Vom fi convinși ca să ne vaccinăm din amvon?


Imaginea nu are nici o legătură cu situația actuală, dar e hazoasă.

Imaginea nu are nici o legătură cu situația actuală, dar e hazoasă.

Gestul in sine de a vedea ca Muntele s-a deplasat la IPS Daniel ne spune ca Presedintele a venit sa ii ceara ceva Patriarhului si nu invers .
Teama imi este ca i-a cerut ceva ce nu ar fi trebui sa ii ceara si foarte posibil ca au purtat delicate dicutii in legatura cu fabuloasele cifre de afaceri pe care le-a realizat Basilica Travel.

Avem dreptul sa facem supozitii atata timp cat nu avem acces la secretele zeilor.
Ce pot spune legat de finante este faptul ca in urma cu o luna unele parohii istorice din Bucuresti erau fericite deoarece primisera sume considerabile dedicate necesarelor renovari.

Faptul ca bugetul este mai redus in 2021 nu trebuie sa ne ingrijoreze.Se vorbeste despre perspectivele unor importante donatii din partea unor frati ce apartin altor obediente.
IPS Daniel este consiliat sa se implice mai convingator in procesul de vaccinare.

Noi, turma mioritica riscam sa ne transformam in turma de capre rebele si chiar țâfnoase daca nu ni se explica de cine se teme mai mult BORul, de Sfanta Treime sau de PJE.

Sa ma explic un pic in legatura cu Parlamentul Evreilor din Europa (PJE – acronimul francez – n. red.), institutie intrinsec legata de Parlamentul Natiunilor Europene.

PARLAMENTUL EUROPEI adica cel al natiunilor a emis documentul, pe care l-am prezentat in alt articol , in care se precizeaza ca cetatenii UE au dreptul sa nu accepte vaccinarea, sa fie pusi la curent cu efectele secundare, cu modalitatile de achizitionare a tuturor marcilor de vaccinuri si sa nu fie supuse presiunilor si discriminarilor politice sau sociale daca decid sa nu se vaccineze.

https://pace.coe.int/en/files/29004/html.( cititi de la articolul 7 in sus ).
PJE raspunde strict intereselor cetatenilor de origine evreiasca si directivelor statului Israel, or in acest moment Israelul considera ca libertatile cetatenilor sai si ai celor care au legatura cu drepturile si interesele statului Israel trebuie protejate prin vaccinarea neconditionata.

Intrebarea care se pune este, de cine vor asculta Presedintele si Patriarhul, de recomandarile Parlamentului European sau de cele ale PJE?!
Foarte posibil ca deciziile celor doi sa depinda de jigăritele si încăpățanatele capre mioritice.

Imi permit sa recomand din nou persoanelor care nu accepta conditionarea libertatilor personale, de existenta unui document de vaccinare-covid19 oficial, tip pasaport , sa imprime documentul emis de Parlamentul European ca justificativ in deplasarile internationale sau in orice alta situatie de constrangere din partea autoritatilor.

Clement

15 răspunsuri

 1. „Imaginea nu are nici o legătură cu situația actuală, dar e hazoasă.”

  Pe bune?!?! Hazoasă?!?! Cred că puteai să scrii cam orice altceva şi s-ar fi nimerit mai bine…
  Sper ex , nu ți se pare că , de fapt , e cutremurătoare ? Dacă într-o biserică ortodoxă au ajuns să predice milițienii , în timp ce slujitorul Sfântului Altar , cel care liturghie de liturghie se împărtăşeşte cu Hristos , stă umil într-o parte , ca şi cum ar fi un străin în biserica noastră , mi se pare CUTREMURĂTOR , indiferent în ce timp s-a petrecut asta. Să nu mai spun cât de loaze au fost credincioşii care au participat la mascarada asta.

  În privința articolului , nu înțeleg exact ce vrea Clement să spună cu :
  „Se vorbeste despre perspectivele unor importante donatii din partea unor frati ce apartin altor obediente.”

  Doamne , ajută!

  • Ba e hazoasă – după predica obișnuită, polițiștii au conștientizat enoriașii asupra metodelor de prevenire a furturilor din locuințe. O formă de comunicare directă, eficientă și care apropie Poliția de popor. Ar fi fost de dorit să îi lase să aducă Sf. lumină de Paștile care au trecut, dar s-a înfurial plăvanul.

 2. Nu am de unde sa stiu ce s-a discutat, dar baietii astia de la ActiveNews spun ca Iohanis n-ar fi fost multumit de raspunsul dat de Patriarhul Daniel si a tinut musai sa aiba ultimul cuvant. Adica dupa „intrvedere” fondurile pentru „constructia si restaurarea locaselor de cult” au fost micsorate cu 90%.
  https://www.activenews.ro/stiri/Dupa-vizita-lui-Iohannis-la-Patriarhul-Daniel-Guvernul-a-anuntat-TAIEREA-FONDURILOR-pentru-Catedrala-Mantuirii-Neamului.-Buget-redus-cu-89-pentru-constructia-si-restaurarea-Lacasurilor-de-Cult.-Presedintia-confirma-ca-s-a-discutat-si-despre-VACCINARE-165312

  • Aflăm de Duminică încolo, din predicile preoților parohi. Evident, unii vor refuza să facă propagandă „vaccinului”. Atenție și la pliantele care s-ar putea să apară „din întâmplare” la ieșirea din biserici.

 3. Frate, indiferent care-ar fi motivul , ăia n-au ce căuta în locul acela , nu e locul lor acolo!!!!
  Vroiau să spună ceva ? S-o facă afară din biserică !
  Cei care au contribuit la construcția de biserici , se răsucesc în morminte aflând de bezmetici care îngăduie aşa ceva.

  Ce nevoie ai să îți ții „aproape” poliția , Eufrosine? Nu vrei să ții aproape şi alte componente ale sistemului antihristic ? O fi poliția de aceeaşi parte a baricadei cu noi , creştinii? NICIODATĂ!!! Poliția doar va executa ceea ce i se ordonă , deci nu văd sensul „apropierii”. Să nu mai spun că nu degeaba folosesc încă termenul de milițian , pentru că angajații poliției sunt de aceeaşi calitate ca foştii…
  Deci , unde-i hazul ?

  • Iartă-mă, dar așa de la mintea mea cea afectată de calculator: polițiștii nu sunt și ei români, deci parte din popor – i-au aterizat extratereștrii pe la noi? Da, unii execută orbește, dar mulți pricep și nu fac rău samavolnic vecinilor lor. Știi câți mă văd pe stradă zilnic fără mască? Niciunul nu a venit să se îmbățoșeze la mine – aia e maidegrabă treaba paznicilor din magazine.
   Toate astea la o parte, îți propun un mic exercițiu de imaginație: ți se sparge casa, sau ți se dă în cap pe stradă, ferească Sfântul – de cine ai nevoie? Pe cine chemi în ajutor: pe vecinul molatec și cumsecade, pe verii tăi, sau Poliția?

   • „ți se sparge casa, sau ți se dă în cap pe stradă, ferească Sfântul – de cine ai nevoie? Pe cine chemi în ajutor: pe vecinul molatec și cumsecade, pe verii tăi, sau Poliția?”

    😃😃😃😃mulțumesc pentru mingea ridicată la fileu ! EXACT asta am pățit eu (cu datul în cap) şi mama mea (cu spart casa) . Ce minune crezi că s-a întâmplat dacă am apelat la poliție ? FIX NIMIC! Chiar dacă şi pe cei cu datul în cap , şi pe cei cu spartul casei , i-am dat pe hârtie cu nume , prenume , domiciliu , poliția, pe care o consideri ca prezență normală în fața uşilor împarăteşti , n-a făcut nimic decât să ne plimbe pe holurile ei şi să scriem poveştile pe hârtie. Nu fabulez , exact aşa s-a întâmplat.
    În general , atât la sat , cât şi la oraş , poliția e mână-în-mână cu infractorii. Hoții de lemne „lucrează” cu voie de la dom’ agent , spărgătorul cotizează la dom’ agent şi dom’ agent are grijă să se rătăcească hârtiile prin sertare ca nu cumva să-i fie pătat prestigiul cu acte de infracționalitate în teritoriul propriu.
    Ai idee ce tonalitate folosesc în adresare ? Ca şi cum TU ai fi infractorul , nu cel care vine să reclame infracțiunea. Şi asta e valabil indiferent de departamentul/direcția unde lucrează. Du-te la ghişeu la permise auto şi vei fi privit ca un infractor , du-te la înmatriculări şi vei fi abordat de o voce de genul „mâinile la spate!!!” . Urmăreşte atent maniera de a conduce o maşină de poliție şi vei constata că extrem de rar se întâmplă să aibă o conduită corectă. De obicei sunt fără centură , vorbesc la telefon ținându-l cu o mână la ureche sau efectiv scroll-ând pe el din mers , fumează în timp ce conduc , rulează în fața ta provocator cu o viteză de deplasare mult sub cea legală , doar-doar le pici în plasă …

    DA , sunt şi ei români , sunt şi printre ei credincioşi , excepții sunt peste tot . Dar nu se pot amesteca uniforma şi straiele preoțeşti. Fiecare să stea în banca lui , că nu ma duc duminica , la biserică , să-l ascult predicând în fața altarului pe unul care a învățat să citească/scrie abia în şcoala de poliție şi care-şi face partea din buzunarele infractorilor şi prostituatelor . Ştiu , ei vor da socoteală pentru acestea , fie aici , fie dincolo , dar eu cu tagma asta nu vreau să am vreun amestec în veci.

 4. Informatia preluata de pe blogul francez „oileturbate” cred ca ar trebui sa circule si pe blogurile independente romanesti.
  Traducerea este un pic laborioasa dar merita efortul.
  A fost demarata deja o actiune internationala la care participa mii de avocati in fruntea carora se afla av.americano-german Reiner Fuellmech pentru chemarea in justitie a responsabililor scandalului covid19, instumentalizat de Forumul de la Davos.
  Procesul se anunta a fi de talia procesului de la Nuremberg.
  Sa nu uitam ca exista un cabinet juridic cu avocati romani pledanti la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului care ar avea competentele necesare pentru a se alatura demersurilor grupului condus de avocatul Reiner Fuellmich si chiar institutia Avocatului Poporului ar trebui sa fie interesata de aceasta actiune .
  https://lesmoutonsenrages.fr/2021/02/18/le-plus-grand-nuremberg-de-tous-les-temps-se-prepare/
  Veti constata ca chiar cei acuzati incearca obstructionarea accesului la informatii privind cursul actiunii in justie dar, cu perseverenta se pot conturna obstacolele.

  • Informatia e reala, am publlicat continutul cererii de chemare in judecata pe contul meu de facebook, unde am preluat-o din alta sursa decat cea mentionata de tine.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: