Maşinăria de Semănat Frică


Ați observat lucru ciudat? Au dispărut teroriştii… Ați mai auzit voi de ISIS sau de Al-Qaeda? Ați mai auzit voi de atentate cu bombe, răpiri, deturnări de avioane, execuții, etc.? Sunt şi eu curios; unde au dispărut teroriştii? S-or fi speriat de Covid-19? Adică nu le era lor frică să moară în atentate sinucigaşe, dar, ca să vezi surpriză; sunt îngroziți de un virus pricăjit, a cărui rată de supraviețuire la infectare este de 99, 87%…

Pe de altă parte, restricțiile astea ar fi oportunitatea ideală pentru ei de a opera. Toată lumea poartă mască, iar fața nu poate fi recunoscută cu uşurință… locurile unde pot fi plasați explozibili sunt mai puțin circulate, iar riscul de a fi descoperiți este mai mic… grupurile de persoane sunt foarte mici, datorită distanțării sociale, iar răpirile pot fi făcute mult mai uşor… şi aşa mai departe. Vreți să-mi spuneți mie că teroriştii scapă ocaziile astea unice? Haideți să fim serioşi…Şi dacă v-aş spune că fenomenul terorismului nu este deloc ceea ce pare la o primă vedere, m-ați crede? Prima oară când am auzit de faptul că aproape 99% dintre aşa zisele atacuri teroriste sunt de fapt orchestrate de divizii speciale din cadrul serviciilor secrete, am izbucnit în râs. Am crezut că este doar o glumă nereuşită. Apoi am început să citesc sau să văd video-uri cu mărturii ale agenților speciali implicați în astfel de operațiuni. La început am crezut că o fac doar pentru a-şi vinde cărțile cu dezvăluiri. Numai că unii nu au scris cărți… şi, mai grav, au murit în condiții suspecte, imediat după ce au făcut mărturisiri. Asta m-a făcut să-mi pun nişte întrebări…

În primul rând; echipamentul, armele şi explozibilii costă extrem de mult. De unde au teroriştii atât de mulți bani? Informațiile despre obiective se obțin extrem de greu. Cum fac ei să afle toate datele de care au nevoie? Un atac terorist este foarte complicat şi necesită o inteligență deosebită pentru a fi plănuit şi realizat… Or, marea majoritate a teroriştilor sunt oameni săraci, lipsiți de conexiuni sociale şi de multe ori cu probleme psiho-mentale. Logic vorbind, este cu desăvârşire imposibil ca nişte oameni de acest gen să se organizeze atât de eficient şi să acționeze atât de precis. Nici măcar persoanele bogate, inteligente şi influente nu poate face asta. E mult prea costisitor şi complicat… iar beneficiile sunt aproape nule. Mai bine spargi o bancă decât să faci un atac terorist. Măcar ai perspectiva de a-ți recupera cheltuielile… nu-i aşa? Dacă tot e să fii vânat apoi o viață întreagă de poliție, armată şi servicii secrete pentru un atac armat, măcar să te alegi şi tu cu nişte bănuți.

Fie că vreți să admiteți sau nu, dar un atac terorist este complet lipsit de logică… Decât dacă agenții speciali care au făcut mărturisiri au avut de fapt dreptate! Numai un serviciu secret deține potențialul şi motivația de a orchestra un atac terorist…La ce mă refer când spun că un serviciu secret, în calitatea sa de parte a guvernului, are motivația de a organiza terorismul… Ați observat că după fiecare atac terorist au fost alocate mai multe resurse bugetare, poliției, armatei şi serviciilor secrete? Ați observat că după fiecare atac terorist au fost adoptate legi care conferă mai multă putere autorităților şi restricționează libertățile civile ale individului. Cică, pentru combaterea terorismului… Iar oamenii, de frică, au acceptat. Cu fiecare atac terorist, guvernul a mai făcut un pas spre dictatură. Iar teama i-a făcut pe oameni incapabili să observe aceste mutări…

Dar să revenim la chestiunea inițială; unde sunt teroriştii, acum în perioada Covid-19? Păi… nicăieri… Pentru că guvernele nu mai au nevoie de ei pentru a ține populația într-o state de teamă continuă. Au deja suficientă putere, finanțare şi legislație ca să instituie dictatura pe față. Au deja ceva mult mai bun ca terorismul pentru a semăna frică în rândul populației; un virus! Teama devine dintr-odată mult mai efectivă. Pentru că omul de rând se gândeşte că poate un terorist n-are nimic de împărțit cu el personal… dar i s-a băgat la şcoală în cap ideea că un virus nu iartă pe nimeni. E teroristul nevăzut! De fapt, nevăzuți erau teroriştii şi înainte. Ce, ați văzut voi vreodată terorişti prinşi şi judecați în mod public? Nu! Pentru că teroarea este mai eficientă atunci când este necunoscută şi invizibilă…

Oamenii îşi imaginează tot ceea ce-i mai rău şi intră într-o panică irațională. Păi… asta e rețeta ideală de dictatură! Creează panică şi apoi spune-le că au nevoie de măsuri speciale de protecție. Oamenii vor accepta orice atunci când sunt speriați, pentru că mintea lor este incapabilă să mai raționeze. Şi dacă reuşeşti să-i ții în panică suficient de mult timp… noua generație se va naşte şi va creşte cu mentalitatea că aşa e normal… şi că dictatura este naturală şi normală. Acum înțelegeți ce înseamnă „noua normalitate”?

sursa: email

2 răspunsuri

 1. Treaba cu noua ordine e mai veche, o tot repetă.
  De pildă măsurile anti-covid sînt copie a celor luate de habsburgi după ce au ocupat Transilvania. Pînă atunci n-au fost pandemii. De altfel toate pandemiile de-a lungul vremii, oriunde-n lume, au fost plan-demii.
  Comitetul sanitar habsburgic a scos o broşură la Sibiu, 1813, pt a convinge oamenii să se ultuiască/vaccineze. Pt că oamenii nu voiau, primii ultuiți murind, au obligat preoții ca la predică să citească oamenilor din broşură.
  Au pus case de contumacie la drumul mare unde țineau pe cei ce le cădeau în mână între 14(!) zile şi … am uitat. Izolau sate sau ținuturi întregi, nimeni nu intra, nimeni nu ieşea, cei morți de, ziceau ei, holeră erau îngropați a doua zi fără prohod.
  Jenner a făcut primul vaccin în Anglia la 1798. La 1804 era obligatoriu cel puțin în Transilvania ocupată de habsburgi.

  • Ultuirea/vaccinarea se făcea obligatoriu pe români, nu și pe celelalte etnii. Era o armă biologica împotriva românilor ortodocși.
   Satele care intrau în carantină erau românești.
   Interesant este că cetățile, unde condițiile apariției unor molime era propice, nu prea intrau în carantină la vremea aceea, pentru ca în cetăți nu prea locuiau români.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: