12 răspunsuri

 1. BioNTech , societatea germana patronata de Elon Musk, care fabrica vaccinul cu ARN modificat ( elaborat de Pfizer) a anuntat ca in perioada de studiu pe voluntari europeni s-a procedat la inocularea ûnora dintre ei cu doze mai mari.
  Ieri, 8 angajati ai unei case de batrani, 7 femei si un barbat cu varste intre 35 si 51 de ani, au fost vaccinati fara a fi avertizati ca
  dozele sunt de 5 (CINCI) ori mai mari decat cele standard.
  Responsabilul pe probleme de sanatate „zonal” a declarat ca spera ca persoanele care au primit aceste doze nu vor avea efecte secundare grave.
  Sursa: Le Figaro.
  Acest caz trebuie mediatizat pentru ca persoanele care decid sa se vaccineze sa fotografieze flaconul cu vaccinul (seria) sau seringa folosita pentru „imunizare”.
  https://www.lefigaro.fr/flash-actu/covid-19-huit-personnes-recoivent-par-erreur-cinq-doses-de-vaccin-en-allemagne-20201228

  • Excelentă sugestia de a fotografia flaconul/seringa cu care sunt vaccinați cei naivi. Mă tem că dacă tot au „pus botul” la vaccin, sugestia cade pe urechi surde.

 2. Se intampla si lucruri normale.
  Comitetul de Bioetica se manifesta!
  Posibil ca din ceruri, Parintele medic Jean Boboc ne-a simtit preocuparea si l-a bantuit suficient pe doctorul Astarastoaie ,cat sa isi mobilizeze discipolii si sa se exprime cu prudenta argumentata in chestiunea vaccinarii.
  Doamne, ajuta!
  https://www.national.ro/social/medicii-romani-strang-randurile-critici-dure-la-adresa-vaccinului-anti-covid-706393.html
  Mitropolitul Irineu are incredere oarba in Pfizer si in Streinu si nu ia aminte la preocuparile Comitetului de Bioetica. Dansul poarta pentru orice eventualitate 30 de arginti in buzunarul stang. Crede ca.se descurca la o adica cu suma aceasta….

 3. Ministrul Sanatatii din Spania a declarat ca a fost creat un Registru Nationanal in care sunt inscrise persoanele care refuza sa se vaccineze .Datele consemnate sunte secrete si vor fi coroborate cu informatiile colectate in CE.
  Sursa France24 via ag. Sexta.
  Ratiunile care au condus la o asemenea decizie tine probabil de trecutul frankist (franchist?) al Spaniei.
  Putem presupine ca in REGISTRU la capitolul :negationisti, anarhisti, teroristi naturisto-vegetarieni, extremisti religiosi, cateva milioane de catalani se vor regadi infratiti cu bastii.
  Tinand cont de faptul ca in acest moment istoric, milioane de europeni au cetatenie dubla, si chiar tripla si ca hakerii vor sparge cu siguranta mizeria lor de banca de date fascistocomunistoida, pregatiti-va pentru a contempla cu calm si in rugaciune insufletirea haosului sangeros din Guernica.

  • Clement,
   Vorbesti avioane despre tara lui Francisco Franco si Guernica….
   Omul acela a fost un nationalist care a salvat (aparat) Spania de comunistiii internationalisti, care aveau fieful principal in Catalunia- unde si astazi este viu fermentul comunist al secesiunii.
   Editat pentru atac la persoană

  • Doamne, ferește-ne de Guernica!

 4. Eufrosin , pentru tine si toti cei ce-ti viziteaza mustaria : LA MULTI ANI SI MULTA MULTA SANATATE !!!

 5. https://vaccinare-covid.gov.ro/sugestii-privind-informarea-din-surse-credibile-cu-privire-la-vaccinare/
  Atentie la punctuatie!
  Virgula, ghilimelele si semnul exclamarii sunt considerate de catre actualii guvernanti la fel de periculoase cu cartile lui Ion Deziseriu Sarbu, Virgil Gheorghiu sau pr.DrJean Boboc.
  Nu adevarul documentat din informatiile vehiculate pe bloguri conteaza, ci forma stilistica periculos de convingatoare.
  Avertismentul in acest caz este pura amenintare.
  Acum si-a gasit sa moara de inima si Liviu Iancu, la 45 de ani….Cumparati Xanax, nu psihotropul ci cartea! ( imi asum semnul exclamarii).

 6. Informatie din sursa credibila.
  Asistenta in pediatrie oncologica Sonia Acevedo in varsta de 41 de ani din Portugalia, a murit subit la 2 zile dupa ce a fost vaccinata cu produsul Pfizer.
  Sonia Acevedo, mama a doi copii nu suferea de patologii grave si nu a prezentat reactii adverse imediat dupa vaccinare.
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9111311/Portuguese-health-worker-41-dies-two-days-getting-Pfizer-covid-vaccine.html

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: