Soluția franceză: cum îi văd fermierii francezi pe politicienii lor


Sătui de restricții idioate și de legi proaste, fermierii francezi s-au exprimat în modul cel mai tranșant: au descărcat o basculantă plină cu balegă, merde de cea mai bună calitate, pe treptele guvernului.

Ce alt efect o fi avut gestul nu știu, dar cert e că a împuțit locul suficient de tare, pentru ca guvernanții să stea acasă o vreme. S-or fi simțit și ei așa cum se simte populația sătulă de prostia și de incompetența lor crasă.

4 răspunsuri

 1. Ia sa fi indraznit fermierii romani { aia care mai sant } sa faca asa ceva , in fatza cladirilor guvernamentale , Parlament , Guvern…Presedentie : DRACU AI LUA INSTANTANEU !!! Oricum ar fi , eu merg la pariu ca gerontofilul asta de Macron nu va mai fi reales nici el si nici guvernul lui de … merde !

 2. Se pare ca francezii cauta solutii pentru foarte multele probleme pe care le au, ca si noi de altfel insa, altfel decat noi.
  Saptamana trecuta, 20 de generali , 100 de ofiteri superiori si 1000 militari inactivi au facut un apel catre Presedintele Emannuel Macron pentru a apara o valoare esentiala existentei Republicii Franceze, PATRIOTISMUL.
  Apelul a fost publicat in cotidianul conservator „Valori Actuale” si este sustinut politic de Frontul National.
  Evident ca pseudo -comunistii liberticizi ai lui Melannchon si feminista care calareste ministerul apararii precum o amazoanca armasarii negustorilor de arme, a reactionat scurt si percutant, tratandu-i pe „insurgenti” drept cadre perimate,expirate, ale caror opinii si principii nu mai intereseaza pe nimeni.
  Analizand fara patima mesajul celor 1120 de militari in retragere, putem presupune ca patriotii francezi isi pregatesc candidatul la alegerile prezidentiale, un greu al elitei militare, temut de Macron.
  Patriotii nostri ce candidat pregatesc pentru a succede presedintelui Iohannis, zis si Cel Mare cu referire la Carol cel Mare,desigur?
  https://www.7sur7.be/monde/des-militaires-denoncent-le-delitement-de-la-france-marine-le-pen-se-frotte-les-mains~a0c8cf1f/
  epitetele:perimate,expirate imi apartin si le-am folosit pentru a da expresivitate calitatii de pensionari evocata de ministrul apararii.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: