Cum are loc de fapt vaccinarea în direct a politicienilor, vedetelor și a altor curve medico-sanitare


Simțiți regia crasă din spatele similaritudinii declarațiilor celor doi netrebnici?

Medicul Adrian Streinu-Cercel a făcut primele declarații, duminică dimineața, după ce a fost vaccinat împotriva coronavirusului.

„E extraordinar vaccinul! Nu a durut absolut deloc. Fetele au mână foarte ușoară, pentru că sunt de la noi din Institut și echipa de aici este o echipă superbă din punct de vedere medical și al dotărilor”, a spus Adrian Streinu-Cercel, duminică dimineață, după ce a fost vaccinat.

Mirific. Urmează un alt năimit de către big-pharma, cică „medic” și el, care trage tare cocoțat în șaua propagandei vacciniste:

„Nu am simțit nimic, doamna asistentă a avut o mână de aur. Oricum, sunt obișnuit, am făcut o grămadă de vaccinuri. A fost o normalitate, nu s-a întâmplat nimic, lucrurile au decurs bine și a trecut și intervalul de timp de monitorizare de 15 minute. Ne gândim la viitor, la felul în care se vor întâmpla lucrurile cu vaccinarea în anul 2021.

Este un mesaj pe care îl transmit pentru populație și este soluția reală pe care o avem nevoie pe timp de pandemie. Realizăm că e nevoie de o schimbare, să renunțăm la viața grea de până acum și să ne gândim și la îmbunătățiri, care nu vor fi peste noapte. Dar, din vara lui 2021, poate veni acel echilibru pe care îl așteptăm de atâta timp“, crede medicul Adrian Marinescu.

Nu am avut emoții, aș putea spune că am fost entuziasmat. Așteptam de multă vreme. Nu m-am gândit că lucrurile se vor mișca atât de repede la nivelul Europei și vom reuși să avem vaccinul înainte de Anul Nou. Este un semn de bun augur faptul că toată Europa a reușit să facă acest pas. Lucrurile ar trebui să meargă bine în viitor, tranșele să fie corecte și din primăvară să avem imunizarea în masă“, a conchis medicul Adrian Marinescu.

Deci „fetele cu mâna de aur, ei nu au avut emoții ci chiar entuziasm, e o normalitate, un echilibru, toată Europa, bun augur”.. îmi vine să exprim ceva care rimează și care are legătură cu posteriorul celor care i-au procreat, dar e Crăciunul.

Asta-i ce vor ei să ne inoculeze și nu adevărul că vaccinul conține ARN-mesager (mRNA) care prin combinare cu ADN-ul uman, ne transformă în niște ființe modificate genetic, înspre deosebire de oamenii al căror genom original creeat anume de către Bunul Dumnezeu și care încă mai suntem, se vrea modificat de către niște bestii sinistre care controlează Pfizer, Sanofi Pasteur/Glaxo Smith Kline, Astra Zeneca, Moderna etc, prin politicienii, sistemul medical și mass-media din România, de un leat cu frații lor de lojă care gestionează alte țări.

Simțiți cum sunteți fierți la foc mic, precum proverbiala broască – încă-i călduț?

Dacă există dreptate în lume și există, urmăriți parcursul acestor nenorociți.

Cum funcționează de fapt vaccinarea politicienilor, a vedetelor medico-sanitare și a altora de pe sticlă în realitate – observați acul retractabil al seringii speciale care nu înțeapă și care trimite lichidul înapoi în sus, prin orificiul din piston. Sa poate ca și în cazul din Israel, direct în mînecă.

https://www.bitchute.com/embed/BtBUCtAxJW7r/

Asta dacă există una la dispoziție – iar dacă nu, precis vaccinul e doar apă chioară, ser fiziologic, vitamine șamd.

Nu vă lăsați distruși și mai ales educați-vă copiii! E mult prea important ca să ignorăm.

5 răspunsuri

 1. Cretinu Cercel e un gunoi, tinut in lesa de un dosar penal care sta prin sertare de ani…Dar nu numai la noi se intampla, e plin internetul de manipulari grosolane, in care diverse vedete politice ori media se vaccineaza fie fara ac, fie cu capacul protector al acului nescos, fie fara macar sa fie apasat pistolul seringii…Ma intreb daca cei ce vad clipurile respective is dau seama cata minciuna se transmite prin media

 2. Nu imi fac griji pentru haita de streini in halate albe, ci pentru studentii la medicina care sunt obligati deja sa faca vaccinul impotriva hepatiei B, fara test prealabil.
  Am facut parte dintre cei care au facut acest vaccin inaintea stagiului in boli infectioase si ii cunosc pe colegîi care au abandonat studiile pentru ca au fost diagnosticati cu scleroza in placi la cateva luni de la vaccinare.
  In acest moment in blablaul cu liberul accept nu mai crede nimeni.
  Deja multi patroni de societati de transporturi internationale si-au anuntat angajatii ca le vor prelungi contractele de munca doar daca prezinta adeverinta de vaccinare.
  Si sa nu pierdem din vedere declaratiile reprezentantilor Moderna privitoare la efectele asupra feritilitatii pe care le vor evalua abia dupa 6,7 ani.

 3. Micutul Callum Tornhill in varsta de 6 ani, originar din Cork, Irlanda, fidel ascultator al postului local de radio si, presupun corect alfabetizat, urmare a informatiilor privitoare la crearea unui miraculos vaccin impotriva covid19, i-a scris personal directorului Pfizer.
  Micutul i-a cerut cu intreaga puritate a sufletelului sau sa le trimita urgent lui Mos Craciun si spiridusilor, vaccinul .
  Mama lui Callum, Paula Ninehan a sarit in sus de bucurie cand a primit scrisoare de raspuns semnata de insusi Albert Bourla (Faceti Crucea mare caci dracul e batran) si s-a grabit sa faca publica corespondenta via „L’Irish Time”.
  Burla la randul sau a reprodus scrisoarea emotionanta si imbucuratoare pe contul sau Linkedin.
  sursa Le Capital.fr
  Oare cati copii vor mai sacrifica Irozii acestei lumi?
  Poate ca maine ar trebui sa sune clopotele Bisericilor din tara noastra pentru ca poporul crestin sa isi aminteasca de pruncii ucisi prin avort, martirizati de proprii parinti, brutalizati in orfelinate, pervertiti programatic prin institutiile care ar trebui sa ii ajute sa se dezvolte frumos si normal.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: