Ucraina aruncă bomba anului: dovezile privind corupția lui Joe Biden; Va schimba asta rezultatele alegerilor din SUA?


Fragmente dintr-o conferință de presă susținută în Ucraina, au fost eliberate în 27 Decembrie 2020, uluitoare prin revelațiile însoțite de dovezi a repetate transferuri bancare de bani murdari din Ucraina, către companii fantomă,  unele dintre acestea (prima fiind, Rosemont Seneca Bohai LLC) controlate de către Hunter Biden, fiul actualului Președinte-ales al Statelor Unite. 

Începem prin a-l arăta pe Joe Biden lăudându-se probabil datorită senilității, cum a determinat demiterea Procurorului-Șef al Ucrainei, pentru că investiga fraudele financiare; e vorba practic de sume imense obținute ilicit și transferate către conturi bancare străine. 

Acum conferința de presă și dovezile – chiar dacă e în limba ucraieneană, e subtitrat în engleză și merită privit pentru a înțelege cine este de fapt Președintele-ales al SUA. Păcat că informațiile acestea au parvenit atât de târziu, dar să vedem totuși care va fi efectul lor asupra alegerilor fraudate din Statele Unite.

În fond Trump rămâne Președinte în funcție, până în 06 Ianuarie, data la care Congresul SUA va hotărâ dacă să valideze, sau nu, votul colegiului electorilor. Această adevărată bombă de adevăr, s-ar putea să genereze o surpriză plăcută naționaliștilor. Priviți până nu îl șterge platforma youtube – conversațiile dintre Biden și Poroșenko sunt halucinante. După cum era de așteptat a fost șters – reîncărat pe bitchute:

4 răspunsuri

  1. Halucinante de-a dreptul conversatiile intre Poroshenko si Biden,,,

  2. La multi ani, Eufrosin! Mastile sunt la moda pentru toata lumea.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: