Un guvern pe ne-măsura României


Ne-am pricopsit cu un personaj aproape mai bizar decat Cioloș!
Ma rog, tot din palaria ocultei a iesit insa, ajungi sa te intrebi de ce e musai sa fie toti de extractie modesta, sa aiba probleme de dictie, sa aiba predispozitie la calvitie si sa poarte talonete.

Sa speram ca domnul Presedinte nu isi cultiva in ascuns un complex de superioritate fizica in detrimentul premierilor..

Glumesc .La vreme de pandemie putem face haz de necaz fara moderatie.
Aruncand o privire asupra contrariantei biografii a dlui Câțu, gasesc interesant faptul ca in zona Golestilor, continua istorica traditie a recrutarii tinerilor refractari studiului clasic , numiti in argoul local loaze, de catre forte progresiste de obedienta discreta.

Inca din vremea Bratienilor, tineri precum rebelul Florin Vasile, erau trimisi sa fie instruiti in functie de aptitudini si caracter pe la scoli mai prestigioase decat cele din Valcea.

Te infioara gandul ca pe lumea asta exista colegii care printr-o pedagogie supraumana pot transforma un adolescent consecvent in a rata teste de matematica elementara, intr-un geniu in finante pentru care se lupta rechinii, adica expertii de la Frankfurt cu cei din Noua Zeelanda.

Imaginatia ti-o poate lua razna cand realizezi ca tarisoara noastra a incaput ,tocmai cand potop de bani vor inunda bugetul Romaniei, pe mainile si in ordinatorul cerebral al premierului Câțu.

Daca romanii vor supravietui campaniei de vaccinare par sortiti sub guvernarea actuala a fi propulsati in zone de prosperitate economica ….nebanuite .Adica de care nu au habar nici domnul Câțu .nici domnul Iohannis.

Clement

3 răspunsuri

  1. La mulți ani! O caricatura din filmele cu h. potter. Se poate face și un plugusor. Citu Citu na grivei, împrumuturi dacă vrei , hai luați-le de îndată cu dobinda preferata..

  2. La cati romani or sa mai ramana dupa vaccinare, nu va mai fi nevoie de conducatori umani deloc. Nanotehnologia din vaccinuri ii va transforma pe toti cei ramasi in viata in oi (mult mai mult decat acuma) si vor fi ghidati de la Bruxelles direct prin sateliti via 5g. Inteligenta Artificiala este mult mai avansata decat se spune public si la fel toate programele de controlare a omenirii prin tehnologie.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: