Un clujean atipic, le spune pe’aia dreaptă


Mă protejez și sunt responabil față de mine însumi și față de ceilalți, deci NU mă vaccinez. E simplu, nu vreau să devin un superrăspînditor. Nu am purtat masca nici o zi, pentru că nu vreau să mă auto-infectez cu bacterii reinhalate și să ajung la pneumonie și nici să mi se strice dinții de la respiratul pe gură.

Nu am luat nici o amendă și pentru asta le mulțumesc public polițiștilor înțelegători care doar m-au avertizat și atît.
Nu voi accepta nicio îngrădire a drepturilor mele, pentru a împlini schemele de îmbogățire rapidă ale unor rahați.
Nu voi accepta să fiu șantajat cu păstrarea locului de muncă sau cu vacanțe în alte țări, ci voi acționa în instanță angajatorul dacă îmi va pretinde să mă vaccinez și îmi voi petrece vacanțele în prea frumoasa noastră Românie, prilej de a o descoperi mai bine.

Nu voi accepta niciodată ca niște falși oameni de știință, de fapt mai mult politicieni, să-mi bage în cap minciuni. Sunt suficient de curios dpv intelectual și am la dispoziție o bază de date cu mult mai mare decît biblioteca Alexandriei la vremea ei, deci pot afla singur adevărul.
Sunt convins că pandemia a fost făcută pentru vaccin, iar nu vaccinul pentru pandemie. Ceva din care 99.7% scapă cu viață, nu e o pandemie, ci o pLandemie. Mai cred că vaxxații și-au făcut-o singuri, îmi pare rău pentru ei, dar îi voi evita cît pot.

Cînd voi mînca afară, mă voi asigura că personalului nu i s-a cerut să se injecteze. Dacă da, altundeva.
Cam asta e – se poate trece cu bine de manipulare și minciuni dacă ne păstrăm mintea la purtător nelăsînd pe alții să ne traseze liniile directoare.
Sănătate și mai ales Libertate!

14 răspunsuri

 1. Stiind ca si tu esti un ardelean atipic, presupun ca nu te-ai numarat printre cei 300 de spectatori vaccinati, testati, mascati care au avut fericirea sa urmareasca alaturi de familia Boc, Faustul pus in scena la Opera din Cluj !
  Sala era pregatita pentru 500 de spectatori dar, sau 200 de melomani clujeni nu si-au vandut sufletul pentru un bilet la un spectacol simbol, sau 200 de clujeni vaccinati din pasiune pentru cultura au inteles totusi ca au fost luati de prosti si au refuzat sa se sufoce la gramada cu notabilii si masonii locali.

 2. Io zic să fie obligați vaxxinati sa poarte un semn distinctiv, o stea roșie sau altceva la piept, să știm și noi care sunt și să ne ferim de ei.
  Mai în gluma, mai în serios, ar trebui atenționați ca nu sunt nici pe departe niște eroi, nu ne sunt superiori cu nimic, așa cum cred unii dintre ei.

 3. Un spot video din 1956 prezice o epidemie care va apare până în 2020

  https://brighteon.com/747c55d0-85b4-4432-a55f-6dd62e7c2644

  Descriere: Un spot video dat la știri în 1956 ”prezice” că vor apare mașini zburătoare, trenuri cu levitație magnetică, poștă electronică, internet … dar și o boală cu potențial devastator, de tipul gripei. Experții au prezis (în 1956 sau mai devreme) că până în 2020 va apare un nou virus, care se va răspândi în toată lumea și va avea originea undeva în Asia (pe ecran apare o hartă cu China și Japonia). În clip zice că boala se va răspândi rapid în toată lumea prin călătoriile aeriene.

  (Transcript)

  Cum să evităm epidemia din viitor” (spot video din 1956)

  ”Când vă gândiți la viitor, probabil vă gândiți la tehnologiile remarcabile pe care le-ați văzut în revistele de benzi desenate și în filme. Probabil vă gândiți la mașini zburătoare, trenuri propulsate de electromagneți, sau roboți casnici care se vor ocupa de gospodărie.
  Deși mulți oameni de știință sunt de acord că multe din asemenea invenții sunt improbabile sau ne-necesare, s-ar putea să fiți surprinși ce are viitorul pregătit pentru noi. Imaginați-vă că puteți să faceți cunoscute opiniile voastre către milioane de oameni în același timp, prin simpla scriere a cuvintelor pe o tastatură și trimiterea lor prin aer. Gândiți-vă cum va fi viața când multe ustensile de birou, inclusiv mașina de scris, pot încăpea într-un dispozitiv mai mic decât o felie de pâine. Gândiți-vă ce planuri de vacanță puteți face, când puteți vizita orice loc de pe pământ cu o singură călătorie a avionului.
  Cu siguranță, viitorul sună luminos. Dar nu înseamnă că nu va avea și părțile lui întunecate. Conform anumitor predicții, obezitatea probabil va face ravagii; corupția politicienilor va fi atât de răspândită încât va fi percepută ca ceva normal; oameni care nu au de spus nimic util, vor transmite în eter cererea lor de a fi luați în seamă; iar actori altădată iubiți de oameni, vor deveni promotori ai uleiului de șarpe (?!).
  Dar poate cel mai rău lucru va fi apariția unei boli mortale, și cu potențial devastator. Gîndiți-vă la ultima oară când ați avut gripă. Probabil că ați fost în convalescență zile întregi, fără să aveți poftă de mâncare. Experții prezic că până în anul 2020 va apare un nou virus, care se va răspândi de undeva din Asia către toată lumea. Iar cum călătoriile internaționale cu avionul vor fi disponibile pentru orice om, o boală – care în trecut ar fi fost ținută sub control – atunci se va răspîndi rapid în toate colțurile lumii”.

 4. Jacques Attali, mentorul, calauza, prastia din care a fost lansat pe bolta instelata a politicii europene Emmanuel Macron, adresandu-se in 2013 confratilor initiati, declara cu convingere ca omenirea, pentru a evolua, are nevoie de o pandemie, de o spaima zdravana care sa permita instalarea guvernului mondial.
  In viziunea sa, adica a Ordinului din care face parte, poliţia mondiala va trebui sa fie operabila odata generalizata starea de panica.
  Albert Pike :”Moralitate si Dogma” :”Frecvent, un om sau mai multi trebuie sa fie sacrificati, in sens obisnuit, pentru bunastarea tuturor”…
  https://solidariteetprogres.fr/actualites-001/attali-une-petite-pandemie
  Cineva, ceva trebuie sa le strice planurile.

 5. La TNB s-a jucat ” Dineu cu prosti ” si insasi premierul Catu a fost prezent in mijlocul celor care erau atat de ahtiati dupa cultura incat… la intrare si-au dovedit cu totii faptul c-aveau facuta vaccinarea { inclusiv rapelul } si , au stat cu totii mascati tot spectacolul . Intrebare : dl. Caramitru Ion directorul TNB , ala care se lauda ca , pe vremea lui Ceausescu facea opozitie pe fatza , acum pentru ce n-a iesit la rampa sa le bata obrazul prostilor ce participau la … dineu ? De fapt , acum m-am prins de figura : de regula , la cam orice dineu sant invitati doar prostii care isi admira tzoalele si , probabil amfitrionul . De data aceasta ” prostii „n-au fost nici premierul Catu si nici spectatorii ci…ACTORII : Caramitru , Malaele , Marineasca scl. Dupa umila mea parere , Veber insusi ar fi iesit la rampa pentru a huiduii…asistentza insa , cei doi mari actori au preferat ca , in liniste , sa le dea palme tuturor si publicului si lui Catu caci , subiectul este fix pe datele actuale . Vreme de două ore le-au dat palmă după palmă dar nimeni nu s-a prins de figura caci , pentru a participa in halul ala la un spectacol de teatru ce s-a desfasurat asa cum au dorit autoritatile , trebuie sa ai pielea de elefant si stomac de strutz . Caramitru , celebrul ” revolutionar ” { Mircea fa-te ca lucrezi } cred ca va ramane pana la moarte Director al TMB caci , la cat de slugarnic este…P.S. Spectatorii…i-am vazut , purtau masca insa , sunt al dracului de curios si poate ma lamureste careva : actorii isi interpretau rolurile tot…mascati ?

  • Aaa, deci n-ai participat! Nici eu. Cînd arta e asimilată din parvenitism de către anumite elemente, parcă ți-i tărșă să te freci de coate cu acestea. Avem toate operele, teatrul și filmele din lume la dispoziție acasă. Amu’ trebuie să recunosc că mi-a plăcut în persoană.

   • Eufrosine , eu cand văd deturnarea asta, plasarea dezbaterii pro- şi anti-vaccin „pe teritoriul ştiinţifico-medical”…imi vine jitia de oftica !
    Opţiunea – într-o parte sau în alta – ar trebui să aibă în vedere în primul rând aderarea sau nu la o iniţiativă a Sistemului. Mai ales când este vorba despre propriul corp. Asa incat , tocmai de-aia nu vreau să mă vaccinez: fiindcă zic ăia s-o fac ! Acesta este motivul pentru care n-am fost la TNB si , ma poti crede pe cuvant , JINDUIESC , IMI CURG BALELE DE POFTA DE-A VEDEA UN ASTFEL DE SPECTACOL CACI , INDIFERENT CATE FILME , OPERE SI OPERETE SAU TEATRU , AM ACASA LA MINE DATORITA NET-ULUI …NIMIC NU SE POATE COMPARA CU O VIZIONARE PE VIU A UNUI SPECTACOL TEATRAL ” PE SCANDURA ” …MAI ALES DUPA ATATA VREME . Acesta-i adevarul , JINDUIESC dupa un spectacol , chiar daca pentru asta asi fi nevoit sa suport in jurul meu tipi cu pielea de elefant si stomac de…strutz insa, NICI D’AL DRACULUI NU MA VACCINEZ NU DE ALTA DAR , EU SUNT BUCURESTEAN DE MINIM TREI GENERATII NU D-ASTA FACUT PE…PUNCTE , PRECUM ACTUALII POLITICIENI ! P.S. Sincer sa fiu , pentru FAUST a lui Gounod …ar fi meritat sa ma vaccinez !

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: