11 răspunsuri

 1. Risipă de material textil şi lipsă de viziune.
  Editat – Eufrosin.

  • De fapt, imaginea e un meme. La cât de decrepit e dînsul, mă mir să poată cu o singură mască pentru câteva minute. Poate l-ai văzut pe Rafila „al nostru” cum se sufoca.

 2. Aseara am scris comentariul de mai jos si in cele din urma am renuntat sa il mai trimit spunandu-mi ca in fond, mai da-i in originile lor obscure de politruci pseudo-medici, pseudo-romani, pseudo-oameni.
  Dimineata m-a trezit telefonul si o voce panicata mi-a spus sa deschid repede televizorul!
  Urmarind ce se intampla la Matei Bals, nu am putut sa nu ma intreb, oare cand vom eradica pandemia de buşoita de care sufera Romania de atatea decenii?!
  ………………
  Am convingerea ca in ultimii doi,trei ani,toti cei care vedeau capul lui Busoi pe ecranul televizorului, schimbau brusc postul.
  Era imposibil sa il asculti si pentru a-l privi trebuia sa iti mijesti ochii. Surprindea tineretea lui morocanoasa si plimbarea personajului de la un partid la altul pana in virful PNLului.
  Imi dadusem demisia din PNL din pricina nemerniciilor lui Crin si privindu-l, ma felicitam ca am facut-o
  Daca va intrebati ce are sula ( unealta cizmarului) adica Busoi cu prefectura, adica cu subiectul protectiei impotriva covid19, va spun ca dupa ce asta seara a declarat public pe b1tv ca” Da, romanii se vor vaccina si cu un vaccin nemtesc aflat in stadiu de testare pentru cativa ani” citat aproximativ, veti ajunge la concluzia ca realmente suntem victimele unui sinistru complot.
  Urmarind informatiile privitoare la parcursul lui Busoi te infioara banuiala ca este de fapt o Sophia cu sliț creata de geniile nationale specializate in IA pentru a promova vaccinurile cu cip ale lui Musk.
  Serios, cititi biografia acestui absolvent al facultatii de Medicina, al facultatii de Drept ,al Colegiului National de Aparare, cu un doctorat in .SANATATE PUBLICA politician de cariera care a trecut prin 3 partide pana la 42 de ani, inalt (la figurat) demnitar la Bruxelles si spuneti-mi daca nu incepeti sa banuiti ca valul acesta de Cățo-Pruno-Buşoi sunt printre noi da’ nu-s d-ai nostri.

  https://www.agerpres.ro/documentare/2019/06/03/cristian-busoi-europarlamentar-ales-pe-lista-pnl-fisa-biografica–319863

 3. Probabil ca vizeaza OMSul sau poate se afla pe lista de asteptare pentru a o inlocui pe Ursula.
  In tot cazul, pe lista de asteptare a managerilor de spital din Romania nu il va pune nimeni, niciodata, pentru ca in mod cert, ar refuza.
  Dupa interventia de ieri de la b1tv ne-am putea intreba daca pe medicul doctor in sanatate publica Busoi il intereseaza doar sa cumparam vaccinuri de la nemti sau si sa achizitionam teste anale de la chinezi, prin intermediari nemti.
  Competentele sale diplomatico medicale l-ar recomanda in acest sens.

 4. Draga Eufrosin, acesta-i naturelul muntenilor, valahilor, oltenilor, zi-ne cum doresti.
  Din pacate, acest umor se opreste brusc in tara Severinului unde s-au instalat mercenarii luxemburghezi, care numai hazosi nu erau.
  Cand imi cade moralul, citesc scrisorile din adolescenta ale lui Eliazar Lotar Teodoresu fiul genial, rebel pana la delincventa al lui Tudor Arghezi.
  Slava Domnului ca Arghezi a cazut in pacat si a lasat posteritatii si o progenitura cu umorul si talentul lui Eli.
  Lecturile ne formeaza , asta vroiam sa zic.
  Semi-oltenii „musca rau” dar pot avea si un umor …devastator.

  • Bănuiesc că sunt în franceză, sau cunoști o sursă în românește?

   • Scrisorile au fost reproduse si intr-un frumos volum bilingv care se poate cumpara de la Muzeul Martisor.
    In 2017, Centrul Pompidou a realizat o expozitie retrospectiva a operei cineastului si fotografului Eliazar Lotar Teodorescu. Probabil ca fiul lui Arghezi avea si geniul literar al tatalui, dar a ales alta maniera artistica de exprimare, in Franta.
    De multe ori m-am gandit la geniile noastre care s-au putut exprima in aceasta tara si care, nu au avut urmasi.
    Ma gandesc la Brancusi, la Cioran ,la Enescu.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: