Clujul incredibil – fugărind șoferii cu seringa în trafic : STOP cetățene să vă înțep!


Otrăvuri în venă și în aer

După ce la început serul era așteptat la graniță de înaltele noastre oficialități și purtat prin țară ca într-o procesiune religioasă, apoi prin liste și categorii de înscriși se crea impresia unei penurii dînd fraierilor un sens de exclusivitate, treptat s-a ajuns ca toată lumea e invitată, apoi la așa zise „Maratonuri ale vaccinării” și-acum la otrăvirea „drive through”. La cea din Cluj, asistenta a ajuns să hărțuiască șoferi în trafic, pentru a-i înțepa. Doi o trimit la plimbare, al treilea cade de fraier – relatează un voluntar entuziast:

La finalul zilei pentru a nu se pierde dozele se formează grupuri de 6 și apoi se deschide flaconul, în flacon fiind 6 doze. Cumva, la ultimul grup cineva a fost numărat de 2 ori și ne rămâne 1 doza. Pana acum de când este deschis centrul nu am pierdut un vaccin. O asistenta își ia umbrelă și merge în strada. Face cu mana, opreste o mașină. Apoi pleacă masina, mai oprește inca una, pleacă și aceea. La a treia mașina avem un câștigător. Se vaccinează și aceasta persoana și ziua se înscrie cumva bine.

Primăria Cluj, sau Chicago?

Bine că nu m-a acostat pe mine, că știu unde i-aș fi spus să-și bage vaccinul (acolo unde nu strălucește soarele). Comentează un prieten:

Slava Domnului ca nu s-a irosit doza.

Daca l-au rugat frumos, cum sa refuze?

Ce-o fi zis omu, nimic nu-i intamplator 🙂

Nici nu mai știi ce să spui, decât: „mare-i grădina Domnului..” Prețiosul ser a fost injectat, „voluntarii” pe 10,000 Lei/lună pot dormi împăcați că și-au făcut datoria civică și patriotică mai ademenind un fazan pe care să-l otrăvească. Mă întreb ce mai urmează? O doză de bere și doi mici gratis la pachet cu vacsul, asistente voluptoase îmbrăcate sumar, bilete de tren gratuite, sau cum fac partenerii noștri strategici, care le promovează celor înțepați anunțurile de pe saiturile de matrimoniale? Poate că nu-i un lucru tocmai rău ca cei modificați genetic să se ia între ei. Dacă aș fi la vîrsta căsătoriei, în mod sigur aș întreba la prima întâlnire potențiala viitoare, cum stă din punct de vedere genetic.

Bine că în Japonia, sîngele celor injectați, nu este acceptat pentru transfuzie. Oare ce o conține de îl face indezirabil? Ciudate vremuri mai trăim, dar vom trece cu bine peste, dacă avem tărie. Odată ce realizăm că toate astea sunt doar tertipuri ordinare, nimeni și nimic nu ne poate face să cedăm.

Când o văd pe fata vecinului chinuindu-se în cârje după rapel, parcă îmi trece orice chef să mă mai încred în doctori.

10 răspunsuri

 1. A republicat asta pe Mucenicul's Blog.

 2. Eufrosine , chestia e pe bune sau este doar o glumitza de-a dumitale ? Adica , vrei sa spui ca-n Ardeal , acolo unde ne-am invatzat noi Miticii , ” capitalistii ” din Bucuresti , ca-s oameni seriosi , oameni cu scaun la cap , oameni care se gandesc si de cinci ori inainte de face oarece , acolo acei oameni accepta…ceea ce spui dumneata ca se face ? Daca-i asa , atunci nu mai poti spune ” mare-i gradina Domnului ” ci , mare-i gradina…BOCULUI !

 3. Nu numai in Japonia nu se accepta ca donatori cei vaccinati, ci chiar si in Romania. Cei de la centrele de donare stiu asta, dar sunt instruiti sa nu vorbeasca prea mult…De ce exista aceasta interdictie, atat medicii, cat si politicienii ori presa, tac precum porcii-n papusoi…Cat despre disperarea ca nu le ies cifrele a acestor satanisti, vorbeste destul ridicolul ministresei sanatatii care, dupa epilarea inghinala, s-a deplasat la Cocarlatii din Vale sa vaccineze ea insasi pe tarani. Ori clipul cu primarul New Yorkului care ofera un hamburger cu cartofi prajiti fomistilor ce se inteapa…

  • Am fost săptămâna trecută la Centrul de transfuzii pentru o donare de sânge și am văzut cu ochii mei și am auzit cu urechile mele cum a spus asistenta unui vaccinat ca este respins pentru donarea de sânge pe motiv de vacsin.
   Da, vaccinații covid nu sunt admiși la donarea de sânge nici la noi. Dar nu am înțeles cât timp după vacsinare. Ala avea cam o luna de la „eveniment”.

  • @adrianvede Te inseli sau , ai preluat o stire eronata . In Japonia nu-s acceptati donatorii de sange ce au facut vaccinul sau rapelul in ultimele 72 de ore iar motivul al stie si-un student nipon ce urmeaza o facultate d e medicina . In Romania , chiar nu-i problema sa faca asa ceva caci la noi , cam tot ce s-a facut de doi ani incoace s-a facut si se face fie lautareste fie…pompieristic .,

   • Frate, bărbatul respins pentru donarea de sânge, atunci când am fost de față, făcea parte din grupul în care am mers sa donam pentru o persoană anume. Îl cunosc și nu am avut impresia că a fost respins din motiv de vacsinare covrig. Chiar de asta a fost respins. Și avea mult mai mult de 72 de ore.

   • Da-mi voie sa am rezerve in raport cu ce stie un student la Medicina, atata timp cat Rafila si Cercel le sunt profesori…Iar informatia in ceea ce priveste centrele de transfuzii din Romania o am de la surse sigure. Si nu e vorba de 72 de ore…Stiu si ei de cheagurile provocate de nanoparticule, si de riscul de a deveni criminali…

    • @adrianvede ” Da-mi voie sa am rezerve in raport cu ce stie un student la Medicina, atata timp cat Rafila si Cercel le sunt profesori ” Aici , ai dreptate 101% !

 4. Absolut in afara subiectului tin sa consemnez si o veste buna , preluata din doua surse independente.
  Ardealul nu se lasa tarat in directia dorita de politicienii tradatori.
  http://stiriletransilvaniei.ro/2021/06/26/biblioteca-digitala-eurocarpatica-din-sfantu-gheorghe-pune-la-dispozitia-publicului-500-de-volume-de-istorie-cultura-si-spiritualitate-romaneasca/
  Lectura cu folos tuturor celor care pretuiesc demnitatea fratilor romani tinuti captivi in propria lor tara de interesele UDMRului tolerat cointeresat de toti guvenantii de la Bucuresti.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: