Încă o ipoteză pentru deplasarea lui Iohannis la Patriarhie – viitorul va spune dacă mai e și altceva (psst.. vaccinurile!)


Foarte posibil ca Presedintele s-a deplasat personal pe domeniul IPS Daniel din motive mai complicate decat cele legate de grija pentru sanatatea poporului obscurantist ortodox.

Israelul si Cipru au semnat un acord de libera circulatie in scopuri turistice numai pe baza unui certificat de vaccinare valabil pentru 6 luni.

Romania urma sa semneze cu Grecia si Turcia un acord de libera circulatie pe baza unui simplu test covid 19, fara obligativitatea carantinarii.

Atat BOR cat BOG au enorme interese financiare in industria turismului religios.
Israelul deasemeni .

Grecia va ceda cu certitudine pretentiilor Israelului privind dovada de vaccinare, reînnoibila din 6 in 6 luni.
Problema o reprezinta poporul roman ortodox incapatanat, capabil sa ignore interesele agentilor turisitici, influentati si de teribilul zvon soptit de parintii de la Athos ,legat de Lumina Sfanta.

Cred ca cei doi au decis sa isi uneasca eforturile pentru propasirea economica a Basilica Travel si a traditionalei prietenii romano israeliene.

 

Clement

5 răspunsuri

  1. Lemne şi pietre după ei toţi!

    • Nu sunt sigur.. să vedem ce urmează.

      • Experienţa de mii de ani a unei lumi întregi spune că nimic de bine nu parvine poporului dacă nu se ridică el însuşi pentru a-şi (re)lua singur drepturile. Maşinaţiunile de culise ale unor trădători nici n-ar trebui să existe dacă poporul ar avea, cu adevărat, puterea. Demos + Kratos = ?????

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: