Câte ceva despre rase


Dezbaterile nepărtinitoare pe teme legate de particularitățile rasiale nu se pot ține decât cu ușile închise.
În acest moment, poate infunda pușcăria chiar și cel mai onest genetician, antropolog, etnolog, sociolog.

Rasismul, xenofobia există, indiferent de contra-argumentele pe care le-ar aduce istoricii si poeții. Exemplul japonezilor este cel mai relevant.
Ne uităm peste gard la americani și nu vedem cum o vor scoate la capăt cu marile lor probleme.

Dar noi românii, cum o vom scoate la capat cu problemele pe care le avem?

Întrebarea o pun ca să ma aflu în treabă pentru că știu că ne vom face că problema nu există.

Consider ca sunt trei realități etnogenetice pe care le ocultăm .

 1. Existența copiilor născuți din mame românce ai caror genitori paterni sunt de origine africană, arabă.
  Acesti copii au venit pe lume decenii de-a rândul, urmare a prezentei sutelor de studenti africani si arabi platitori de valuta. Un numar important de copii au fost ucisi prin avorturi si un numar mai putin important au parasit tara si numai Bunul Dumnezeu stie ce s-a intamplat cu viata lor.
 2. Existența copiilor născuti din mame africane ai caror genitori paterni au fost români ajunsi in Africa să se pricopseasca și să servească interesele firmelor de comerț exterior care vindeau ce puteau: arme, masini agricole, utilaje petroliere, cumpărând mai pe de-a moaca metale rare, spre exemplu.
 3. Punctul acesta este foarte delicat pentru ca ne obliga sa ne intrebam in ce masura mai suntem noi, etnicii români, urmasi ai dacilor si ai grecilor colonisti ai Pontului Euxin.

La aceasta intrebare ne-ar putea raspunde profesorul Balaceanu Stolnici, dar este mai bine sa nu il intrebam macar si pentru faptul ca a indraznit, batu-l-ar Sfantul, sa ceara deshumarea unui domnitor român despre care era convins ca-i de origine cumana.

Pe scurt, realitatea violurilor la care au fost supuse fetele de etnie rroma, tiganci cum isi spun ele insele, din partea boierilor fara educatie si constiinta, generatii de-a rindul in vreamea robiei, a condus la ceea ce vedem si traim astazi.

Sa nu uitam ca tiganii nomazi stabiliti pe teritoriul nostru au fost socotiti drept paria in regiunile din care proveneau.

Aceste femei au suportat violente fizice si psihice, umilinte care au facut ca sentimentele materne sa nu fie in foarte multe cazuri, protejate.

Ne miram si se mira si europenii care i-au cunoscut mai bine pe rromii nostri ca mamele isi pot neglija, exploata, maltrata proprii copii. Cazurile mamelor rrome care le dadeau alcool copiilor de varsta mica pentru a sta linistiti la cersit au ingrozit politia din Franta si probabil au sifonat imaginea reprezentatilor ambasadei care nu isi mai puteau bea cafeau linistiti la clubul diplomatilor.

Cum au folosit comunistii aceasta etnie, stim prea bine. Elena (Ceaușescu – nr) era de etnie rromă si am vazut si simtit cât i-a urât pe români.

Doctorul Balaceanu Sotlnici va pleca in mormant cu informatiile privitoare la zestrea etno-genetica a cetatenilor români.

Avem o problemă, o mare problemă din moment ce în unele țări europene nu sunt acceptati donatorii de sânge originari din România. (altele însă sunt mari amatoare de ovule provenite din România – nb).

Zilele acestea a fost publicat un volum de proza scris de Annie Lulu: ”La Mer Noire dans les Grands Lacs”. Este vorba despre destinul unei fetite născută de o tânară din Moldova al cărei tata era student african.
Sper sa se traduca povestea acestei femei frumoase pe.care mama ei o ura si ii freca corpul pentru a se albii pana i se jupuia pielea.

https://www.jeuneafrique.com/1106617/culture/rdc-lauteure-annie-lulu-parle-a-la-chair-comme-personne/

Am ajutat in occident femei rrome să comunice cu personalul medical in spitalele in care ajungeau bolnave pentru că erau obligate să cerșească înghețate sub ploaie. Pe lângă acestea treceau zilnic în mașini de lux membrii ai Consulatului Românei, europarlamentari români de etnie rromă și întorceau privirea.

Clement

17 răspunsuri

 1. Marea problemă a inchiziției marxiste care decide cine merită pus la stâlpul infamiei este că unele dintre cele mai crunte pasaje rasiste din istoria umanității îi aparțin lui Charles Darwin. Mai precis, autorului faimoasei teorii a evoluției care le este atât de dragă marxiștilor.

  „Nu este niciun dubiu că rasele, măsurate și comparate cu atenție, diferă mult una de cealaltă în ceea ce privește textura părului și proporțiile părților corpului. Caracteristicile mentale sunt la fel diferite, mai cu seamă din punct de vedere emoțional, dar parțial și intelectual.”, susține Darwin.

  Mai mult, faimosul evoluționist susține sus și tare, vorbind despre băștinașii din Țara de Foc că „greu te poate face cineva să crezi că sunt niște creaturi ca noi”. Dar poate cel mai important pasaj care arată rasismul lui Darwin este acela în care îi vede de pildă pe aborigeni undeva între omul civilizat și gorilă.

  Desigur, însă, pe Darwin puține voci îl acuză de rasism, altminteri inchiziția mondială a „gândirii unice” ar avea o mare problemă- fără Darwin cum ar mai putea să-l alunge pe Dumnezeu din istorie?

  • Acum, că suntem creați diferiți, e clar. Fiecare rasă are caracteristicile ei și nu are rost să pretindem că am fi cu toții la fel, sau egali în abilități. Eu nu pot dansa, sau juca baschet ca un negru. Nu am deasemenea talentul lor fantastic pentru spectacole de divertisment și muzică jazz. Am însă altele, unde sunt mai bun, nu le enumăr acum. Sunt deasemenea bucuros pentru faptul că femeile nostre sunt cele mai frumoase din lume: formele delicate dar diverse ale feței, podoaba capilară excepțională, trupul armonios și grațios, nuanțele culorii pielii specifice rasei noastre etc. Asiaticii în comparație, arată monoton. Du-te în China și vei vedea în lift cum toate femeile îți vor cere codul QR, ba chiar se vor freca de tine fără jenă. Unei femei albe, toți bărbații îi vor cere să faci o fotografie cu ea. E o cu totul altă rasă și o cu totul altă cultură. Sincer să fiu, sunt foarte fericit și mândru de faptul că m-am născut român.

   • Negrii si asiaticii sunt samanta necuratului- uita-te la comportanmentul lor si lipsa de empatie pe care o manifesta. Treaba-i simpla Copiii Luminii sunt luminosi adica albi, copiii intunericului sunt intunecati -a siaticii intra si ei aici cu fata lor pamantie si sadismul lor – picatura a chinezeasca a fost inventata de ?…chinezi. Daca nu cumva negrii si asiaticii nu sunt oameni ci hominizi si aici o dam in altele.

    Cuma adica iti cer codul QR?

    • Suntem cu toții oameni, deși provenind dintr-o altă seminție. Am cunoscut negri pe care îi puteai pune la suflet și conaționali de-ai mei cu un comportament incalificabil.

     Adică cer să îți scaneze codul QR de pe telefon, ca să te aibă la contacte.

 2. Fiecate zi cu „bucuriile”ei.
  Ieri, toata suflarea francofona a fost pusa la curent cu faptul ca romancele sunt iuti de picior si mame cainoase si astazi am aflat ca francezii au primit vestea ca preotii ortodocsi ucid noii nascuti prin „ritualuri de imersiune”.
  Benjamin Ribout publica in Ouest France, cotidianul cu cel mai mare tiraj din Franta, articolul cu titlul” Un botez mortal zguduie Romania”.
  Articolul dezinformeaza si manipuleaza.
  Trag nadejdea ca atat IPS Iosif, Mitropolitul BOR in Europa de vest cat si excelenta sa Dl. Luca Niculescu, Ambasadorul Romaniei in Franta vor protesta pe langa Ouest France si Agentia Frace Press pentru publicarea unui articol documentat dupa ureche, cu erori de fond si tendentios, solicitand retragerea articolului.
  Grav mi-se pare si faptul ca Preotul din fotografie nu este cel la care face referire impostorul jurnalist.
  https://www.ouest-france.fr/europe/roumanie/un-bapteme-mortel-secoue-la-roumanie-7145275

  • Ar trebui îmboldiți dânșii să reacționeze, poate le dă curaj.

   • Voi incerca sa iau legatura cu Parintele care cred ca este in fotografie .
    Articolului este scris remarcabil de prost, foarte probabil dupa ciorna unui ciolosiot.
    Din Franta s-a abatut asupra romanilor porcaria de progresism liberticid secularist.
    Stie domnul Plesu despre ce vorbesc.
    Cristian Mungiu a fost onorat pentru ecranizarea scenariului comis de Tatiana Bran in care calugarii ortodocsi erau prezentati drept criminali („Dupa Dealuri”) iar acum folosesc metoda dezinformarii emotionale la nivelul unui public mai numeros si mai putin pretentios cultural.
    Putintica minte din capul jurnalistului nu il putea duce pentru a sugera indirect , inlocuirea botezului prin scufundare cu botezul prin stropire.

  • Cum il cheama pe tipul ala scurtat de puță care a publicat articolul in Ouest France?! Aaahh, păi e de *viță nobilă*; își permite….

   • Nu este obligatoriu.
    Si oricum ,vinovata-i redactia care nu verifica articolele cu un titlu incitant, mai ales daca vizeaza o comuniitate religioasa sau o tara ţinta pentru a fi destabilizata.
    De aceasta problema ar trebui sa se ocupe Mitropolia Romana de la Paris, caci mizerabila maculatura a dezinformt cititorii francezi.
    De Daniel Mihailescu insa, corespondentul France Presse pentru Romania care, bine retribuit, a ilustrat articolul cu o fotografie aleasa special pentru inducerea in eroare a lectorilor Ouest France, aducand prejudicii de imagine si morale unui Preot strain de cazul in discutie, ar trebui sa se ocupe falanga avocatilor BOR.

    • Si totusi, Clement….
     Eu zic ca numele autorului articolului ne arata apartenenta la etnia sadomasochista care isi uraste propriul Dumnezeu revelat mai inatai lorusi si care lupta de doua mii de ani impotriva celor care au crezut Revelatia si Cuvantul „…Ma voi duce la neamuri si ele vor asculta Cuvantul Meu…”
     Pe mine ma… faptul ca oricate recidive intru apostazie ar avea acel neam, Dumnezeu tot isi tine promisiunea facuta incepatorilor neamului lor, de a le da conducerea tarilor lumii.
     Si atunci, de ce sa ne mai miram ca ei „conduc” lumea „care este”, vorba unui clasic in viata?!

 3. Cu parere de rau, dar romancele nu au nici un fel de educatie prin care sa invete atasamentul fata de natia si tara lor, iar asta nu se intimpla de ieri sau de astazi. Sint axate pe valori materiale, de un egoism feroce, iar pt doi lei in plus se duc cu oricine! Ne-am umplut de tot felul de aratari, d-aia si nivelul de inteligenta a scazut drastic. Natia noastra se uriteste vizibil. Este o f mare diferenta fata de acum 50 de ani! Boul de Ceausescu a facut totul prost si ne-a distrus din toate punctele de vedere. Cea mai mare aberatie a fost distrugerea satelor, desi era taran!

  • La biserica la care merg, toate femeile și fetele sunt evident românce. Unele mai evlavioase, altele mai înclinate înspre etalarea garderobei, chiar dacă aceasta e de prost gust. Într-un final, toate se închină. Ne salutăm cu toții. Nu poate fi totul perfect, dar nici nu e cazul ca să fim pesimiști.
   Nu știu cum era acum 50 de ani, dar ce văd acum la noi față de casele altora, îmi dă totuși speranțe.

  • Vaaai de mine , domnule Popescu, regret enorm deceptiile pe care le-ati trait!
   Daca ati vedea cat sunt de frumoase sutele de romance care vin la Sfintele Slujbe in Bisericile din Franta si Belgia si cum arata gatite in straie imparatesti cusute in Ardeal si in satele din Moldova…Vin cu pruncutii in brate sau de manuţa.!
   Si in pacatoasa noastra capitala puteti intalni tinere femei frumoase spiritual, dar si fizic.
   Mergeti la Bisericile Sfantul Spiridon , Sfantul Ciprian, la Biserica Rusa si va veti mai schimba parerea. Nu deznadajduiti.
   Acum se cerne lumea si este bine ca se intampla acest lucru.
   Aveti dreptate in privinta distrugerii satelor .Complexele li-se trageau Ceausestilor din originile mizere din care proveneau. Nu uitati ca acesti viitori activisti de partid analfabeti si frustrati au fost selectionati de si dupa regulile judeosovieticilor pe care Carol i-a lasat sa se instaleze in tara noastra.
   Tot ei au reorientat sociologia dupa 1970, scolind viitorii teoreticieni ai reorganizarii satelor din Romania.

   • Sunt impartite in doua grupe frumoasele romance din Vestul Luminos-ca sa citez un comentator simpatic mie -: unele, cu copii si soti merg la bisericile ortodoxe romanesti din Occident-inchiriate de la catolici sau reformati-iar altele: mai multe si mai „frumoase si libere”, impanzesc bordelurile,nightclub-urile, drumurile de centura si zonele industriale din citatul Vest Luminos.
    Minunata natie avem acum !

 4. Sunteti putin dezinformat in legatura cu asezamintele crestin ortodoxe (biserici si manastiri) proprietete a comuniatii romanilor din diaspora.
  In Belgia, 65% din aceste asezaminte au fost achizitionate si inzestrate prin contributia enoriasilor romani, majoritar femei.
  Mitropolia Bisericii Ortodoxe Romane pentru Europa de vest gospodareaste foarte atent patrimoniul fizic si spiritual al romanilor stabiliti pentru a munci si a-si sustine si familiile din tara.
  Parohiile la care ma refer au o sustinuta activitate de instruire a copiilor romani, de educare teologica si culturala in care sunt implicati sute de tineri si mai putin tineri. Este foarte usor sa faceti o cautare pe siturile bisericilor la care ma refer pentru a intelege la ce fac referire.
  Legat de tinerele care v-au şocat sensibiliatea morala si estetica, va propun sa cautati responsabilii istorici ai tragicului declin pe care il semnalati.
  Acesti responsabili ii gasiti pe listele ministrilor primelor doua guvernari Petre Roman si ai complicilor lor externi .
  Referitor la fenomenul prostitutiei, presupun ca sunteti la curent ca si monarhii instalati in Romania prin vointa Marilor Puteri si a Marelui Orient erau mari consumatori de placeri condamnabile, frecventand cazinourile si bordelurile ai caror manageri, in marea lor majoritate nu erau etnici romani.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: