Un rahat cu ochi se dă în stambă: doar vaccinații vor avea acces.


Decizie radicală luată de primarul din Suceava! Edilul vrea ca la sărbătoarea Zilelor oraşului să poată participa doar persoanele vaccinate.”Problema pe ordinea de zi este vaccinarea, nu testarea sau cei care au fost bolnavi. Este păcat de Dumnezeu să nu folosim această oportunitate.”, spune edilul.”

Să mori tu…

Asta bate si Radio Erevan care a anuntat:

„Tovarasi, din cauza sabotajului capitalistilor impotriva dragii noastre Uniunii Sovietice, nu suntem in masura sa oferim tovaraselor noastre femei chiloti de dama. O singura exceptie este permisa in cazul in care tovarasele femei aduc o adeverinta de intreprindere socialista precum ca lucreaza pe scara!”

De ce nu sa dea un decret ca numai persoanele vaccinate sa aiba voie sa plateasca taxele?

2 răspunsuri

  1. Ai vrut să zici să se dea o lege internaţională ca numai vaccinaţilor să le fie impuse taxe şi impozite. Că la cum ai zis, dacă ţi se impun taxe şi nu te lasă să plăteşti, îţi vor lua apoi legal de abuziv (sic!) toate proprietăţile pentru care trebuia să plăteşti taxele. Ai grijă la formulări, că aşa ne-au păcălit pe toţi de-o viaţă întreagă. 😉

  2. Imaginea nu-i din Romania si , cu atat mai putzin nu-i de la Suceava insa , finalul postarii , merita scris cu litere de aur { aurul ala din tabelul lui Mendeleev } pe frontispiciul fiecarei agentii de taxe si impozite din tara asta ! Ce bine ar fi daca FISCUL , ar refuza sa ma jecmaneasca de taxe si impozite doar pentru faptul ca… nu-s vaccinat : AJUTA -MI DOAMNE !!! P.S. Buna chestia cu Radio Erevan !

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: