Ursula urîtului


Zilele acestea, evident ca romanii nu au fost atenti la ce se intampla in jurul lor, cu toate ca chiar ar trebui.
Au pierdut episodul devenit anecdotic legat de umilirea Ursulei impinsa ,la figurat, pe canapea, de catre Erdogan si indirect, de Charles Michel.


Penibilul situatiei a facut ca turma , adica noi cei injectati sau nu, sa nu ne mai intrebam ce cautau cei doi fruntasi politici in ograda Sultanului taman acum, cand Aliatii se incordeaza??
In acest context, spre marea mirare a multora, un personaj aparent şters, neinsemnat, a sarit tantos si a mustrat-o pe Ursula pentru ranchiuna pe care o afiseaza public.


Personajul este nu altul decat Ciolos Dacian, fiul sau nepotul Cuiva…
Vine de se leaga cu subiectul propus.


Intrebarea oarecum retorica este :S-au dumirit romanii ca acesta conduce formatiunea politica cea mai importanta prin compozitie din PE, grupul alcatuit din zeci de indivizi racolati din partide cu orientari politice aparent ne omogene, contrarii, un cărcalete progresist liberticid mai periculos strategic, decat cel din State?


https://reneweuropegroup.eu/fr/qui-sommes-nous/nos-deputes/


Renew Europe.
Vă recomand sa parcurgeți lista membrilor ( apartenenta, coordonate) și să meditați.
Nu știu de ce dar, am sentimentul că domnul Ciolos este foarte important pentru domnul Iohannis.

Clement

3 răspunsuri

 1. Cititi biografiile lui Alin Cristian Mituta, Stefanita Nicolae , Dragos Tudorache si intrebati-va daca credeti ca acesti politicieni vor servi interesele Romaniei.
  Daca va tine sanatatea, cititi biogafiile tuturor romanilor membrii ai partidului condus de Julien Ciolos dar si ale consilierilor acreditati pe langa acestia, 6 pe cap de membru..
  Va puteti imagina pana unde a putut impinge premierul Ciolos absurdul, numindu-l pe Dragos Tudorache, absolvent de teologie catolica in functia de ministru de interne al Romaniei?!
  Poate crede cineva ca acest…teolog, instruit in nu se stie exact ce si in Suedia, a avut cu adevarat competentele necesare pentru a gera acest minister?
  Ce este in fapt, Renew Europe?
  Oare votantii frumosi si liberi au realizat spre ce mlastina duhnind a pucioasa au impins tara?
  Doar intrebari retorice..

 2. https://m.activenews.ro/stiri/Coalitia-pentru-Apararea-Statului-de-Drept-someaza-toate-partidele-romanesti-din-Parlamentul-European-sa-voteze-miercuri-IMPOTRIVA-conditionarii-libertatii-de-miscare-in-UE-prin-Pasaportul-de-Vaccinare.-NU-unui-Lagar-de-concentrare-electronic-166495
  Contactati prin toate mijloacele accesibile demnitarii din institutiile Eu pentru a face opozitie introdicerii documentului in chestiune.
  Contactati preotii din diaspora, familiile si prietenenii!
  Parohiile romanilor din Belgia pot mobiliza mii de romani pentru a protesta marti si la randu-le, pot mobiliza enoriasii celorlalte biserici ortodoxe: greci, sarbi,rusi..
  Cetatenii care au trait in lagarul comunist stiu ce inseamna DICTATURA.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: