Uite virusul, nu e virusul: pandemia covid, 100% fraudă planetară


 

Circ   

Pentru mine, atata vreme cat acest “virus” nu a fost izolat fizic si chimic in laborator si nu a fost clasificat stiintific, totul e o farsa, cea mai mare farsa a umanitatii. Daca ne apucam si vorbim despre tratamente, medicamente miraculoase, este sau nu e testul PCR viabil, nu facem decat sa legitimizam un virus inexistent. INEXISTENT.

Nu este nimic schimbat pe planeta fata de 2019, sunt aceleasi gripe, aceleasi raceli, aceleasi decese cauzate de boli cronice, gripe sezoniere, pneumonii, boli infectioase etc. Totul a fost facut din pix, pe hartii, la comanda ocultei, prin toti tradatorii de pe pamant.

Ceea ce ma infioara cu adevarat este ca, dintre milioanele de judecatori, avocati, procurori, oameni ai justitiei clamate independente de pe Terra, nu s-a gasit nimeni care sa ceara in instanta, guvernelor si sistemelor medicale care au permis instalarea dictaturii medicale girand un virus inexistent (nedovedit stiintific), sa faca dovada acestui virus, ca mai apoi sa fie anulate toate legile imorale si neconstitutionale prin care au creat aceasta dictatura politico-medicala ce ne-a furat vietile, sanatatea, drepturile, libertatile si deciziile!

Iar in 1928, cu asa-zisa gripa spaniola, s-a intamplat la fel. Soldatii si apoi ceilalti pamanteni au fost vaccinati fortat (de aici si mortii, dar in nici un caz 50 milioane).

Virus ucigas si pandemie inseamna ca oamenii sa pice ca mustele pe strada, la birou, in casa, la piata, pe aeroporturi, pe stadioane, peste tot. Sa-i vezi cazand ca popicele (nu ne-au pregatit ei zeci de ani prin filmele Hollywood-ului cu astfel de imagini?). Sa vezi cum supermarketurile nu mai prididesc cu angajarile pentru ca angajatii le mor pe banda rulanta, ca doar intra in contact cu mii de oameni care au “virusul ucigas”, sa vezi cum taximetristii mor pe capete din acelasi motiv, sa vezi accidente in lant pe strazi si autostrazi, ca doar un virus ucigas asta face, ataca peste tot, sa vezi avioane picand din cer, trenuri deraind, soferi de autobuze si tramvaie cazand cu capul pe volan, de la acelasi “virus ucigas”.

Pana acum, toti mortii care au fost stampilati cu “covid” au murit numai si numai in spitale, de boli cronice sau din cauza lipsei tratamentelor adecvate. Si, ca frauda sa fie completa, fara sa li se faca autopsie. Dar au murit de covid, desigur.

Cine nu crede ca si in 1918 s-a intamplat fix la fel (tot printr-o imensa manipulare a guvernelor lumii, girata de medici corupti, santajabili sau care au calcat in picioare Juramantul), sa imi ofere un singur link cu morti de-a valma, pe strazi, in cimitire, pe ulite, in orase etc. Unul singur imi este suficient.

Daca acum, in era informatiei la secunda, oile lumii au cazut in capcana dezinformarilor presei vandute si mituite de guverne si a marionetelelor din politica si sanatate la fel de vandute, imaginati-va ce usor le-a fost in 1918, cand oamenii erau analfabeti si nu aveau decat cateva ziare la dispozitie si un radio (toate apartinand aceleiasi oculte care ne distruge si noua vietile acum), sa creada minciuna cu “gripa spaniola”.

Dati o cautare cu spanish flu si pe google, si pe duckduckgo, si veti vedea exact aceleasi imagini manipulatoare ca cele de acum: cadre medicale cu botnite, echipate din cap pana in picioare, paturi de campanie aliniate, dar, surpriza, nici un mort! Nici vorba de mormane de morti, de milioane sau zeci de milioane de cadavre, ca la o pandemie ce se respecta. Nimic!

Spre comparatie (desi nu e corecta in totalitate, acum cica se moare de un virus care e inexistent, atunci s-a murit cu adevarat de foame), dati cautare la imagini pe google si apoi pe duckduckgo cu “holodomor deaths” sau “holodomor starvation”. Asa ar fi trebuit sa arate si “pandemia” noastra pe intreaga planeta: cu oameni picati si morti peste tot.

Oameni buni, uitati-va in jurul vostru, atat, nu mai departe. Nu vedeti ca nu s-a modificat nimic fata de 2019, cand inca nu se sunase goarna de ID2020, adica de finalul noii ordini mondiale??

ENYA

22 răspunsuri

 1. Aţi văzut careva desenul animat Hedgehogs (2016)? Dacă nu, poate ar trebui. Coproducţie China-USA. Repet anul lansării: 2016.
  Ce e important nu e aventura eroului principal ci povestea din fundal. La fel ca în afişul oficial al filmului, de mai jos. Nu vă uitaţi la Bobby cu atitudinea lui teatrală, ci sus de tot, prin frunzişul pomilor: ce se vede acolo? O asemănare izbitoare cu prima poză a articolului.
  Acum că ştiţi ce să căutaţi, urmăriţi filmul, e o scenă la final care cred că însumează totul.

  • Mulțumim pentru informație!

   • Pentru puţin, sper să fie de folos. Oricum, coproducţia China-USA se pare că a fost fructuoasă şi în ce priveşte plandemia, că doar n-oi fi eu singurul de aici care a văzut diversele filmuleţe despre cele 3,7 milioane USD „donate” de către Fauci în 2015 către laboratorul din Wuhan, inclusiv cel cu întrebarea adresată direct lui Trump la vremea aceea, care a răspuns că „se va interesa”.

    Am scris despre diverse subiecte adiacente la mine mai demult, inclusiv despre desenul de faţă. Ca o confirmare, oarecum, a unor afirmaţii din articol ar putea veni serialul Survivors (2008-2010) care prezintă într-o manieră mult mai dură, apocaliptică chiar, scenariul iniţial al lui Terry Nation din 1975-1977. Ambele seriale au fost realizate de către BBC, şi ca o coincidenţă – în care nu cred de fel – aceiaşi BBC au realizat în 2018 şi documentarul Contagion! The BBC Four Pandemic.
    Pentru mine e absolut clar că nimic din ceea ce se întîmplă în ultima vreme nu e întîmplător, un „accident”sau altceva involuntar – totul a fost premeditat. Iar pentru crimă cu premeditare noi, grosul populaţiei Terrei, trebuie să le acordăm criminalilor pedeapsa meritată.

    • Sper să prindă tracțiune procesul Nuremberg II care se pregătește, precum descris de către Clement mai sus.

     • Auzisem de proces deja cu cîteva zile în urmă. Din păcate, odată ce am realizat cum funcţionează teatrul ăsta greţos cu „pedepsirea vinovaţilor” de ochii lumii, nu mai am încredere în absolut nimic ce nu e organizat şi condus de „we, the people”. Fiindcă ştim cu toţii dar poate am uitat că, corb, la corb nu-i scoate ochii.

      Problema capitală a lumii ăsteia e că ce-a fost a ajuns la apogeu şi nu se mai poate reveni, iar ce se încearcă prin aşa-zisa Mare Resetare, a patra revoluţie industrială a lui Klaus Schwab şi tot circul ăsta plandemic, nu va fi decît o altă biată distopie clădită pe aceleaşi baze ale egoismului şi lăcomiei javrelor impotente din umbră care manipulează marionetele. Singura diferenţă va fi numărul extrem de redus al populaţiei „de rînd” supravieţuitoare. Poate nu cît scrie pe ‘The Georgia Guidestones’ dar undeva în clasa aia de diferenţă.
      Atîta vreme cît la frîiele societăţii umane sînt exclusiv indivizi cu viziuni distopice, pentru noi cei mulţi nu va fi decît chin şi moarte. Iar eu nu cred că ăsta e scopul pentru care ne întrupăm în acest spaţiu şi timp al Universului.

      • Scopul vieții ăsteia este mântruirea, indiferent de sistemele politice care ni se impun. Apoi, oleacă de fericire pământească, nu strică nici ea dacă nu stă în calea mântuirii. Suntem liberi și chiar avem datoria să o căutăm. Man’s pursuit of happiness.., cum zic americanii.

 2. Am cautat pe net daca se gasesc teste pozitive de vinzare si am dat de saitul asta din Olanda, dind clic pe poze apare o poza cu ambele „Negative control” si „Pozitive control”. Poza chiar se refera la test pozitiv de vinzare? https://www.medischeartikelen.nl/product/abbott-panbio-covid-19-ag-sneltesten-per-25-stuks/

  • Hazos. Dar ce testează respectivul test, căci am auzit relatări ale unora cărora în aceiaș zi le-a ieșit un test negativ și altul pozitiv. În plus, unde e virusul izolat, cine îl are? Deocamdată nimeni nu a anunțat, ci din contră, acesta „nu poate fi localizat”.

 3. Avocatul americano-german Reiner Fuellmich , impreuna cu un grup de cateva sute de medici si juristi a demarat o actiune in justitie impotriva
  structurilor care au declarat fara o justificare demonstrata stiintific starea de pandemie.
  Procesul se anunta a avea faima procesului de la Nuremberg.
  Din Romania, doar avocatul Piperea si-a anuntat sfios intentia de a se alatura grupului, cu toate ca exista cabinetul „Diana Dragomir si Asociatii” specializat in cauze de anvergura internationala -CEDO.
  Putem spera totusi ca venerabilul profesor doctor Stefan Ciochinaru va sesiza oportunitatea implicarii intr-un proces chiar mai complex decat cel impotriva nazistilor.
  https://www.francesoir.fr/amp/article/opinions-entretiens/video-debriefing-reiner-fuellmich

  • Cred că la noi există multă teamă și nu întocmai neîndreptățită. Numai un om fără familie s-ar putea implica într-un astfel de proces.

   • Articolul se cere rectificat. Gripa spaniola nu a existat. Existenta ei a fost inventata la sfârșitul anului 2019. La începutul secolului 20 oamenii mureau pe capete de tuberculoza, pneumonie, nu existau antibioticele de azi. Niciodată în istorie oamenii nu au purtat măști pe strada ca să se protejeze de vreun virus ori bacterie. În unele zone(Londra mai ales) oamenii purtau într-adevăr măști pe strada ca să se protejeze de smogul dens datorat marii industrializării de la începutul secolului.

    • Nu îmi permit să modific ceva ce nu am scris eu, ci altcineva, dar dacă citiți cu atenție, premiza e aceiaș, adică epidemia de gripă spaniolă a fost una dubioasă. Întâi că nu a pornit din Spania, ci din SUA, apoi că înainte de izbucnirea ei, soldații americani fuseseră în mare parte vaccinați, după care trimiși în Europa să lupte în WWI în condițiile mizerabile de pe vapoare, din barăci și tranșee – umăr la umăr. Apoi, cum spuneați, lipsa tratamentelor adecvate a făcut ravagii.

     • Informațiile despre gripa spaniola trebuie clarificate până la capăt. Este corect ceea ce spui, dar trebuie subliniat ca americanii vaccinați au răspândit boala în Europa și la nevaccinati.
      Această situație este valabila pentru orice vaccin, deci minciunile și manipulările despre vaccinare și eficacitatea vaccinurilor, inclusiv anticov sunt pur și simplu criminale.
      În sec 19, când Pasteur a fost declarat mare erou al vaccinurilor, a fost o lupta de zeci de ani între medicii care practicau medicina clasica, bazata pe remedii naturale și vaccinisti. Au câștigat cei din urmă pentru că au fost susținuți de interesele financiare ale ocultei, care a intrezarit în vaccinuri o sursă de câștiguri grase din nimic.
      Dacă s-ar analiza atent și cinstit avantajele și dramele create de vaccinuri, s-ar putea sa se tragă concluzia ca au fost o greșeală în istoria medicinei. A manipula viruși este o greșeală în sine.
      Dacă am lua în calcul și avantajele dintotdeauna ale tratamentelor naturiste, care se mențin și astăzi, am vedea ca fără concursul oculte Pasteur nu ar fi avut nicio șansă.

 4. Se pare că „cineva” nu vrea să spun ce-am de spus. Răspunsul meu se duce în neant, aîm încercat de zece ori.

  • Încă nu a raportat nimeni asemenea probleme cu platforma WordPress. Sugerez să mai încerci încă odată. Trag speranță că din moment ce alte două comentarii au sosit, va ajunge și ceea ce vroiai să spui.

   • OK, încerc:

    O, discuţia despre scopul vieţii e extrem de stufoasă şi pînă la urmă cred că absolut nimeni de pe lumea asta nu poate avea vreo certitudine, ci doar bănuieli, speranţe sau aspiraţii. Mi-ar părea însă extrem de bizar ca miliarde de suflete să fie – sau să fi fost, într-o altă existenţă – într-atît de păcătoase încît să merite atîta umilinţă şi batjocură şi chinuri din partea unora pe care cred că nici Scaraoţchi nu i-ar primi de frică să nu-i uzurpe tronul.
    Fericirea, oricît de umilă ar fi ea, cred că e doar o stare de moment, nu una perpetuă. Cel puţin pentru omul de rînd, neiniţiat în diverse taine. E greu s-o obţinem şi imposibil s-o păstrăm.

    În ce priveşte făcătura aia din constituţia hamericană, aici chiar că mă tăvălesc pe jos de rîs şi mă minunez cît de imbecili sînt ei de nu-şi dau seama ce parşivitate se ascunde sub „the right to pursue your happiness”. Cine şi cînd şi-a putut aroga vreodată, în primul rînd, dreptul de a nega altor umani căutarea fericirii? Asta e o aberaţie. În al doilea rînd, faptul că un act oarecare chipurile îţi dă voie (!!!) să-ţi cauţi fericirea nu înseamnă că ţi se va şi permite să o obţii; ba dimpotrivă, prin multitudinea de alte articole şi mai ales prin miriadele de legi şi regulamente în vigoare se asigură cei ce ţin frîiele puterii ca niciodată să nu îţi poţi obţine fericirea mult-visată. Ca la cursele de cîini, cînd „iepurele” mecanic e urmărit cu spume la gură de către concurenţii patrupezi dar niciunul nu ajunge vreodată să-l prindă în dinţi şi să-l sfîşie. „The pursuit of happiness” e cea mai mare minciună din istoria hamericii şi poate a umanităţii.

    • Ei, vezi că totuși a ajuns? Era în lădița de gunoi, îți spun cu mâna pe inimă că nu l-am plasat eu acolo. Tot acolo erau și instrucțiunile pentru includerea materialului video în pagină. Ciudat – oi fi hăcuit. Au fost cumva de treabă, puteau să le șteargă de tot.

     • Atunci cînd omul deleagă maşina pentru anumite operaţiuni trebuie să se aştepte la belele. Nimeni nu a ajuns încă să creeze maşina care să gîndească precum omul în absolut toate aspectele. Şi cred că ăsta e un lucru bun.

      Problema în WP e că nu se poate închide acel Akismet care de capul lui alege „binele” de „rău”. Şi astfel apar asemenea probleme. E bine că avem suficientă încredere unii în alţii încît să nu pornim „războaie” între noi din cauza maşinii. Eu care am fost întotdeauna implicat în maşinării înţeleg mersul lucrurilor; alţii poate că nu.
      E bine că într-un final am putut ajunge la o rezoluţie benefică.

      • AI la șmotru. Neplăcut. Să ne folosim de WordPress și toate celelalte, în pofida predeterminării lor.

      • Facem şi noi ce putem. Mă îngrozeşte teribil faptul că în clipa asta depindem cu toţii exclusiv de serviciile cuiva. Nu că ar fi fost altfel vreodată – pînă şi curierii călare sau porumbeii călători erau un serviciu intermediar – dar acum cînd asemenea servicii sînt controlate de alte „servicii” devine mult mai greu să comunicăm unii cu alţii.

   • Am încercat, nu a mers.

 5. E clar că WP au început să filtreze la greu comentariile. Am încercat şi cu alt ID şi tot nu am putut. Odată ce comunicarea e distrusă, sîntem morţi.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: