„Îngerii din linia întâi” – dacă ești dobitoc, măcar nu te filma


Ce poți să spui atunci când tagma celor care ar trebui să te salveze dă din dos, postându-și mai apoi năzbâtia pe Tik-Tok? Canal pentru imbecili..

Ei, purtătorii de aripi de „înger” desenate pe halate, care au urmat protocoale criminale chiar și la noi, acceptând mita oficială nesimțită, în schimbul aplicării ziselor protocoale, mai au tupeul de a recomanda gravidelor injecția vătămătoare și/sau letală. Să îi vedem mai întâi pe dobitocii de la case mai mari – versurile sunt cireașa de pe tort:

https://brandnewtube.com/embed/ckcfmh1ykhPMek2

Acum și un tembel local, cică obstretician, unul pe mâna căruia nimeni nu are trebui să își dea soția, demonstrându-și loialitatea către stăpânii lui – însă comentariile demonstrează istețimea românilor (apăsați „Vizionează pe youtube”). Un prost cu diplomă de medic e făcut praf de oameni cu bun simț.

6 răspunsuri

 1. Hristos a inviat! Confirm ca e adevarat ceea ce circula pe internet referitor la magnetizarea va$$inatilor, am testat un cunoscut cu un detector Bosch profesional in locul intepaturii. Filmare nu am indraznit sa fac datorita faptului ca in momentul in care detectorul a inceput sa bipaie omul a inceput sa se ingrijoreze, in plus il durea locul intepaturii la atingere. Ultima doza a primit-o exact acum 8 zile. Moderna. Detectorul nu bipaie decit in raza mica a intepaturii, pe citiva centimetrii patrati. Am incercat si in celelalte parti ale corpului, nimic. Salvati-va familia mai intii. Pacaleala se face in citeva secunde si dureaza in vesnicie

  • Adevărat a Înviat! Ce detectează aparatul respectiv, câmpuri de radiofrecvență, câmpuri electrice, sau magnetice?

   • Eu am setat detectorul să găsească metal. Mai mult nu mai încercat, omul a început să se îngrijoreze, plus că îl durea locul la atingere. Psihologic nu am observat nimic diferit. Sora mea are o colegă care s-a va$$inat de curînd cu ambele doze. Se simte rău, a făcut proba cu magnetul și se lipește ca și cum ar avea fier sub piele. Nu sînt specialist în electronică, am vrut doar să verific dacă e adevărat ce se postează pe net referitor la magnetizarea inoculaților deoarece am fost sceptic. Din cîte m-am informat, ceea ce se inoculează (nanoparticule, nanoboți etc.) sînt programați să construiască ceva cu resursele din corp. În corp se găsește tot ce e nevoie, fier, minerale, energie electrică…. Mai mult cred că va$$inații sînt transformați în antene, în primul rînd. Antena telefonului, de exemplu, e magnetică. Astea sînt lucruri arhicunoscute de către cititorii Lumii după Eufrosin așa că nu are rost să vînd castraveți la grădinar.

    • Doar o precizare: antena telefonului emite și recepționează câmpuri de radiofrecvență. Poate fi construită din materiale magnetice (aliaj de Fe), ceea ce în sine nu are importanță prea mare. Poate fi și din Al, Cu, aliaj cu Zn etc., important e să fie metalică.

     • Da, acum încep să se lămurească lucrurile! Să fie oare unul dintre motivele pentru care au băgat în oameni aceste metale prin apă, aer, mîncare, va$$inuri etc? Au intuit băieții că o dată ce oamenii au în propriul corp materia primă e doar un pas pînă la construirea peceții?

      • Nu știu cât ar fi vorba de intuiție, ci mai ales de studii concrete.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: