Ce a căutat Iohannis la Patriarhie – cumva, ceva legat de vaccinare?


În vreme ce Florin (liniuță) câțu ne-a asigurat astăzi la știrile Radio România că vaccinarea (de fapt serul ce te modifică genetic) covid nu va fi obligatorie, scrâșnitorul din dinți-șef, l-a vizitat pe Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române PF Daniel la Patriarhie. Nu prea înțeleg de ce au purtat ambii măscuța:

În prezența a atâta sfințenie, iohannis putea fi asigurat că nu va prinde nici un cărcălac, dar mă rog, dânsul nu e prea dus la biserică și când se duce, e la una din acelea cu cocoș pe turlă, în loc de cruce.

Dar oare ce l-a determinat pre Prea Fericitul Daniel să poarte mască în prezența lui Iohannis – o teamă că acesta ar fi posibil purtător transmisibil al unei teribile afecțiuni? Poate îngrijorarea pentru imagine în fața unei turme îndemnată de către preoți să poarte dăunătorul accesoriu peste fațăinclusiv copiii lor? Ce chin pe bieții de ei. Nu știu, dar mă interesează..

Președintele Klaus Iohannis a avut marți, 16 februarie, o întâlnire cu PF Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, la Reședința Patriarhală din București, potrivit agendei președintelui, publicate pe pagina Presidency.ro.

Deși vizita ar fi avut loc la ora 13:00, nici Președinția, nici Agenția de Știri Basilica nu a dat vreun comunicat pe această temă, până la ora 17:30.

Ne întrebăm care ar fi urgența unei asemenea vizite, având în vedere că președintele Iohannis a refuzat să participe la inaugurarea viitoarei catedrale patriarhale, ridicate în cinstea eroilor Neamului, pretextând în noiembrie 2018 că „agenda europeană” nu îi permite acest lucru, cu o săptâmână înainte de Centenarul Unirii tuturor Românilor într-un singur stat național și unitar. 

Se pare, însă, că scopul vizitei fortuite a președintelui republicii la Reședința Patriarhală ar fi să convingă Biserica să se implice în campania națională de vaccinare, potrivit Evz.ro.

Vom vedea ce va fi: dacă în predicile din săptămânile ce urmează, vom fi îndemnați să ne vaccinăm, înseamnă că Biserica cea pământească a făcut pact cu Mamona.

Iar dacă nu, cinste PF Daniel și ierarhilor noștri! Departe de orice considerațiuni de ordin politic și material, Biserica trebuie să aibă ca prim interes atît sănătatea sufletească, cât și cea trupească a credincioșilor. 

Orice altceva, constituie trădare.

sursă citat: Activenews

8 răspunsuri

  1. Atentie la miscarile pe care le face BOR in perioada urmatoare.

  2. Vor fi trădări…

  3. ” Dar oare ce l-a determinat pre Prea Fericitul Daniel să poarte mască în prezența lui Iohannis – o teamă că acesta ar fi posibil purtător transmisibil al unei teribile afecțiuni? ” Aia-i pentru poza Eufrosine , cum de nu te-ai prins de figura ?! De fapt mai mult sau mai putin voalat ai dat raspunsul : dorinta autoritatilor laice ca , BOR-ul sa se implice in actiunea de convingere a enoriasilor sa se vaccineze … mama lor de enoriasi reactionari ! Johannis , nu vrea muschii lui ca Romania sa fie printre ultimele tari din UE la capitolul vaccinarii OBLIGATORII si nici nu vrea ca aceasta obligativitate , care incalca flagrant orice fel d e legi sau cutume sa starneasca vreo scanteie de revolta impotriva autoritatilor . Poporul roman trebuie sa ramana in permanenta docil , ascultator stapanirii oricare ar fi aceasta , iar cei mai inversunati dusmani pot fi CULMEA : preotii . Daca astia la ordinul IPF Daniel , vor colabora { ca-s obisnuiti cu-asa ceva } restul este doar un galop de sanatate pentru Arafat si Voiculescu cu DSP-urile lor cu tot .In plus , gurile rele fireste , acrediteaza ideea ca , ala de la Cotroceni i-ar fi impartasit aluia de la Patriarhie o idee traznita de-a lui Catu si anume : impozitarea BOR . Nu stiu cata baza sa pun in aceasta zicere insa… Eufrosine , daca crezi cumva c-ai plasat postarea asta si te vei opri , crede-ma TE-NSELI . Aici este de sapat omule deci , c-o singura postare , nu vei face primavara . Incet incet si cu multa rabdare vom afla adevarul si singura mea grije este ca , aceast fapt sa nu se-ntample prea tarziu pentru multi dintre noi . BRAVO EUFROSIN PENTRU , O POSTARE DE MARE EXCEPTIE !

  4. A vrut sa se boteze, și patriarhul i-a adus aminte ca se poate inneca. A renunțat. A vrut sa se împărtășească, dar nu a avut linguriță de unica folosință. Asa ca patriarhul i-a zis „Înapoia mea……”!

  5. Ia de citeste opinia purtatorului de cuvant al Patriarhiei Tomisului : ”Iar dacă KWJ s-a dus glonț la Patriarh, nu vă așteptați la ceva bun”, este opinia lui Tănăsescu, atrăgând atenția că ”în contextul actual, mai mult ca sigur că e vorba de bani. Tăiați” – referitor la ce? ”Catedrala, salarizare, proprietățile Bisericii …Pai cum sa nu te felicite omu’ Eufrosine ?!

    • Nu de felicitări am eu nevoie Marian, deși mă bucură că bucur pe alții. Da, ai dreptate, cu o floare, nu se face primăvară.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: