Îmbulzeala la vaccin: operațiune psihologică, prostie crasă, sau ambele?


Se intampla un fenomen ciudat.
Foarte multi fosti privilegiati ai regimului fals expirat in decembrie ’89 se inghesuie sa se inscrie pe listele de.vaccinare.

Nu stiu daca chiar se vor vaccina sau fac doar figuratie pentru a excita „the stupid people” si a-i determina sa se calce in picioare la coada la vaccin, ca pe vremuri cand „se bagau” tacamuri de pui la alimentara.

Toti acesti fost posesori de legitimatii la Policlinica 10, rosi de patologii datorate exceselor la care s-au dedat in vremea in care se inchinau institutiei numite „Gospodaria de Partid” si ragaiau de atata ghiftuire cand treceau pe langa o Biserica, par a se teme ca-i ia Covidul si nu apuca suta de ani.

De trei ori pe saptamana port scurte conversatii cu doamna care face curat pe scara blocului meu. Este o femeie firava, foarte harnica si grijulie cu copiii dansei. Locuieste in Ferentari.
Astazi a remarcat cu vocea ei calmă : ‘Vedeti cum se imbulzesc oamenii la vaccinare?! Ce să mai crezi? Parcă nu mai au capul cu ei..”

Mă urmăresc cuvintele doamnei.

Clement

Și un comentariu excepțional al lui Gheorghe Băran:

Simplu ca buna ziua: a trecut primavara vestitorilor pandemiei, a venit primavara lautarilor vaccinului. Of, de ce trebuie sa fiu stigmatizat ca am alta opinie si alta decizie decat lautarii??

Accept vaccinul in abstract ca solutie medicala dar, in concreto, aceste vaccinuri cantate de lăutari imi inspira sa nu inspir/expir. Au vazut ca lumea nu s-a speriat destul dupa starea de urgenta, au inventat asimptomaticul. Au vazut ca sperietura nu a crescut, au facut psihoza ca la ATI nu mai sunt locuri.

Gloata tot nu s a speriat, au incercat sa o divizeze introducand termenul coronasceptic. Au platit media sa lăutărească la comamda, au creat criza vaccinului, au creat criza programarilor, au facut tulpini noi mai ceva ca Matriosca, si se tot screm sa faca. Dusmanii omenirii.

10 răspunsuri

 1. Clement , omu’ lu’ Dumnezeu , acea femeie vedea ” imbulzeala ” la televizor caci ea saraca , nu are nici o sansa sa ajunga acolo la …vaccinare ! De mare exceptie poza …mi-a reamintit acel an 1980 cand , doar in genunchi nu ceream sa fiu primit in Partidul Comunist insa , din pacate , se desteptasera si aia , nu mai primeau chiar toti golanii , mai ales ca stiau precis de ce ai apucase p’aia dragul de-a se inscrie in PCR : m-am trezit mult prea tarziu la realitate , acum asi fi fost boier … ca altii !

 2. De ieri au inceput ofensiva impotriva pruncilor nenascuti!
  Bizuindu-se dupa toate probabilitatile, pe statisticile la care au acces privitoar la numarul femeilor gravide , nivelul de instructie al acestora si apartenenta etnica, dr.Gindrovel Dumitra , coordonatorul medicilor generalisti in campania de vaccinare, le-a recomandat femeilor insarcinate sa nu aiba reticente fata de vaccinul ARN modificat, acesta fiind benefic si neprezentand niciun risc.
  Aceasi recomandare a facut-o pe TVR dr.Catalin Tucureanu.
  Remarca privitoare la nivelul de instructié al viitoarelor mame am facut-o in ideea ca propagandistii in.chestiune au convingerea, absolut gresita, ca majoritatea acestor femei nu au acces la prospectele vaccinurilor Pfizer si Moderna in care se face precizarea ca nu sunt recomandate femeilor insarcinate si persoanelor aflate la varsta procrearii.

  • Ei, de plătit, tot le vor plăti acești năimiți. Trag nădejde ca nici o viitoare mamă să nu asculte vaietele de sirenă ale acelor nenorociți.

 3. Au avut decenii sa compatibilizeze alimentatia modificata genetic cu omul…Si n-au putut. Nici macar la animale nu au facut ceva. Rational primele vaccinuri genetice ar fi trebuit sa fie folosite la animale….Si dupa decenii de evolutie sa se faca primul pas la om…

 4. Corect este asa: operatiunea psihologica este un real succes datorita prostiei crase a marii majoritati! Ca sa te linistesc confirm faptul ca asa este peste tot, deci, Romania, nu este vreo exceptie.

  Sa vedem minunatii politisti din germanika mult iubita, o tara cu civilizati si avansati dupa legendele prostesti scornite si crezute de f multi romani:

  https://www.polizei.mvnet.de/Presse/Pressemitteilungen/?id=167571&processor=processor.sa.pressemitteilung

  Traducerea
  „Neubrandenburg (ots) – La începutul serii de 4 februarie 2021, martorii au informat poliția că s-au pus lumânări de mormint în fața mai multor clădiri din zonele urbane Stralsund și Anklam. În jurul orei 18:10, un martor a informat polițiștii că urmărea mai multe persoane în Pasewalkerstraße în 17389, Anklam punind lumânări de mormint și cruci de lemn în fața clădirilor. Șase persoane au fost identificate prin desfășurarea imediată a unei mașini de patrulare radio de la secția de poliție Anklam și departamentul de anchetă penală Anklam. Aceștia au declarat că, prin această campanie, doresc să-și exprime nemulțumirea față de măsurile Corona. Lumânări de mormint și cruci negre din lemn au fost asezate în fața a 30 de clădiri. Clădirile apartin unor furnizori de servicii, magazine cu amănuntul și primăriei orașului Neubrandenburg. Nu s-au produs pagube și nu s-a pus în pericol lucrurile sau oamenii. În jurul orei 18:30, un alt martor a informat poliția că persoane necunoscute au pus lumânări de mormint în Ossenreyerstraße în 18439 Stralsund. Și aici au fost imediat desfășurate o mașină de patrulare radio de la secția de poliție Stralsund și un echipaj de mașină de patrulare radio de la departamentul de anchetă penală Anklam. Ca urmare, au fost găsite în total 115 lumânări de mormint în Ossenreyerstrasse și străzile învecinate. Acestea fuseseră plasate în fața biroului de circumscripție al cancelarului, al centrului turistic, al magazinelor cu amănuntul și al serviciilor. Oamenii sau o exprimare politică a opiniei nu mai puteau fi identificate la fața locului. Nici aici nu s-au produs pagube pentru oameni sau bunuri „.

  *Martorii, adica turnatorii.

  Nemtii nu rezita prea mult timp in normalitate. Din timp in timp cad in ceea ce stiu ei mai bine sa faca. Cine-i cunoaste stie f bine ce are de facut.
  Da, se potriveste si la noi, unde, la fel, cei care au ceva de rezolvat se adreseaza celor proveniti din mediul rural. Succesul este garantat, asa cum vedem astazi si am mai vazut, cum ar fi in anii 50.

  Disperarea din anii 80 era cauzata de lipsa mintii.
  Acum, cu vaccinul, e altceva.

 5. Mare veste mare: Romania va produce cel putin un vaccin impotriva covid19!
  Sa intelegem ca cercetatorii de la Cantacuzino au creat deja produsul si acum il vor imbutelia pentru ca romanii sa se imbete de fericire pe cantecele „de viata lunga” ale lui Nea’Gicuța ?
  Sper ca este vorba de traditionalul si realmente beneficul Polidin pe care ne interzisesera cerberii UE sa il mai fabricam.
  https://www.rtbf.be/info/monde/detail_vaccin-anti-coronavirus-la-roumanie-prevoit-de-produire-au-moins-un-des-vaccins?id=10692063
  Daca li-se va da dezlegare si timisorenilor de la Oncogen sa produca vaccinurile impotriva gripei „en vogue”, poate da Dumnezeu sa ne dezbotniţam.
  Aceasta afirmatie este a unui participant la Utopiale.
  https://www.mediafax.ro/editorialistii/comentariu-marius-oprea-prezentul-fara-perdea-vaccinul-anti-covid-inventat-la-institutul-oncogen-din-timisoara-acum-un-an-pe-care-guvernul-a-refuzat-sa-l-finanteze-va-fi-testat-in-germania-19849796

 6. „Am castigat razboiul stiintific,.acum intram in faza industriala.
  Este o alta batalie.
  Trebuie.sa facem in asa fel incat uzinele sa isi sporeasca puterea.”
  ……
  „Trebuie sa ne punem in miscare pentru productie.
  Niciodata in istoria lumii nu s-a putut trece de la o productie de cateva sute de mii de vaccinuri ,la cateva miliarde pe an”.
  Thierry Breton – Comisar European pentru Comert Interior ( declaratie pe RTL )

  • Eu cred că l-au pierdut – e ca și cu oricare altă fraudă: comunismul stalinist, de exemplu. Lumea l-a trăit, s-a prefăcut, a supraviețuit. Ei și schemei ăsteia neocomuniste, i se aplică aceiaș rețetă. Vom fi bine – ce nu ne omoară, ne întărește.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: