Serurile anticovid – arme de distrugere în masă?


Dr. britanic Vernon Coleman avertizează că serurile anticovid, fie acestea produse de unii sau de către alții, au rolul de a bulversa sistemul imunitar al celor vaccinați, astfel încât următorul randez-vous cu un virus de tip corona să provoace o suprareacție în organism, lucru care i-ar putea fi fatal.

Mai mult, cei vaccinați devin purtători ai virusului, adevărate bombe biologice pentru cei din jur. Efectele distrugătoare ale vaccinurilor vor fi date pe seama lipsei de vaccinare, care chipurile ar fi provocat un „nou val”. Rezultă că noi și noi vaccinuri vor fi scoase pe piață pentru a „rezolva criza de sănătate publică”.

Cum virușii mutează natural, cercetătorii nu vor putea crea niciodată un vaccin eficient contra noilor tulpini ci vor ghici, exact așa cum au ghicit acum, când testarea acestor seruri se face direct pe populația care le primește. Noile seruri vor fi promovate de către vedete care habar nu au despre ce vorbesc. Asta nu mai e medicină, ci de-a dreptul crimă. 

Prefigurez că în viitor, copiii de astăzi se vor întreba unul pe celălalt înainte de a se împrieteni / căsători: „ești vaccinat anticovid?”

https://brandnewtube.com/embed/GcjtJu9dY1RcSNh

Amintiți-vă numai de rânjetele lui Bill & Melinda Gates atunci când au prezis că următoarea pandemie nu va mai fi un joc de copii, precum prezenta. Desigur – tocmai ei și alții ca ei, le planifică. Execuția rămâne în mâinile unor politicieni inepți și în ale unor doctori care și-au trădat vocația. Acceptarea vaccinului este azi testul turnesol pentru determinarea gradului de trezire a individului.

6 răspunsuri

  1. Eufrosin, care este tilcul spuselor din cartea sfinta”si i s-a dat fiarei cheia adincului”. Se refera cumva la ingineria genetica și la nanotehnologie? Eu asa bănuiesc, după ritmul în care lucrează „laboratoarele” moderne?

  2. A propos de armele de distrugere in masa, este foarte posibil ca politicienii romanii care au sustinut direct bombardarea Yugoslaviei cu uraniu saracit in urma cu 22 de ani (24 Martie 1999) sa nu fi aflat nici ca Slobodan Milosevici a fost declarat nevinovat in Martie 2016 de catre TPIY pentru toate capetele de acuzare si nici ca numarul romanilor diagnosticati cu formatiuni chistice (tumorale) de tip Bosniac stadiu 2 si 3 a crescut in mod inexplicabil, dupa interventia ritualica a fortelor aliate in perioada Marelui Post al Pastelui Ortodox (11 Apriilie 1999).
    https://www.lepoint.fr/editos-du-point/patrick-besson/besson-le-triomphe-modeste-17-09-2016-2069084_71.php

  3. Eufrosine, uita-te pe : http://www.anthonyparch.com
    E peotestant dar restul ce posteaza MERITA ATENTIA. Inca din 2014 a anticipat ” covrigul” si experimentul cu intepatura ptr fraieri..Vezi pe youtube canalul lui inchis, pe Bitchute sau chiar pe site’ullyi la rubrica ” broadcasiting”.. etc

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: