Sfîntă normalitate – se poate și așa!


De aproximativ o lună, Texas și Mississippi s-au redeschis în totalitate, renunțînd la toate interdicțiile, precum și la portul măștii. Iată o situație care le-ar provoca crize de isterie alde Arahaților, Streinaților, Rafilaților, Tătaraților etc..

Firește e vorba de două state republicane, nu de coșmarele trăite de către cetățenii statelor conduse de democrați. Vor mai urma și altele curând, asta dacă nu cumva niște minți perfide vor face ca infectările cu acest agent sintetic, să crească în cele două state, tocmai pentru a demonstra „idioțenia” cetățenilor. Deocamdată însă, situația arată așa:

Vedeți la bază se află tocmai cele două state, Texas și Mississippi. Le doresc numai bine pe mai departe.

E și normal să fie astfel: soarele, mișcarea, tonusul psihic bun datorită vederii fețelor altora, și-au făcut efectul. Ar fi cazul ca și guvernanții noștri să… glumeam, de la comunistoizii ăștia deghizați în democrați nu am nici o așteptare, cel puțin nu vreuna bună. Atunci cui îi revine responsabilitatea pentru a își exercita drepturile de la Dumnezeu date?

10 răspunsuri

 1. Nu mai poartă mască în schimbul vaccinarii accelerate.
  Chiar guvernatorul Texasului a spus-o ca vaccinarea a dus la scăderea numărului de cazuri de îmbolnăviri și se va continua insistent cu vaccinarea.
  Mi se pare o atitudine perfida, vicleana din partea autorităților. Nu mai purtăm măști, dar hai sa ne aliniem frumos la coada la vaccinare.

  • Da, e viclean, are și o mutră pe măsură, dar totuși cetățenii nu sunt obligați să se inoculeze cu mizeria mai mult decît cetățenii altor state. Pertinent comentariu!

 2. Da Eufrosine , ai dreptate insa , de ce uiti ca , acolo este totusi UNITED STATES OF AMERICA si-n plus , acele doua state au fost cam dintotdeauna fiefuri republicane carora democratii nu le-au facut fatza , oricat au incercat …inclusiv pe vremea lui Obama ?! Fata mea traieste d e vreo douazeci si cinci de ani in Austin TX. si ea m-a informat inca de la inceputul saptamanii despre aceasta revenire la normalitate . S-au prins in sfarsit si americanii ca…pandemia asta provocata , provoaca doar pierderi statelor si castiguri firmelor de medicamente , oamenii nu conteaza . ” Ar fi cazul ca și guvernanții noștri să… ” Aici glumesti amar se vede si fara binoclu special . Guvernantii nostrii DIN PACATE , n-au lepadat ochelarii de cal { si nu cred c-o vor face vreodata } deci , degeaba sperantele noastre .

  • Bine că îți trăiește fata într-un stat care se va desprinde de celelalte. Mai sănătos pentru ea și-ai ei.

 3. There must be a catch. There’s always a catch.

  Probabil n-au fost de ajuns „demnitarii” şi „vedetele” care s-au tot perindat „pe sticlă” cu acu-n braţ promovînd mizeria, acum s-au gîndit că ce exemplu mai bun ar putea da lumii decît „ţări” întregi aparent revenite la „normal” (ce mai înseamnă cuvîntul ăsta în ziua de azi?!) cu minora şi nevinovata condiţie de a accepta otrava. Şmecherie de PR, nimic altceva. Lemne şi pietre după ei!

  • Cred ca masca nu este și nu va fi un scop în sine. Purtarea ei, ca și renunțarea la ea este pentru impune vaccinarea, care este ținta transumanista reală. Nu m-ar mira să văd și în alte părți ca se renunță la mască, chiar și temporar, autoritățile folosindu-se de tot felul de tertipuri pentru a se vaccina cât mai mulți.
   Posibil sa apară și alte tertipuri, înșelăciuni sub forma unor avantaje pentru cei vaccinați, restricții subtile sau grosiere pentru a impune vaccinarea.
   Mutilarea creației lui Dumnezeu este scopul sataniștilor care conduc lumea. Mutilarea prin vaccinare și prin alte mijloace pe care le-am văzut deja sau urmează să le vedem.
   Ar trebui clarificat scopul vaccinarii ca mijloc de îndepărtare de Dumnezeu prin păcatul introducerii în trupul propriu a unor otrăvuri care îl distrug sau duc la moartea biologică.
   Fumatul, drogurile, alcoolul, vaccinurile, clasice sau modificatori genetici întra în categoria păcatului de sinucidere lentă. Mai mulți părinți din mănăstiri s-au exprimat deja în acest sens. Câți oameni, câți creștini practicanți au înțeles asta?
   Ceea ce văd la biserica, unde mulți sunt mai înspăimântați de covid, decât de orice altceva, nu ma fac să cred că Îl pun pe Dumnezeu pe primul loc.

   • Așa-i, masca deși pare a fi un scop, e doar un mijloc. Vicleni rău, alde ăștia.

   • De dragul teoriei am putea lărgi puţin limitele, acceptînd pentru argumentare viciile străvechi în ideea că omul însuşi, de bună-voie şi nesilit de nimeni, alege să şi le satisfacă. Putem zice: „e problema lui, să facă ce vrea, nu mă afectează pe mine”. Însă atunci cînd omul e silit – pe faţă sau pe ascuns – să accepte viciul împotriva voinţei sale, cînd e minţit cu zîmbetul pe buze că e cel mai bun lucru care i se poate întîmpla, atunci e bai mare.

    Ce conţin flacoanele respective, asta noi nu ştim. Însă judecînd după „repetiţiile” făcute cu ani în urmă de Bill Gates în Africa (şi nu numai, probabil), operaţiuni care s-au soldat cu copii morţi sau handicapaţi şi femei sterilizate, şi avînd în vedere că tot el – într-un fel sau altul – e în spatele operaţiunii Plandemia, mi-e teamă că experimentul Mengele 2020 va avea rezultate catastrofale într-un viitor nu tocmai îndepărtat.

    E foarte adevărat că oamenii au devenit în ultima vreme mult mai legaţi de material decît de spiritual, iar educaţia în spiritul bunului-simţ e practic nonexistentă. Aş putea specula că scoaterea forţată a tuturor ţărilor est-europene din spectrul comunismului şi amăgirea lor cu „valorile” vestice a fost unul dintre tertipurile Planului, un mod de a spune apoi: „v-a plăcut capitalismul, ‘libertatea’ (ha!) vestică? Ei, dacă vreţi să primiţi înapoi ce-aţi avut va trebui să… şi să… şi să…”, iar bieţii amărîţi care abia apucaseră să vadă caşcaval şi pe propria masă nu doar la Telejurnal* vor da buzna să îndeplinească toate cerinţele „stăpînilor”. Şi gata cu umanitatea.

    * referinţă la piesa lui Alexandru Andrieş „Telejurnal”

 4. Dupa ce s-au impaunat planetar cu faptul ca au eradicat epidemia vccinand frenetic intreaga populatie, mai putin copiii, israelienii ii plang amarnic langa Zid pe zecile de tineri diagnosticati cu myoccardita dupa a doua doza cumparata pe bani grei de la Pfizer.
  Si cum nu pot rupe contractele incheiate cu conationalul lor, au anuntat ca vor purcede la vaccinarea copiilor.
  Myocardita este o patologie cardiaca invalidanta, ca urmare a inflamarii inimii.
  In majoritatea cazurilor este insotita de complicatii renale.
  Ma intreb cum vor merge afacerile in turismul religios anul acesta ,stiut fiind faptul ca pelerinii vaccinatî vor avea obligatia sa poarte masca chiar si la 40 de grade si ca este exclus ca eventualele cazuri de myocardita sa fie preluate de spitalele israeliene.
  Perspectiva: şi vaccinati, si bolnavi si cu banii luati, ar trebui sa ii puna pe ganduri pe romani.
  https://www.i24news.tv/fr/actu/israel/1619254752-israel-des-cas-de-myocardite-chez-les-hommes-de-moins-de-30-ans-apres-la-2e-injection-du-vaccin-pfizer-media

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: