Cum să nu își selecteze un partid nou înființat, candidații


Respectiva persoana, caci doamna este impropriu sa o numim, are importante competente juridice, spirit de initiativa si o inima mare.
Cu toate aceste calitati a reusit sa puna in dificultate partidul din care a fost exclusa din motive evidente pentru toata lumea.

Pe mine m-a pus pe ganduri faptul ca domnii Simion si Tarziu au considerat ca o persoana cu temperamentul, maniera de exprimare vadimioto-becaliana si caracterul dominant oportunist al avocatei Sosoaca, va atrage adeziuni.


Au dansii convingerea ca romanii sunt sedusi de vulgaritati, de ţaţisme urlate cu spume la gura, de exagerari si poale’n cap fie si numai pentru ca nu mai suporta sa o vada si auda pe mortificata Turcan-pnl.

Cand au anuntat formarea noului partid national crestin unionist AUR am zis, Doamne ajuta, frisonandu-ma oarecari temeri privitoare la componenta liderilor AUR.

Dansii stiau ca acest partid va deveni adversarul tuturor celorlalte formatiuni politice, tinta prioritara „de demolat”.
Toate televiziunile o prezentau pe avocata Sosoaca drept „panarama AUR” cu toate ca argumentele urlate de dansa erau pertinente, iar acum in calitate de destituita, o sustin.

Tinta deci este AUR.
Sa speram ca selectarea aderantilor, la care facea referire domnul Simion se va face in viitor cu obiectivitate si nu in maniera in care s-a facut trierea corespondentilor Rost spre exemplu.

Au dat odata kix cu partidele domnului Marian Munteanu, fereasca Sfantul sa se repete istoria acum, cand li-s-a dat sansa de a intra in Parlamentul României.

Clement

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: