Copiii resetării – priviți cum demonii covidului distrug o generație de copii


Vă atenționez că vă va face sîngele să fiarbă. Începe cu lucrurile pe care din nefericire le-am văzut și la noi, copii abuzați în cuști de plexiglas, distanțați artificial, mascați, dar apoi devine și mai rău, copii mici torturați cu bețigașul testului inutil (RT-PCR), sau mai rău, injectați cu seruri criminale începînd de la vîrsta de șase luni, datorită unor părinți iresponsabili. Se poate vedea și o mămică dezinfectînd periodic cu spray aerul din jurul copilului aflat în coșul pentru cumpărături, forțîndu-l să inspire chimicale și cîte și mai cîte aberații pe care lumea le-a avut și încă le mai are de îndurat, din cauza unor nebuni.

Recomand să îl descărcați pentru că nu cred că va sta mult pe youtube.

4 răspunsuri

  1. Nebunii care conduc lumea sunt puțini. Problema e că cei mulți se pare că sunt mai nebuni decât cei care conduc lumea.pentru că acceptă așa ceva,începând cu părinții și bunicii acestor copii și terminând cu restul societății. Nici cei care nu sunt de acord cu așa ceva nu sunt mai buni pentru că permit ca astfel de lucruri să se întâmple. Salvarea, dacă mai există, trebuie să vină de la oameni, de la cei mulți Tot aruncăm vina pe cei care ne conduc dar uităm că noi suntem cei care le permitem să facă ce vor. Suntem prea leneși, prea comozi și prea egoiști pentru a încerca să schimbăm ceva. E mai ușor să dai vina pe ei în loc să recunoști că de fapt tu ești cel vinovat. Când 10% conduce o gloată care reprezintă 90% după bunul plac nu poți spune decât că ultimii sunt de acord cu ce se întâmplă. Hai să nu ne mai dăm loviți, că nu sunt alții de vină.

  2. A republicat asta pe Mucenicul's Blog.

  3. Schimbarea în sufletele noastre, metanoia minților și inimilor noastre sunt soluția tuturor acestor probleme.

  4. „Salvarea, dacă mai există, trebuie să vină de la oameni, de la cei mulți.”Soro, cam urla disperarea in cuvintele tale…Ai uitat numele Salvatorului: unic si adevarat ?!
    „Solutii omenesti nu mai exista” Par. Iustin Parvu. Indraznesc eu nemernicul sa adaug: Nici n-au existat vreodata.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: