Banditul planetar Fauci, se sufocă în fața unei camere de luat vederi pornită


După ce l-am văzut pe Rafila sufocându-se din cauza măștii, iată-l și pe tătucul falsei pandemii, escrocul de notorietate planetară Anthony Fauci, nemaisuportând masca – și cică să purtăm două, una este alta,  la sfatul unuia care nici o acoperitoare din cârpă nu tolerează.. Ipocriții naibii!

(doar faceți clic pe „cancel” la mesajul care apare, apoi redați înregistrarea. Nu se lasă inclusă aici în pagină.)
https://t.me/IncorectPoliticMadrid/43

10 răspunsuri

 1. Cred ca ar trebui sa folosesti codul embed, pt a afisa acel video aici https://imgur.com/KB35DG1.png

  • antishius și drugwash – mulțumesc!

  • @ antisthius:
   Acel cod, aparent simplu, apelează de fapt un script javascript care caută să insereze un iFrame în pagină şi face diverse verificări (logare user etc). Din cîte ştiam – posibil să nu mai fie valabil acum, nu ştiu – WP nu permite inserarea unui cod JS în pagină. Bănuiesc că Eufrosin deja încercase, de aceea şi spusese că nu-l poate îngloba.
   Şi mai e o problemă, aceea că unele persoane ce folosesc setări de securitate mai ridicate pe sistemele lor nu permit afişarea de iFrame-uri, ceea ce le-ar fi făcut imposibilă vizionarea clipului.
   Eu am analizat conţinutul paginii, am extras link-ul direct către fişierul video şi am creat contextul potrivit pentru a fi cît mai similar unui conţinut YT (mai puţin butonul de Play, dar am pus un tooltip). Avantajul major este că se poate da right-click pe video > Save video as… pentru a salva fişierul video pe disk – foarte util atunci cînd fişierele „delicate” dispar rapid din online.

   @ Eufrosin:
   Mă bucur că am putut fi de folos. Am să şterg codul de la mine ca să nu se supere cumva gazdele originale.

   Ar fi fost utilă o estimare măcar aproximativă a momentului filmării. Poate cineva recunoaşte scena şi poate indica o altă sursă de unde se poate extrage cadrul de timp al evenimentului.

   Adiacent la idee, am văzut cu ceva vreme în urmă şi discursul lui Trump de la inaugurarea a 450 km (sau mile?) de zid mexican şi în afară de el mai erau şi alte persoane din staff şi chiar din audienţă care nu purtau botniţa – nimeni n-a sărit de kuhr în sus pe tema asta, acolo.

   • Da, mersi mult – pare îmbârligat codul, îl voi trimite unui amic programator să mă învețe cum să creez și eu așa ceva în viitor.
    Trump a fost anti-mască și anti-vaccin la început, dar l-au dat pe brazdă. În calitatea sa de șef de stat, putea ușor să-l concedieze pe Fauci, dar iată că planurile unora din culise au prevalat în fața interesului națiunii americane. Nu este tot așa pe mai tot pământul de vreo 200 de ani încoace?

    • Codul nu e complicat deloc, e foarte simplu; e lung fiindcă conţine un şir de caractere care poate avea o funcţie bine definită şi mi-a fost efectiv lene să încerc fără el. 🙂 Altfel link-ul direct ar fi doar ăsta. Pe lîngă link mai e doar formatarea HTML necesară pe care o creez cu un progrămel construit de mine. Cel mai greu e de găsit link-ul direct în conţinutul paginii, dar unele browsere (Firefox/Tor, Pale Moon) au facilitatea Inspect Element în meniul de context (right-click pe pagină în elementul respectiv – imagine/video/text/etc) şi acolo în căsuţa Search se poate introduce de obicei .mp4 (cu tot cu punctul dinainte) şi dacă link-ul este în clar îl găseşte şi se poate copia; uneori pot fi mai mult link-uri video pe aceeaşi pagină, trebuie verificat cu atenţie.

     Trump a fost urît de mulţi, din diverse motive, dar cred că singurul lucru important la el care merită menţionat şi admirat e că a fost – şi probabil încă este – un patriot, chiar dacă, probabil, din interese nu numai nobile. Şi exact ăsta e motivul pentru care a fost „lucrat” şi dat afară, mai ales că a declarat pe faţă într-un discurs din 2019 că „viitorul e al patrioţilor, nu al globaliştilor”.

     Din păcate, peste tot în lume acced la conducere numai javrele egoiste şi avare care pot fi manipulate; nici un om integru nu ar putea accede şi rezista acolo – vezi Lincoln şi JFK, spre exemplu. Iar cu asemenea lepre conduse din umbră de aş-vrea-să-ştiu-eu-cine Pămîntul, umanitatea, nu are nici o şansă de înălţare materială şi spirituală.

     • Nu cu toții la grămadă, dar fiecare avem șansa de înălțare spirituală. Materialul? Cu câte mâini mănâncă falsele elite și cu câte scule …?
      Ai vrea să fi în locul lui gates, chiar și atunci când era un tânăr miliardar? Vezi cum îmbătrânesc ăștia? Zici că deja i-a luat moartea pe jumătate.

      • Modul meu de gîndire poate că e ciudat, dar simt că eu unul nu pot fi mulţumit/fericit decît atunci cînd cei din jurul meu sînt mulţumiţi/fericiţi. Dacă nu putem fi aşa cu toţii la grămadă atunci ceva e în neregulă cu noi, sau mai bine zis cu sistemul care ne controlează.

       Nu sînt invidios pe alţii, ci consider că toţi ar trebui să avem dreptul la decenţă fără să fim nevoiţi să demonstrăm cine-ştie-ce abilităţi. E o discuţie complexă.

       Gates a fost un oportunist ocrotit de familie şi „puterea” lor, apoi i-a intrat în cap că poate controla şi conduce lumea. Şi, din păcate, într-o anumită proporţie chiar o face, criminalul. N-aş vrea să fiu în papucii lui nici măcar pentru o secundă, deşi viaţa mea e mult sub limita decenţei. Nu-mi vînd sufletul, indiferent care ar fi suma de arginţi oferită. Iar ei sînt cumva morţi demult, doar trupurile le mai zăbovesc pe astă lume pentru a împlini lucrarea Întunericului.

 2. Am un cod pentru a afişa imaginea de start a clipului cu redare la click dar nu vrea să-mi publice comentariul, am păţit ca aseară. L-am pus la mine in sidebar, jos de tot. Dă-i copy/paste în articol în locul link-ului şi verifică în Preview dacă apare corect.

 3. Femeia în roșu, din spatele lui Fauci, are masca atârnata de o ureche. Și ăștia cer oamenilor câte 2 măști, una peste alta.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: