! M-a intrebat si ginerele dar si altii { inclusiv cunostiinte de pe online } : D’A TU , DE CE NU TE VACCINEZI ? Raspunsul meu a fost invariabil acelasi : PENTRU CA , ZIC ASTIA SA-L FAC , D’AIA NU-L FAC !!!!

   • @Eu N-ar risca-o saracu om insa…ce-i dupa el ? Vorba aluia :
    “Auzi tu, prietene, pe lumea asta sînt două feluri de oameni: ăia cu pistolul încărcat și ăia care sapă. Tu sapi.” Astia au pistoalele incarcate asa incat…sapam ce dracu sa facem !?!

  • Ginerele a fost mințit cu treapta și vaccinul. Am un copil ce terminâ a 8-a.

   • Felicitări! Păzește-l de otrăvitorii sufletului și ai trupului.

    • Legat de otrăvirea sufletului, tare mă căiesc câ mi-am dat copiii la școală. De eram bărbat făceam ceea ce am crezut că-i bine.
     Cei ce-ați greșit ca mine, degeaba vă amăgiți, copiii nu i-ați crescut voi ci Sistemul prin învățătoare (e rar să mai fie bărbați) și profesori, victime și aceștia, în mare parte, a aceluiași balaur. Voi doar i-ați îmbrăcat și hrănit.

     • Totuși, cu învățătoarea au petrecut 5-6 ore pe zi, restul în familie. Nu-i prea târziu să îi înveți să fie oameni.

      • Timpul petrecut cu copiii este în cea mai mare parte la teme, adică făcînd, copil şi părinte, ceea ce-a zis un străin. Transfer de autoritate.
       Mai încerci să repari, să-i readuci pe calea pe care i-ai pus şi crezi că e bună de pe calea pe care-i ademeneşte Sistemul, programa, felul de-a vedea viața a vreunui dascăl sau colegii.
       Pe deasupra şcoala nu-i învață nimic folositor în viață.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: